• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Parfüm - Fragrance

Dolandırıcı olmayan dekant satıcısı tavsiyesi alınır. :)
moinparfum diye bir youtuber var. instagram adresi de aynı şekilde. parfümleri tanıtıp belirli bir kısmını, örneğin 50%'sini, dekant sitelerinden bir tık ucuza maliyetine yakın fiyatlara dekant olarak satıyor. sonra yeni parfüm alıp tekrar video çekiyor. uzun zamandır sadece ondan dekant alıyorum. güvenilir.

yaz ayları için;

Maison Francis Kurkdjian - Gentle Fluidity Silver
Sospiro - Vibrato
Roja Parfums - Elysium
Nishane - Hacivat
Mancera - Cedrat Boise

Bu listede ilk 3 parfüm genel beğeniye aşırı uygun olup bol bol iltifat aldırır, tavsiye edilir. Hacivat fazla sıkılırsa boğabilir. Performansı çok iyidir. Severek kullanırım. Cedrat da genel beğeniye uygun diyebiliriz. İçlerinden birini seçmem gerekse ve para sorunum olmasa Elysium'u seçerim. Parfüm tertemiz ferah bir zenginlik kokuyor. Bütün gün tazelemek istersiniz.

Turuncu ve mavi temalı birkaç parfümüm var. Eksik olan yeşil. Ama zarif bi yeşil gerek. Yani Etiyopya Sidamo Heirloom gibi kokmayalım. Gesha'ya da paramız yetmez. Termal şoklanmış Kolombiya kahvesi çiçeksiliğinde olsun yeter.

Turuncu ve mavi temalı birkaç parfümüm var. Eksik olan yeşil. Ama zarif bi yeşil gerek. Yani Etiyopya Sidamo Heirloom gibi kokmayalım. Gesha'ya da paramız yetmez. Termal şoklanmış Kolombiya kahvesi çiçeksiliğinde olsun yeter.
Creed Aventus

Son düzenleme:
Parfüm aldığım yerden Eros dekant yollamışlar. Tabii hediyedir, teşekkür ederim kendilerine ama bir "Ah be, keşke başka bir şey olsaymış" dedim. Bileğime sıktım, kokladım, yarım saat bekledim ve tekrar kokladım vs. vs.

Eros kullanmayın arkadaşlar, gerçekten. Parfüm Türk popülasyonunun %70'i gibi kokuyor. 😅😀

Dekant diye bir şeyin olduğunu ilk kez bu başlık açıldığında öğrenmiş biri olarak tecrübeli arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.

Dekant siteleri ürünlerini orijinal şişelerden mi temin ediyorlar? Bu sitelerin iddiaları bu mu ya da? Bir dekant sitesinden alışveriş yaptığımızda orijinal parfüm aldığımızı mı kabul ediyoruz yoksa çok iyi bir kopya mı?

Bu soruyu sormamın sebebi şu: "Dekant Parfüm" sitesinden aldığım dekant parfümün rengi şeffaf iken ile İstanbul havalimanında Duty Free' deki görevlinin bana verdiği aynı parfümün sample'ı bayağı turuncu renkte.

Geri