• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Oyun - Şu an ne oynuyorsun?

geforce now destekliyor hocam baldurs gate 3 ordan deneyebilirsiniz :) cyberpunku da biraz ağırdan alırsanız direkt dlcye geçebilirsiniz eylülde idris elbalı büyük dlc geliyor
evet geforce now ile deneyebilirim aslında sorun yaşarsam. Cyberpunk'da çok sardı bu aralar, elim gitmiyor bekletmeye ama dlc'yi bekleyip baldurs gate 3 e geçecek gibiyim :)

kaç senesinin bilmiyorum ama indirimde as dusk falls diye bir oyunu oynamaya başladım. adeta film gibi bir senaryo şahane hikaye akışı var. bu tarz oyun sevenlere şiddetle tavsiye :)

2. elde picopresso veya nanopresso bulamayınca ekran kartı sipariş verdim demin :D ( 2. el 1660S) gelince ne oynasam? :D

Baldurs gate 3 fena sardı ama bitiyor...

Benim ömür bitti hocam oyunu bitirmek için :D doyurucu bence 140 saate yakın sürdü benim

Çok beğendim ya <3
Çıkışına dakikalar saydım, açıldığı saniye de başladım ama yoğunluktan bitiremedim daha.
Hikaye ilki kadar iyi değil diyorlardı ama ben baya sevdim şimdilik.
Daha sakin bir yılda çıksa goty'a oynardı.

Hellblade: Senua's Sacrifice

Oyy, tartışmasız sanat eseri yapmışlar. Hikaye, atmosfer, sesler, müzikler, psikolojik derinlik, aman aman.
Bulmacalar bir garip geldi ilk başta ama ona da alışılır sanırım.

Screenshot_2023-10-29-03-40-27-65_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg

Geri