• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Origami Dripper Air M (Clear) + Holder

Ürünün Fiyatı
1450

Mr.Unbaptized

Yeni Üye
İsim
Mr.Unbaptized
Daha fazla  
İsim
Mr.Unbaptized
Merhabalar,

Geçen sene Eylül ayında bir heves ile yurtdışından alındı. Daha çok V60 ile demleme yaptığım için çok kullanılmadı. Kenarda durduğu için satıyorum.

Dripper + Holder olarak satılıktır. Şeffaf olan renktir. Temiz durumdadır. Sadece dripper'ın alt kısımında ufak bir sıyrık var, karşılıklı gelen her iki yerde mevcut. Fotoğraflarda görebilirsiniz. Aldığımda mı böyleydi yoksa sonradan mı oldu bilmiyorum. Kullanıma engel bir şey değil. TH3 gibi konik filtre takıldığında herhangi bir sorun oluşturmamakta.

Yanında Kalita Wave 185 filtre kağıtlarını da vereceğim. 5-10 filtre arası kullandım yada kullanmadım.

İstanbul Levent tarafında elden teslim edebilirim ya da alıcı ödemeli olarak kargo yapabilirim.

Ekli dosyalar

• IMG_0211.jpg
    IMG_0211.jpg
    80.1 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_0213.jpg
    IMG_0213.jpg
    197.4 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_0222.jpg
    IMG_0222.jpg
    211.8 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_0225.jpg
    IMG_0225.jpg
    182.3 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_0226.jpg
    IMG_0226.jpg
    197.8 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_0227.jpg
    IMG_0227.jpg
    221.1 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:
İyi satışlar sıyrık konusunu görünce bahsetmek istedim,benimde direk japonyadan aldığım 2 air dripperda bu mevcuttu,bende acaba ben mi yaptım derken ikisininde aynı yerden olması mantıklı gelmeyip internet görsellerine baktım bi daha ürünün alttan fotoğrafı vardı ve aynı sıyrık gibi şeyler ondanda var,kalıpsal bi durum yani ama milimlik bişey kesinlikle hiçbi eksisi yok,olsa satmazlardı zaten…😊

Ekli dosyalar

• IMG_8672.png
    IMG_8672.png
    382.9 KB · Görüntüleme: 101
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ediyorum. Aynen dediğiniz gibi görseldekiyle aynı şekilde bir durum var, kalıptan kaynaklı olması muhtemel o zaman. Titizlikle kullanmama rağmen nasıl oldu diye düşünüyordum. Bunu öğrenmek iyi oldu.
Zamanınızı ayırıp bilgi verdiğiniz için tekrardan teşekkürler 😊

Geri