• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Ocak 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

İyi günler kapsül kahvede de indiriminiz var mıdır?

Sipariş 1 gün sonra elime ulaştı. İlk demleme Leonid ramirez özelinde oldu. 10 üzerinden 10 bir kahve. Profilinde ne vaad ediyorsa fincanda karşılığını veriyor. 👌

Merhaba,
Neden bu indirimden yararlanmak için sitenize üye olmak zorunda olduğumu bilmek isterim. Bu güne kadar katıldığım toplu alım etkinliklerinin hiç birinde böyle bir zorunluluk olmamıştı.

1767645802188.png

@HafriyatKamyonu Merhaba, kahve kulübü alım etkinliklerinde kavurucu-kahvesever ilişkisini güçlendirebilmek bizim için çok önemli. Yeni kahveseverler ile tanışabilmek bizi kampanyalı kahve satmaktan daha çok heyecanlandırıyor. Böylelikle belki daha uzun süreli bir iletişimi de başlatmış oluruz diye düşünüyoruz. Bu amaçla sitemize üye olup alışveriş yapılmasını istedik.

Site üyeliği yapmak, mail ve kampanya haberlerine üye olmak anlamına gelmiyor. O seçeneği ayrıca seçebiliyorsunuz.

Biz hatta sizin aracalığınızla rica edelim; Site üyeliklerinizde mail kampanyalarımıza da abone olursanız çok memnun oluruz. Haberlerden, reçetelerden ve kampanyalardan aylık kısa mailler atıyoruz.

Sanırım tek olumsuz tarafı kolaygelsin firmasıyla gelmesi kahvelerin. Ayın 2’sinde verilen siparişte sürekli gün atıyor teslimat için. Pazartesi teslim diyordu salıya attı, şimdi de çarşambaya attı. deges süresini kargoda geçirecek kahveler

@HafriyatKamyonu Merhaba, kahve kulübü alım etkinliklerinde kavurucu-kahvesever ilişkisini güçlendirebilmek bizim için çok önemli. Yeni kahveseverler ile tanışabilmek bizi kampanyalı kahve satmaktan daha çok heyecanlandırıyor. Böylelikle belki daha uzun süreli bir iletişimi de başlatmış oluruz diye düşünüyoruz. Bu amaçla sitemize üye olup alışveriş yapılmasını istedik.

Site üyeliği yapmak, mail ve kampanya haberlerine üye olmak anlamına gelmiyor. O seçeneği ayrıca seçebiliyorsunuz.

Biz hatta sizin aracalığınızla rica edelim; Site üyeliklerinizde mail kampanyalarımıza da abone olursanız çok memnun oluruz. Haberlerden, reçetelerden ve kampanyalardan aylık kısa mailler atıyoruz.
Öncelikle kötü bir niyetiniz olduğunu düşünmediğimi belirtmek isterim. Daha önce kahvelerinizi deneme imkanım oldu. Spada'dan yana oy kullanırken iki firmadan hangisi kazansa mutlt olacağımı da belirttim. Dolayısıyla, bir ilişki kurmaya halihazırda başlamış olduğumuzu düşünüyorum. Benim için ilişkiler, genel olarak, zamanla örülen ve ömür boyu örülmeye devam eden şeyler. Kahve özelinde ise bir firmadan alışveriş yapıp memnun kaldıysam ve benim için karşılanabilir durumdaysa devam ettiğim; karşılanabilir olmasa bile dönem dönem web sitesini incelemeye, seçkisini takip etmeye devam ettiğim bir örgü.
Fakat güncel durumu kendi adıma şöyle okuyorum: "Aa şurada güzel bir etkinlik varmış, beraber bir kahve içip biraz sohbet etsek mi?" Karşı taraf ise önce aileler tanışsın, söz keselim (üyelik sözleşmesi) istiyor :) Benim bünyem malesef böyle şeyleri bir dayatma olarak algılıyor. Uzun süredir farklı sektörlerde üyeliksiz alışveriş yapıp takip etmeye devam ettiğim firmalar var. Bu firmaları da herhangi bir çıkar beklemeden destekliyor, memnuniyetimi belirtiyorum.
Hem sosyolog hem e-ticaret/dijital pazarlamacı olarak bu tür bir sözleşmenin aramızdaki ilişkiyi nasıl güçlendireceğini anlamlandıramıyorum. Platformlar, etkinlikler, sadakat programları, bilgi paylaşımı bu tür ilişkileri kurmak için dayatılmış sözleşmelerden daha samimi ve etkili oluyor.
Teknik olarak ise bünyenizde uyguladığınız kampanyalarda veri toplamak, bütlen aboneliği, halkla ilişkiler çalışmaları vb sebeplerle üyeliğin zorunlu tutulması çok anlaşılabilir. Ancak topluluk etkinliklerinde, bunu zaten sizi tercih etmiş bir topluluğa dayatmanız, üzülerek söylüyorum, bana etik gelmiyor.
Üye olup, alışveriş yapıp, sizden e-posta aracılığıyla KVKK gereği üyeliğimi sonlandırıp bütün bilgilerimi silmenizi talep edebilirdim. Fakat bu:
Yeni kahveseverler ile tanışabilmek bizi kampanyalı kahve satmaktan daha çok heyecanlandırıyor. Böylelikle belki daha uzun süreli bir iletişimi de başlatmış oluruz diye düşünüyoruz.
bunun tam tersi olurdu. İlişliker zamanla örülür ve benim için çıkardan çok rıza esastır.

Sevgiler

Sipariş No:#9786 ile ben de alıma katıldım. Ay ortasını bekleyemedim çünkü kahvem kalmadı, umarım pişman olmam 😅 Sipariş notum da değerlendirilirse çok sevinirim :) @SpadaCoffeeRoastery

#9569 sipariş ile Motion'ları geçtim. Yeni Gaggia Classic E24 makinem ile keyifli sütlü içecekler ve Americano'lar yapacağım :).. Sizden ricam eğer mümkünse şayet bir tane paketi degass süresi tamamlanmaya yakın gönderme şansınız olur mu ? Eğer yoksa hiç problem değil.
Merhaba paketler ulaştı elimize. Teşekkürler. Paketlerdem birinde üretim tarihi yazmıyor. İkisi de aynı mı acaba bilgi alabilir miyim?

@hmtbrkhlc Merhaba evet tarihleri aynı, kusura bakmayın epey bir yoğunluk var belki kaçırmıştır arkadaşlar.

Merhabalar tekrardan,

Sage / Enplus ile görüşüp yeni bir kaç ekipmanda özel bir indirim aldık. Şu an sitemizde bulunan Sage SES878 The Barista Pro Espresso Makinesi için %20 indirim kodumuz KKSAGE20

(Siparişler Enplus Deposundan Gönderilecektir.)

Geri