• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

Null bizi duymuş %30 bahar indirimi yapmış sağolsun,
stokları doldurmak isteyenlere duyurulur !!!

İndirim yaptığında boş geçmek istemediğim fakat harici zamanlarda fiyatları hep pahalı gelen bir kavurucuydu artık her kavurucu pahalı geliyor. 800 liraya 250gr olarak aldığım kahveden beklediğim verim o kadar düştü ki kimseye pahalı diyemiyorum.

Ben de bu yoruma dahil olabilirim. Kesinlikle kahveler kötü degil, ancak odenen ucretle alinan kahve lezzeti dengeli olmuyor. Ya beklentiler yuksek ya da odenen ucret. Birkac tecrube alisverisim oldu ancak tekrar siparis vermeye elim gitmiyor.

Bu kampanyasi ve indirim orani cok cezbedici biraz dusunecegim.

Ben de bu yoruma dahil olabilirim. Kesinlikle kahveler kötü degil, ancak odenen ucretle alinan kahve lezzeti dengeli olmuyor. Ya beklentiler yuksek ya da odenen ucret. Birkac tecrube alisverisim oldu ancak tekrar siparis vermeye elim gitmiyor.

Bu kampanyasi ve indirim orani cok cezbedici biraz dusunecegim.
İndirim döneminde Null alınmaz diyip bombayı atıp kaçıyorum. 😂

Bazen acaba ilk iki kelime gereksiz mi diye düşünüyorum ben de ama kumar oynamaktan vazgeçemiyor insan :censored:
Valla hocam ne zaman alsam içemiyorum kahveleri. Kuru koku güzel çıkıyor hep ama tat yok, isli acı tattan başka bir şey sunmuyor kahveler. Örnek Etiyopya Worka çok kötüydü 2 ay oldu paket gitmedi. Boşa gitmiş bir para olarak görüyorum.

Şu anki seçkisi bana cok çekici geliyor. Alan varsa deneyiminizi okumak isterim. Olumlu olumsuz

Heleanna Georgalis - Orange Cherry mesela. Okuyunca tam benlik. Ama natürel'den korkarım biraz.

Valla hocam ne zaman alsam içemiyorum kahveleri. Kuru koku güzel çıkıyor hep ama tat yok, isli acı tattan başka bir şey sunmuyor kahveler. Örnek Etiyopya Worka çok kötüydü 2 ay oldu paket gitmedi. Boşa gitmiş bir para olarak görüyorum.
Bende aynı kahvenin Espresso için olanını aldım ama tekrar alır mıyım, hayır.

burada bir firma yetkilisi yokmu acaba? indirim bilgilendirmelerini buradan da yapsalar ve bu indirim ne kadar sürecek söyleseler ona göre alım planı yaparız aslında

burada bir firma yetkilisi yokmu acaba? indirim bilgilendirmelerini buradan da yapsalar ve bu indirim ne kadar sürecek söyleseler ona göre alım planı yaparız aslında
Sitede Nisan ayı boyunca diyor

Yeni Hasat Seçkimiz Raflarda

Özenle seçilen yeni hasat seçkimizi deneyin!

Üstelik Nisan ayı boyunca 35% ila 30% arası indirimlerle!

Hocam firma iletişime kapalı. Kahveyi getirir ve satar. Eleştiri kabul etmez genelde. Eleştireni de engeller maalesef.

Şu anki seçkisi bana cok çekici geliyor. Alan varsa deneyiminizi okumak isterim. Olumlu olumsuz

Heleanna Georgalis - Orange Cherry mesela. Okuyunca tam benlik. Ama natürel'den korkarım biraz.
Ben espresso olarak Etiyopya kavrumlarını baya başarılı buluyorum, son 2 senedir Bona Zuria ve Uraga gayet keyifli ve stabil kavrumlardı.

Deneyen arkadaşlar filtre için en çok beğendikleri kahveleri paylaşabilirlerse güzel olur

Idido bence güzel meyve suyu gibi akıp gidiyor,tatlı bir kahve.Worka hakkındaki olumsuz yorumlara üzülerek katılıyorum,ilk içtiğim çilekli(gerçek çilek)hasat hariç diğer hasatları kötü olmasa da ortalama üstündeydi.Ama bu seneki parasını hak etmiyor bence.

Filtre kavrumunu denemedim de Worka'nın espresso kavrumu şahane ötesi bir şey arkadaşlar nasıl beğenmediniz? 😅 Şu ana kadar içtiğim en iyi ilk 5 espresso arasına rahat girer.
Size hitap etmiş demekki 😂 beni memnun etmedi

Geri