İndirim yaptığında boş geçmek istemediğim fakat harici zamanlarda fiyatları hep pahalı gelen bir kavurucuydu artık her kavurucu pahalı geliyor. 800 liraya 250gr olarak aldığım kahveden beklediğim verim o kadar düştü ki kimseye pahalı diyemiyorum.
İndirim döneminde Null alınmaz diyip bombayı atıp kaçıyorum.Ben de bu yoruma dahil olabilirim. Kesinlikle kahveler kötü degil, ancak odenen ucretle alinan kahve lezzeti dengeli olmuyor. Ya beklentiler yuksek ya da odenen ucret. Birkac tecrube alisverisim oldu ancak tekrar siparis vermeye elim gitmiyor.
Bu kampanyasi ve indirim orani cok cezbedici biraz dusunecegim.
Bazen acaba ilk iki kelime gereksiz mi diye düşünüyorum ben de ama kumar oynamaktan vazgeçemiyor insanİndirim döneminde Null alınmaz diyip bombayı atıp kaçıyorum.![]()
Valla hocam ne zaman alsam içemiyorum kahveleri. Kuru koku güzel çıkıyor hep ama tat yok, isli acı tattan başka bir şey sunmuyor kahveler. Örnek Etiyopya Worka çok kötüydü 2 ay oldu paket gitmedi. Boşa gitmiş bir para olarak görüyorum.Bazen acaba ilk iki kelime gereksiz mi diye düşünüyorum ben de ama kumar oynamaktan vazgeçemiyor insan![]()
Bende aynı kahvenin Espresso için olanını aldım ama tekrar alır mıyım, hayır.Valla hocam ne zaman alsam içemiyorum kahveleri. Kuru koku güzel çıkıyor hep ama tat yok, isli acı tattan başka bir şey sunmuyor kahveler. Örnek Etiyopya Worka çok kötüydü 2 ay oldu paket gitmedi. Boşa gitmiş bir para olarak görüyorum.
rositalar eh isteŞu anki seçkisi bana cok çekici geliyor. Alan varsa deneyiminizi okumak isterim. Olumlu olumsuz
Heleanna Georgalis - Orange Cherry mesela. Okuyunca tam benlik. Ama natürel'den korkarım biraz.
Sitede Nisan ayı boyunca diyorburada bir firma yetkilisi yokmu acaba? indirim bilgilendirmelerini buradan da yapsalar ve bu indirim ne kadar sürecek söyleseler ona göre alım planı yaparız aslında
bu kahvede adil bir fiyat izlediklerini düşünmüyorum ama gerçekten merak ettiğim bir çekirdek.Şu anki seçkisi bana cok çekici geliyor. Alan varsa deneyiminizi okumak isterim. Olumlu olumsuz
Heleanna Georgalis - Orange Cherry mesela. Okuyunca tam benlik. Ama natürel'den korkarım biraz.
Benzer deneyimi ben de yaşadım.Valla hocam ne zaman alsam içemiyorum kahveleri. Kuru koku güzel çıkıyor hep ama tat yok, isli acı tattan başka bir şey sunmuyor kahveler. Örnek Etiyopya Worka çok kötüydü 2 ay oldu paket gitmedi. Boşa gitmiş bir para olarak görüyorum.
Hocam firma iletişime kapalı. Kahveyi getirir ve satar. Eleştiri kabul etmez genelde. Eleştireni de engeller maalesef.burada bir firma yetkilisi yokmu acaba? indirim bilgilendirmelerini buradan da yapsalar ve bu indirim ne kadar sürecek söyleseler ona göre alım planı yaparız aslında
Ben espresso olarak Etiyopya kavrumlarını baya başarılı buluyorum, son 2 senedir Bona Zuria ve Uraga gayet keyifli ve stabil kavrumlardı.Şu anki seçkisi bana cok çekici geliyor. Alan varsa deneyiminizi okumak isterim. Olumlu olumsuz
Size hitap etmiş demekkiFiltre kavrumunu denemedim de Worka'nın espresso kavrumu şahane ötesi bir şey arkadaşlar nasıl beğenmediniz?Şu ana kadar içtiğim en iyi ilk 5 espresso arasına rahat girer.
Sizi memnun etmeyen kısmı neresi oldu peki? Merak ettim. Zira tat profiline baktığınızda memnun edeceği düşüncesiyle almış olmalısınız. Demleme parametreleriniz ve sepetiniz nedir?Size hitap etmiş demekkibeni memnun etmedi