• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Null Coffee - Istanbul

Daha önce alanlar bilirler belki.
Gelen paketler sıkı sıkıya kapalı
15 günlük beklemeyi bu paketi açmayarak mı yapmak lazım. Yoksa açıp bir kavanoza falanmı boşaltmalı.
Paket yana doğru bantlı olduğu için valf varmı yokmu o da görünmüyor.
Paketler valfidir. Degass süresince zipi açmayınız.

Meşhur Shantawene çekirdeğini yeni deneme şansım oldu. Paketi 14. gün yani az önce açtım ve klasik 4x60 demledim. İlk yudumdaki gayriihtiyari tepkim "oha" oldu. :D Fazla beklemeden ikinci yudumu aldım ve yine aynı tepkiyi verdim. Çok iyiymiş be! Bariz bir çilek tadı aldım ki paket tadım notlarında çilek yazmıyor. İçtiğim diğer çekirdeklere benzemiyor. Söylendiği kadar varmış. İyi ki Null varmış! :D
Selamlar, hangi su markasını kullanıyorsunuz? Önceden de yazılmış, çok nazik bir çekirdek olduğundan bitter durumunu ben de aşabilmiş değilim.

nisan kavrumlu kenya njogu içiyorum. Gerçekten çok güzel. Lavanta bariz. Hatta monteblanco cold wash dan daha bariz.

nisan kavrumlu kenya njogu içiyorum. Gerçekten çok güzel. Lavanta bariz. Hatta monteblanco cold wash dan daha bariz.
Hocam afiyet olsun. Kahveyi daha taze olduğu zamanlarda da tüketmiş miydiniz? Bu çiçeksi tatlar bekledikçe daha çok mu ön plana çıktı onu merak ettim?

Hocam afiyet olsun. Kahveyi daha taze olduğu zamanlarda da tüketmiş miydiniz? Bu çiçeksi tatlar bekledikçe daha çok mu ön plana çıktı onu merak ettim?
Hayır denemedim. Ben biraz stoklu çalışıyorum :giggle:. Malum kahve fiyatları yerinde durmuyor. Alıyorum serin bir yerde saklıyorum. Ya da buzluk. Su olarak Kuzeyden kullandım.55-60 ppm civarı.

Sanırım 10 gün önce siteye girip kontrol ettiğimde fiyatlar bu kadar yüksek değildi diye hatırlıyorum. Eylül ayı içerisinde mi fiyatlar değişti yoksa daha önce mi?

Sanırım 10 gün önce siteye girip kontrol ettiğimde fiyatlar bu kadar yüksek değildi diye hatırlıyorum. Eylül ayı içerisinde mi fiyatlar değişti yoksa daha önce mi?
Ayın 3.ünde fiyatları not etmiştim, değişmemiş sanırım.
Ethiopia - Rumudama600
Kenya Kani Estate500
Kenya Njogu Estate500
Costa RIca Solis480
Kenya Kutere455
Kenya Kahunyo440
Costa RIca Solis red430
Uraga Oro425
Ethiopia Alemu425
Ethiopia Beloya390
Ethiopia Shantawene390
Ethiopia Demse350
Colombia Puerto500
Costa Rica Los Santos245
Sao Frisco235

@Birazkahvemi Tavsiyesi ile Uzun bir aradan sonra tekrar Null Coffe'den çekirdek aldım. Daha Önce alım yapmayı bırakma sebebim tatsız saman gibi gelen çekirdeklerdi kavrum tutarsızlıgıydı. Yıllardır kendilerinden çekirdek alıyordum 2019'dan beri @Birazkahvemi aklımı çeldi ve Null aldırdı kavramlardaki tutarsızlık sorununı çözmüşler sanırım iyi ki Aldırmış Özellikle Uraga Oro Efsane bir çekirdek bu sefer memnun kaldım umarım tekrar eskide olduğu gibi bu çizgilerini bozmazlar.

@Birazkahvemi Tavsiyesi ile Uzun bir aradan sonra tekrar Null Coffe'den çekirdek aldım. Daha Önce alım yapmayı bırakma sebebim tatsız saman gibi gelen çekirdeklerdi kavrum tutarsızlıgıydı. Yıllardır kendilerinden çekirdek alıyordum 2019'dan beri @Birazkahvemi aklımı çeldi ve Null aldırdı kavramlardaki tutarsızlık sorununı çözmüşler sanırım iyi ki Aldırmış Özellikle Uraga Oro Efsane bir çekirdek bu sefer memnun kaldım umarım tekrar eskide olduğu gibi bu çizgilerini bozmazlar.
Şu an Kenya Njogu yu tek geçerim. Efsane.

Nisanda var bir şeyler Cihan Beyciğim sevgisini de katmış😁 Ben de şu an nisan kavrumlu Kanyi içiyorum Kup Griye sevmesem de ciddi düşünüyorum kendisiyle. Muhteşem yahu.

Kenya Njogu yu işe de getiriyorum. Kaç kişiye denettim herkes bu neymiş diyor.

O zaman memnun kaldıysanız ne mutlu 🥳🥳

Beloya , Uraga ve Shantawene olarak 3 kahveyi ayri ayri sevmeme rağmen digerlerinden farkli noktada tuttugum kahve Puerto alegre oldu , belki hasat yilindan dolayi dusuk beklentiyle aldigim icindi ama muhtesem bir kahve Kış ayında icilebilecek yogun ve lezzetli bir kahve diyebilirim Ay sonuna kadar stok bitmemis olursa 2 paket Puerto alegre almayi dusunuyorum bakalim :)

1695306407529.png

Bende şöyle bir şeyler aldım bakalım.

Null'un kahvelerini hep seviyorum ama şu paketleme işini bir geliştirse keşke. 5 liralık koliler var küçük birde buna ek olarak 2 liralık bir balonlu ambalaj olsa kesinlikle daha iyi olur. Şansa güzel ve patlamadan gelmiş ama hepimiz kargoları nasıl fırlattıklarını biliyoruz. Kahve ambalajı çok güzel ama biraz daha koruyuculu gelmeli diye düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• nullpaket.jpg
    nullpaket.jpg
    160.2 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
Geri