Quartz saatler zaman tutmaları ile ünlü. Belirttiğiniz geride kalmalar olağandışı. Doğrudan iadeSelamlar herkese. Şöyle bir saat hediye aldım. Nitelikli bir şey olduğunu zannetmiyorum, açıkçası saatten de hiç anlamıyorum
Ahşap/metal parçalardan oluşuyor anladığım kadarıyla, pilli bir cihaz.
Sorum ise şu, 1 gün içinde bazen 5-10, bazen 20-25 dakika geride kaldığını görüyorum saatin. Saat deneyimim pek olmadığı için bu durum neyden kaynaklanır bilemedim. Başka "herhalde pili bitiyor" dedim, ancak internette aratınca bozukluk işareti olabileceğini anladım. Amazondan alındığı için iade şansım var sanırım. Ne önerirsiniz saat cahili birine?
Makine de sıkıntı olabilir, kargoda gelirken hasar görmüştür belki. Saatçiye de götürseniz takacakları şey de çok matah bir şey olmayacak. Yeni bir saatte pille alakalı bu kadar hızlı bir sorun olması da pek de mümkün değil . En mantıklısı bence iade edilmesi olurSelamlar herkese. Şöyle bir saat hediye aldım. Nitelikli bir şey olduğunu zannetmiyorum, açıkçası saatten de hiç anlamıyorum
Ahşap/metal parçalardan oluşuyor anladığım kadarıyla, pilli bir cihaz.
Sorum ise şu, 1 gün içinde bazen 5-10, bazen 20-25 dakika geride kaldığını görüyorum saatin. Saat deneyimim pek olmadığı için bu durum neyden kaynaklanır bilemedim. Başka "herhalde pili bitiyor" dedim, ancak internette aratınca bozukluk işareti olabileceğini anladım. Amazondan alındığı için iade şansım var sanırım. Ne önerirsiniz saat cahili birine?
Quartz saatler zaman tutmaları ile ünlü. Belirttiğiniz geride kalmalar olağandışı. Doğrudan iade![]()
Teşekkürler cevaplar için. Neyse ki amazondan alınmış, iadeyi başlattımMakine de sıkıntı olabilir, kargoda gelirken hasar görmüştür belki. Saatçiye de götürseniz takacakları şey de çok matah bir şey olmayacak. Yeni bir saatte pille alakalı bu kadar hızlı bir sorun olması da pek de mümkün değil . En mantıklısı bence iade edilmesi olur
Dün ben de izledim Erk abinin videoyu, inanılmaz kalın bir saat ama adamlar çok ince detay çalışmışlar. Tepede bile fosforlu sembol kullanmaları incelik resmen. Aslında makinesi sağlam, camı safir ama işte o boyutları olmadı.Normalde bu derece "kaba" saatleri çok fazla beğenmiyorum ama bu renkler bir tık hoş olmuş..
Kasası hoşuma gitti ama kaliteli hissi vermedi.İnce işcilik isteyen ince detay göremedim ben girinti çıkıntı bile olmayan düz bir kasa.Safir cam bu fiyat bandı icin ekstra.Dün ben de izledim Erk abinin videoyu, inanılmaz kalın bir saat ama adamlar çok ince detay çalışmışlar. Tepede bile fosforlu sembol kullanmaları incelik resmen. Aslında makinesi sağlam, camı safir ama işte o boyutları olmadı.![]()
Bilekte nasıl durduğunu görmek lazım aslında. Yoksunuza ciddi ciddi hoşuma gitti.Dün ben de izledim Erk abinin videoyu, inanılmaz kalın bir saat ama adamlar çok ince detay çalışmışlar. Tepede bile fosforlu sembol kullanmaları incelik resmen. Aslında makinesi sağlam, camı safir ama işte o boyutları olmadı.![]()
Erk abi; aslında giriş segmentinin en üst sınırı olduğu için bu mekanizmalar normal demişti ama detaylarına bir çoğunuzdan daha az hakimim..Kasası hoşuma gitti ama kaliteli hissi vermedi.İnce işcilik isteyen ince detay göremedim ben girinti çıkıntı bile olmayan düz bir kasa.Safir cam bu fiyat bandı icin ekstra.
Mekanizma cok eski artık demode olmuş sapması fazla bir mekanizma.
Aliexpressde bile 20 usd civarina bulunabilen bir mekanizma. 80usdlik invicta saatimde vardı bundan .Ordan biliyorum saglam ama geri kalma durumu biraz fazla oluyor. Orientin aynı fiyat bandında daha iyi performansi oluyor geneldeErk abi; aslında giriş segmentinin en üst sınırı olduğu için bu mekanizmalar normal demişti ama detaylarına bir çoğunuzdan daha az hakimim..
Evet arkadaşlar iyi geceler diliyorum hepinize.Klasik bir saat arıyorum klasik bir damat saati diyebilirizMarka ve model öneriniz var mıdır yoksa saatler arasında kaybolup seçemeyeceğim
![]()
Quartz olarak düşünüyorum.15 bin en fazla çıkabileceğimiz aralıkQuartz mı yoksa otomatik mi arıyorsunuz? Bütçeniz yaklaşık ne kadar?
Bütçe gayet yeterli. Daha uygun fiyatlar için çok iyi mekanizmalara sahip Japonlardan; Seiko daha da uygun fiyatlar için Citizen veya Orient, ya da sizin bütçenize en uygun İsviçrelilerden Tissot'nun özellikle PRX serisini önerebilirim. Renk seçenekleri oldukça fazla ama her saatte olduğu gibi mutlaka kolunuzda görün. Bu arada talebinizi ayrıntılandırabilirseniz nokta atışına yaklaşabilirizQuartz olarak düşünüyorum.15 bin en fazla çıkabileceğimiz aralık
Jacques philippe marka bir saat denedim bu tarzda bir saat olabilir gibi, önceden Casio edifice beğeniyordum fakat spor kalıyor birazBütçe gayet yeterli. Daha uygun fiyatlar için çok iyi mekanizmalara sahip Japonlardan; Seiko daha da uygun fiyatlar için Citizen veya Orient, ya da sizin bütçenize en uygun İsviçrelilerden Tissot'nun özellikle PRX serisini önerebilirim. Renk seçenekleri oldukça fazla ama her saatte olduğu gibi mutlaka kolunuzda görün. Bu arada talebinizi ayrıntılandırabilirseniz nokta atışına yaklaşabiliriz![]()