• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nitelikli Kahve Erişim Noktaları

Antalya/Lara - 404 Coffee

Petra çekirdeklerini kullanıyorlar. Oldukça hoş bir mekan ve iyi demleme yaptıklarını düşünüyorum. Petra'nın kendilerine özel bir kavrumunu kendi markaları ile espresso olarak kullanıyorlar/satıyolar.

Instagram'da etiketleyerek liste yapıyordum da hain Zuckerberg etiketleme hakkımı kısıtladı. Ben de burada liste yapayım, hatta yapalım dedim. Önceki listeler outdated oldu. Mevcut durumda insanların kahve içebilecekleri alternatif yerlere ihtiyacı var ve bu yüzden liste hazırlamak istedim. Lütfen üyelerimiz de katılsın, unuttuklarımı veya bilmediklerimi listeye ekleyeyim. İlla kavurucu olmasına gerek yok, nitelikli kahve tedarik edip demleyen bir kafe de olabilir.

Ankara:
Roastery: Hound, Zümrüt Karaca, Tetra, Sezy, A4, Coffee Project, 3Cores, Old School, Nitka, Pacas, Paper, Lagetom, Tone, Walker's, Caffé Di Toeé, Kronotrop.
Cafe: Rispetto, Rubber Soul.

Antalya:
Roastery:
Homestead, Walker's, Kronotrop, Paper.
Cafe: Art of Tart, GR1, Surf, NSHTK, Vinyl, Ava, Dose.
Adana:
Roastery: -
Cafe:
Happens.
Bilecik:
Roastery: Greenwich.
Cafe: -
Bursa:
Roastery: Fabriek, Kronotrop, Greenwich.
Cafe: Packer's, Harc, Nordic, Muggle's, Under Effect, Harvel's Drip, Blooming Brothers, Nack.
Balıkesir:
Roastery: Crow, Doz.
Cafe: Factory, Vugerro.
Denizli:
Roastery: Rawtown, Walker's, Manguu.
Eskişehir:

Roastery: Gordion, Walker's.
Cafe: Kokopelli, Qapcul.
Gaziantep:
Roastery: Niji, Kronotrop.
İzmir:

Roastery: Baristocrat, Vitus, Lot, CoffeeNutz, Coffeerem, Koffeel, Process of Project, Fua, Must, Mayard, Perk Up, Coffeemamma, Dunno, Voluptas, Coffee Friendzone, Poka, Puduhepa, Buegros.
Cafe: Rome, Fünf, Spect, La Loba, Freija.

İstanbul(Avrupa):
Roastery:
Parsa, Octagon, Kimma, Kronotrop, Montag, Spada, Coffee Department, Calibre, Molecule, Petra, Probador Colectiva, Boxx, Deal, Coffee.dat, Rumo, Troika, Just, Noite, Good, Greenwich, Twentysix, Gramaj.

İstanbul(Anadolu):
Roastery:
Coach, Kernel, MeetLab, Clean Cup, Kronotrop, Montag, William's, Null, Kahve Fabrikası, Kafein Kültür, Fam, Kilin, Paper, Homestead, Whiff.
Cafe: The Mia x Spada, Krea, Doppio Fika Point, Muses.
İzmit:
Roastery: Ultra, Miles.
Cafe: Pulp.
Kayseri:
Roastery: Kronotrop.
Cafe:
Konya:
Cafe:
Kırıkkale:
Roastery: -
Cafe:
LiveLife.
Kocaeli:
Cafe:
Manisa:
Roastery: Milestones.
Mersin:

Roastery: Walker's, Brownberry.
Muğla:

Cafe: Santeli.
Sakarya:
Roastery: Kronotrop, Greenwich.
Cafe:
Trabzon:
Cafe: Kafein Deposu.
Zonguldak:

Google Maps Harita
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Vadi istanbul Greenwich Coffee kahvesi güzel midir bilemiyorum ama çalışanları çok kaba. Bugün kapanış saatine 15 dakika kala gittik “1 saattir müşteri gelmiyor diye makineleri temizledim.” diyerek bize kahve vermedi ve bizimle tartıştı. İsmi Barış’mış, özel olarak şikayet yazmamızı istedi.

Vadi istanbul Greenwich Coffee kahvesi güzel midir bilemiyorum ama çalışanları çok kaba. Bugün kapanış saatine 15 dakika kala gittik “1 saattir müşteri gelmiyor diye makineleri temizledim.” diyerek bize kahve vermedi ve bizimle tartıştı. İsmi Barış’mış, özel olarak şikayet yazmamızı istedi.
O konuda bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Bu konu "nitelikli" standartlarını karşılayan çekirdekleri bulunduran yerler ile ilgili.

İzmirde Kafe olarak Urla Batisin kahvesi var dönem dönem farklı kavuruculardan kahveleri olıyor barista arkadaş da çok ilgili.
ayrıca Zoe de nitelikli kahve açısından menüsü çok zengindi Karataşta bulunuyor Montag Spada Lot Null ve yurtdışından getirdikleri çekirdekler var
geçen hafta da Cartel in Alsancak şubesindeydim Calibrenin çekirdekleri vardı orası da eklenebilir

O konuda bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Bu konu "nitelikli" standartlarını karşılayan çekirdekleri bulunduran yerler ile ilgili.

Sakarya'da kahve akademisi var kendileri kavuruyor, denediniz mi hocam, ben arada gider yerinde içerim.

Sakarya'da kahve akademisi var kendileri kavuruyor, denediniz mi hocam, ben arada gider yerinde içerim.
Fotoğraflardan doğru baktığıma göre kendilerinin nitelikli çekirdek kavrumu yaptıklarına dair bir şey koymamışlar veya ben göremedim. Eskiden Gourme Coffee ile çalışıyorlarmış, şu an ise raflarında Fluxus var. Bu sebeple "Cafe" olarak ekledim.

Ankara için P22, Clinic Coffee, Old School Roastery, Bosco, RoR, Hoope, Prod, Drupe, Kalule, The Log, Tetra, Hound, eklenebilir. Europen Coffee Trip’te çoğu mevcut. Kulüp olarak toplu alımda listede olanlarda mevcut.

Montag, Anadolu Yakası-Maltepe'den satış yapmıyor sanırım. En azından internet siparişlerimizi oradan teslim alabilsek güzel olurdu.

Buradan yetkililere sesleniyorum.. :)
Mail atıp durumu sorabilirsiniz. Coffee Departmantta siparişim vardı şehir dışına çıkacağım için mail attım bir gün sonra şubesinden teslim aldık. Organizasyonel olarak kendilerini ayarlayabiliyorlarsa yardımcı olabilirler belki.

izmit e Nubi de eklenmeli yeni acildilar Nisan hoca nin ''adeta imza projem oldu'' dedigi ve danismanligini yaptigi kafe

Alanya - Brew Coffee

Hem Kazakistan'dan hem Türkiye'den (Twentysix) kahve çeşitleri var.

Şu an servis edilmekte olan kahveler

Colombia Santa Barbara Honey Geisha
Colombia Danilo Perez Anaerobic Natural Caturra
Colombia Monteblanco Passionfruit Purple Caturra
Colombia La Loma Red Fruit Nectar

Alanya'da bu kadar iyi kahveleri iyi demlemeyle servis eden başka bir yer görmedim.

Adana Botta Bloom eklenmeli bence, Null çekirdekleri kullanıyorlar. Proper da kendi çekirdeklerini kullanıyor yanılmıyorsam. Maouri ve Daily Dose da da V60 içtim ama çekirdekler kendilerine aitti sanırım, aklımda kalmamış.

Geri