• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nitelikli Kahve Erişim Noktaları

Bursa
Sinky Coffee, kafenin yanı sıra kavurucu ve online satışı da var. Aslında sektörün de eskilerinden.
A Roasting Lab
Muggle's Coffe
Under Effect Coffee

@emrekocakurt hoca İzmir'de Parachute Coffee House var Bayraklı Mansuroğlu mahallesinde.
Kendi kavrumlarını yapan hoş bir yer.
Fotoğraf arattım da, paket fotoğrafı bir tane var ama üzerinde ne kavurdukları yazmıyor. O yüzden şu anlık ekleyemiyorum, "nitelik" kısmından emin olmamız gerekiyor. Demleme kısmı uyuyor. Eğer bilgi edinirseniz bana mesajdan iletebilirsiniz.

Antalya'ya Art Of Tart ve Kaizen eklenebilir

Baristocrat ve markasız bir kahve

Antalya - GR1 Coffee House
Mirhasan beğendiği her kahveyi değişimli olarak sunuyor.

Bursa cafelere Harvel's Drip Coffee ve Blooming Brothers Coffee de eklenebilir

Kullandıkları çekirdekler nedir acaba? Görsele erişemedim.

blooming brothers petra ile anlaşmalı çalışıyordu hala devam ediyorlar mıdır net bilgim yok, harvels ise bi dönem her ay farklı kavurucuların kahvelerini deneyimliyorlardı sonra kendi paketli kahvelerine geçtiler muhtemelen anlaşmalı bi yere kavrum yaptırıyorlar

Geri