Teşekkür ederimSezy ve Wayta benim bildiğim nispeten uygun fiyatlı kahveciler. Waytayı denemedim ama çok gördüm ve duydum. Sezy fiyat performans bi kahve bence aşırı bir şey beklememek gerekiyor. Colombia santa helena güzeldi sezynin ama papua new guinea ve kenyasını çok beğendiğimi söyleyemem. Deneme pakeyleri ucuz o yüzden denenebilir. Waytayı da en yakın zamanda denemeyi düşünüyorum.
Ancak bana kalırsa kaliteli kavurucuların yaptığı indirimleri kovalamak daha mantıklı hele de benim gibi öğrenciyseniz. Yeni kavurucular denemeyi seviyosanız ilk sipariş indiriminden de yararlanmak da mantıklı Yanlış hatırlamıyorsam (eğer öyleyse kusura bakmayın) A4, lot, montag ve calibre ilk siparişte indirim yapıyor az da olsa.
Nispeten uygun fiyatlı kahve arayışındayım önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ben de farkındayım iyi kahvelerin ama Türkiye şartlarında bir öğrenci olarak bunları temin etmem mümkün değil.Nitelikli uygun kahvedense iyi kahveleri bence denemenizi öneririm
Forumlarda kahve arkadaşlığı gibi etkinlikler var. Kahve takası, hediyesi, birlikte tadım, imece usulü ortak satın alma, fazla olan kahvenin paylaşımı gibi çeşitlenebiliyor.Ben de farkındayım iyi kahvelerin ama Türkiye şartlarında bir öğrenci olarak bunları temin etmem mümkün değil.
Teşekkür ederimForumlarda kahve arkadaşlığı gibi etkinlikler var. Kahve takası, hediyesi, birlikte tadım, imece usulü ortak satın alma, fazla olan kahvenin paylaşımı gibi çeşitlenebiliyor.
Bulunduğunuz ili forumda aratabilir, yoksa kendiniz bir başlık açabilirsiniz.
Ayrıca kimi zaman bazı kahve severler jest olarak birbirlerine karşılık beklemeksizin kahve kargolayabiliyor.
Güncelde bildiğim, denk geldiğim ekonomik kahveciler;
- Sanalbaharat
- Wayta Coffee (sanalbaharat ile bir bağlantıları var diye tahmin ediyorum)
- Nok
- Coffee Haus
- Sezy (zaman zaman uygun kahvelere rastlıyorum)
- Anisah (yukarıda da paylaşılmış, denemedim ama duydum.)
Ayrıca şu sitedeki kahve bul seçeneğinden kısmen güncel kahveleri ve fiyatlarını kıyaslayabilirsiniz.
Yükleniyor...
kahve.one
Afiyetle..
Elektronik sigara camiası topluluğunun bildiği bir foruma 2018 yılında kaydolmuştum. Forum kültürünün ne olduğunu orada öğrenmiş ve benimsemiştim. Gerçekten de katıldığım ilk forum olduğu için değil, halen sohbetimin olduğu insanlarla orası sayesinde tanıştım ve çokça yardım ettim/yardım aldım. Forum kültürünü yaşatan yerlere üye olmaktan da mutluluk duyuyorumForumlarda kahve arkadaşlığı gibi etkinlikler var. Kahve takası, hediyesi, birlikte tadım, imece usulü ortak satın alma, fazla olan kahvenin paylaşımı gibi çeşitlenebiliyor.
Bulunduğunuz ili forumda aratabilir, yoksa kendiniz bir başlık açabilirsiniz.
Ayrıca kimi zaman bazı kahve severler jest olarak birbirlerine karşılık beklemeksizin kahve kargolayabiliyor.
Güncelde bildiğim, denk geldiğim ekonomik kahveciler;
- Sanalbaharat
- Wayta Coffee (sanalbaharat ile bir bağlantıları var diye tahmin ediyorum)
- Nok
- Coffee Haus
- Sezy (zaman zaman uygun kahvelere rastlıyorum)
- Anisah (yukarıda da paylaşılmış, denemedim ama duydum.)
Ayrıca şu sitedeki kahve bul seçeneğinden kısmen güncel kahveleri ve fiyatlarını kıyaslayabilirsiniz.
Yükleniyor...
kahve.one
Afiyetle..
Paketleri görsel olarak çok güzel ama açılması çok sorunluydu en son, hala öyle mi?Ben de önceden yazanlar gibi özellikle Wayta'yı önerebilirim, kahvelerinin uygun olmasının yanı sıra kavrumları da genel olarak tutarlı ve keyifli kahveler içtim kendilerinden. Sezy'de aynı şekilde önceden denediğimde memnun kaldığım bir markaydı ama bir buçuk senedir kahve almadım kendilerinden.
5-6 paket aldım daha önce, wayta siparişimde öyle bir durumla karşılaşmadım.Paketleri görsel olarak çok güzel ama açılması çok sorunluydu en son, hala öyle mi?