• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Müsait olduğunuz bir zamanda güncel stok bilgisi almamız mümkün müdür @CelsiusCoffeeRoastery? 😊

Ona göre sepetimi ayarlayıp sipariş geçeceğim.

Peru La Huaca ve Congo Rugori ye bir yüklenme var bu ara. Diğerlerinde şuan kritik düzeye daha 1 hafta var gibi duruyor :) İlk kargo yoğunluğunu bir atlatalım akşama net rakamları paylaşmış oluruz mutlaka.

@Bugraea Selamlar,

Bu ayın yani celsius alımının indirim kodunu mu sormaktasın

Hallettim verdim siparişi teşekkürler. Daha ekim ayında denemiştim celsiusun Adado kahvesini tadı damağımda kaldı hatta bizim arkadaşa da içirdim çok beğendi toplu alımda celsiusu görmek iyi oldu oy verenlerin elleri dert görmesinler sevgiler.

Arkadaşlar selam 👋🏻 kargo ve siparişlerle ilgili kısa bir bilgilendirme yapıyım. @CelsiusCoffeeRoastery aldığımız bilgilere göre şuan için 7124noya kadar olanlar siparişler Kargoya teslim edildi (7110/7111/7115/7117/7121/7123 hariç).
Yarın 16.00 a kadar kalan kargolar da teslim edilmeye çalışılacaktır. Yoğunluk olduğu için ufak gecikmeler yaşanabilir.

Son düzenleme:
Etiyopya Hambella Natural
Nicaragua El Diablo
Colombia El Paraiso Anaerobic ile başladım.

Colmbia clean cup da tek demlemedik gelmişti. Bir deneme yetmedi çok beğenenler olmuştu benim ki under extract oldu diye düşünüyorum naturele göre aromalar çok belirgin değildi. Bakalım bu yıkanmış nasıl olacak.
Hambella da Adado dan sonra adı en çok geçen kahve. Herkes içtikten sonra da öyle olacak mı acaba :)
Nikaragua; O kategoriye girmeyecektim pour over için ama açık kavrumları ile ünlü :) @CelsiusCoffeeRoastery un orta kavrumlarını merak ettiğim için sepete ekledim.

Çeşitlilik, seçenekler, espriler, sürprizler, tadım ayını güzelleştirdi :) teşekkürler

Geri