• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Piyasanın nadir bulunanlarından decaf türü satan işletmelerden seçmek istedim, Story Coffee diyorum, umarım indirim amacının dışına çıkmaya yarar :)
Dedemin "Dead before decaf" diye bir lafı vardır hocam, bunun üzerine biraz düşünün bence . İyi forumlar.

Güzel bir ay olsun, bahar ile birlikte bardaklar çiçek açsın. 😃

William's uzun zamandır merak ettiğim bir firma, dolayısıyla oyumu kendilerine kullandım

Williams sitesinde sadece iki kahve gözükiyor. Yeni gelicek olan kahveleri nerden görebiliyoruz?

Bu ay 'Gizli oy açık tasnif' esasına göre kullanıyorum oyumu. Kazanan firmayı da şimdiden tebrik ederim, sorunsuz bir toplu alım olması dileğiyle. İyi hafta sonlarınız olsun.

Kulübün kurulmasında dolaylı olarak çok fazla emeği olan namı değer kahvesakal Ersin'in hâlâ toplu alımda seçilmemesini büyük bir kıymet bilmezlik olarak görüyorum. Toplu alımda hiç seçilmediği için oyumu Overdose'dan yana kullandım.
Dolaylı olarak birçok emeği olduğu iddia edilen "namı değer"in, külüpte halen bir hesabının olmamasını da manidar olarak görüyorum.

Williams sitesinde sadece iki kahve gözükiyor. Yeni gelicek olan kahveleri nerden görebiliyoruz?
Merhaba arkadaşlar,
Bu aralar iki dükkanımızda tadilattaydı üretimhanemizi taşıdık ve cafemizin açılışını yaptık :)
Bu dönem yoğun geçtiği için kahveler konusunda uzun süredir aynı seçkimiz vardı ^.^
Herşey düzene oturdu, yeni kahvelerimizi seçtik ve ithalatını başlattık.
Bu ayın sonu elimizde ulaşacağını ön görüyoruz.
Yeni kahveler;
Ethiopia - Guji hambela Buku Organic - Natural - Heirloom - 2020 hasat
Brazil - Cerrado Mineiro Gildo Neto - Natural - Moundo Novo - 2020 hasat
Colombia - El Mirador Huila - Acedic Natural - Catiope - 2020 hasat
Brazil - Sitio Agua Limpa - Natural - Yellow Catuai - 2020-2021 hasat

Panama esmeralda geisha ve sameon Abay elimizde çok az kaldı önümüzdeki hafta başı ikawada kavurucaz.
Yarın saat 12:00 itibari ile sitede stoklar açılacak.
Son 6 adet Sameon Abay
Panama esmeralda geishadan 15 adet eklicez stoklara (elimizde hala yeşil kalıcak sonraki haftalarda kavurmak için)
Cuma günü ve Pazartesi kavrumları yapılacak.
En geç çarşamba günü tüm siparişleri kargolamış olucaz.

Bu ay ki oyum William dan yana, son iki aydır katılmıyorum ama William olursa tekrar dan katılma niyetindeyim.
Emeği geçen herkese teşekkürler...

Madem yeni yatırım yaptı desteklemekte bize yakışır. Overdose +1

Dedemin "Dead before decaf" diye bir lafı vardır hocam, bunun üzerine biraz düşünün bence . İyi forumlar.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim lakin daha önceden düşünülmemiș bir şey değil tarafımdan. Ancak benim düşüncemle fizyolojiminki arasında bir çekişme var ve onunkine saygı duymak zorundayım, o da sabahları bana saygı duyuyor :)

Dolaylı olarak birçok emeği olduğu iddia edilen "namı değer"in, külüpte halen bir hesabının olmamasını da manidar olarak görüyorum.
Ben de çok alışveriş yapıp daha sonra pek de iyi çekirdekler sunmadıklarını anlasam da, ersin bey'in youtube videoları üstünkörü bildiğim nitelikli kahveye büyük bir ilgi uyandırmıştı. Müşteriye ilgisi ve olumlu yaklaşımı da cabası. Overdose seçilse büyük ihtimal alıma katılmam yeni firmalar deneme isteğimden ötürü ama kendisinin Türkiye için pek çok insanın nitelikli kahve ile tanışmasına sebep olduğuna eminim.

Hocam nereden biliyorsun forumda hesabı olmadığını, foruma üye olurken kimlik fotokopisiyle ikametgah falan vermiyoruz sonuçta :)
Hocam, her sosyal mecrada "namı değer"in bilinen ismi ile hesabı varken ve bu namı değer hesabı ile paylaşımlarını yapıyorken, burada da farklı bir rumuz yahut "Kahvesakal" rumuzuyla hesabı varda biz mi bilmiyoruz :)

Ben de nitelikli kahveye başladığımdan beri Kahvesakal Ersin'den çok şey öğrendim, gece gündüz tüm sorularımı hiç yanıtsız bırakmadı. Daha önce de kendisine oylar verdim ancak seçilmedi.
Yorumlara baktığımda sanki bu sefer olacak gibi geldi ve umarım olur da. Overdose dedim. 🙂🙏

Son günlerde aklımda dolaşan Petra'ya oyumu verdim ama Williams çıkarsa da alabilirim. Umarım hepimiz için güzel anılarla hatırlanacak bir alım olur.
🙂☕

Geri