• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4x150gram kahve siparişim elime ulaştı, yanında ekstra 150 gram Kolombiya Aponte Honey'nin de olduğunu gördüm.
Hata mı bilmiyorum ama afiyetle tüketicem çok teşekkür ederim🤓🤓

19'unda verdiğim siparişime "geç kargolar mısınız" diye not yazmıştım, ertesi gününde iletişime geçtiler. Yazmadan geçemedim, iletişimleri hoşuma gitti.. muhtemelen birkaç ay sonra gelen kuponu kullanırım :)

4x150gram kahve siparişim elime ulaştı, yanında ekstra 150 gram Kolombiya Aponte Honey'nin de olduğunu gördüm.
Hata mı bilmiyorum ama afiyetle tüketicem çok teşekkür ederim🤓🤓

19'unda verdiğim siparişime "geç kargolar mısınız" diye not yazmıştım, ertesi gününde iletişime geçtiler. Yazmadan geçemedim, iletişimleri hoşuma gitti.. muhtemelen birkaç ay sonra gelen kuponu kullanırım :)
Kupon son kullanım tarihi 31 mayıs bilginize. Planlamayı düzenlersiniz belki :)

Herkese selam 👋 Ufak bir not bıralıp kaçalım.

- Congo - Rugori’de son çuvaldayız.
- Businde, El Paraiso, Kochere ve Hambella’da problem yok.
- El Diablo’ya veda ediyoruz. Pazartesi’ye kalmaz stoğu kapanacak son 20-30kg kadar kaldı.
- Peru - La Huaca’da son çuvalı bugün açtık.

Herkese sevgiler.
Ve El Diablo bitti.

Nisan'ın sonuna gelirken "Tükenmeden al" diyeceğiniz bir kahve var mıdır deneyen arkadaşlar :)
Aslında kahve önerisinde bulunmak epey sakıncalı ama denediklerim arasından Hambella diyebilirim, o da gerçekten çok beğendiğim için. Diğerlerini de beğendim ama tabi kişiden kişiye çok değişiyor.

Etiyopya Adado
Etiyopya Hambella
Etiyopya Kochere

ucunden de ayni tadi aldim

bende mi gariplik var bilemiyorum..

v60

94 derece
1 gr x 16.5 ml su kullaniyorum..

hepsinde orta yogunluk + ciceksi tat geliyor.

meyvemsi hicbir tat alamiyorum.

veya yanlis cekirdek mi aldim acaba ?

Etiyopya Adado
Etiyopya Hambella
Etiyopya Kochere

ucunden de ayni tadi aldim

bende mi gariplik var bilemiyorum..

v60

94 derece
1 gr x 16.5 ml su kullaniyorum..

hepsinde orta yogunluk + ciceksi tat geliyor.

meyvemsi hicbir tat alamiyorum.

veya yanlis cekirdek mi aldim acaba ?

Selamlar @sugosu

Ben bir v60 demleyicisi değilim lakin 1/14 yada 1/15 oranları v60 demleme için daha sık kullanılmaktadır,denemeni tavsiye ederim.

Birde 3 çekirdek içinde ayrı ayrı konu başlıkları mevcut olup daha ayrıntılı konuşularak fikir alış verişi yapılmakta.Göz atmanı tavsiye ederim.

Şimdi mayıs ayı için yeni anket açılacak mı yoksa aynen mi devam edecek ben muhabbetleri anlayamadım. Açılacaksa ne zaman açılacak bazen 3 4 gün foruma girmiyorum kaçırmak istemem. Benim de gönlümden geçen daha uygun fiyatlı sevdiğim bir kavurucu var fakat daha adını burada duymadım önceki ankette iyi bir oy almıştı. Bakalım bu sefer olur belki

Şimdi mayıs ayı için yeni anket açılacak mı yoksa aynen mi devam edecek ben muhabbetleri anlayamadım. Açılacaksa ne zaman açılacak bazen 3 4 gün foruma girmiyorum kaçırmak istemem. Benim de gönlümden geçen daha uygun fiyatlı sevdiğim bir kavurucu var fakat daha adını burada duymadım önceki ankette iyi bir oy almıştı. Bakalım bu sefer olur belki
Her ay yeni anket açılıyor. Aynı kavurucu iki ay boyunca devam etmiyor yani. Bugün yarın açılır.

Edit: 26 Nisan'da açılacakmış, iki üç sayfa önce yazılmış.

Her ay yeni anket açılıyor. Aynı kavurucu iki ay boyunca devam etmiyor yani. Bugün yarın açılır.

Edit: 26 Nisan'da açılacakmış, iki üç sayfa önce yazılmış.
Bugün açacaklardı. Ama yarına kaldı galiba. Belki bugün açılır, bugünün bitmesine 38 dakika var daha. O zamana kadar @mvscoffee nin videosunu izlicem. İzlediğim tek vlogger :d Tavsiye.

Geri