Underwood
Barista
Dükkana gidip alda kahveyi gör deccali
Kupon son kullanım tarihi 31 mayıs bilginize. Planlamayı düzenlersiniz belki4x150gram kahve siparişim elime ulaştı, yanında ekstra 150 gram Kolombiya Aponte Honey'nin de olduğunu gördüm.
Hata mı bilmiyorum ama afiyetle tüketicem çok teşekkür ederim
19'unda verdiğim siparişime "geç kargolar mısınız" diye not yazmıştım, ertesi gününde iletişime geçtiler. Yazmadan geçemedim, iletişimleri hoşuma gitti.. muhtemelen birkaç ay sonra gelen kuponu kullanırım![]()
Ve El Diablo bitti.Herkese selamUfak bir not bıralıp kaçalım.
- Congo - Rugori’de son çuvaldayız.
- Businde, El Paraiso, Kochere ve Hambella’da problem yok.
- El Diablo’ya veda ediyoruz. Pazartesi’ye kalmaz stoğu kapanacak son 20-30kg kadar kaldı.
- Peru - La Huaca’da son çuvalı bugün açtık.
Herkese sevgiler.
Aslında kahve önerisinde bulunmak epey sakıncalı ama denediklerim arasından Hambella diyebilirim, o da gerçekten çok beğendiğim için. Diğerlerini de beğendim ama tabi kişiden kişiye çok değişiyor.Nisan'ın sonuna gelirken "Tükenmeden al" diyeceğiniz bir kahve var mıdır deneyen arkadaşlar![]()
Nisan'ın sonuna gelirken "Tükenmeden al" diyeceğiniz bir kahve var mıdır deneyen arkadaşlar![]()
Var tabi. 4 tane kadarYeni Gelecek kahve var mıdır ay sonuna yaklaşıyoruz alıkonulacağım ben de artık
Toplu alıma yetişecek mi acaba? Bir de neler gelecek?Var tabi. 4 tane kadar![]()
Neler gelicek ve ne zaman gelicekVar tabi. 4 tane kadar![]()
Etiyopya Adado
Etiyopya Hambella
Etiyopya Kochere
ucunden de ayni tadi aldim
bende mi gariplik var bilemiyorum..
v60
94 derece
1 gr x 16.5 ml su kullaniyorum..
hepsinde orta yogunluk + ciceksi tat geliyor.
meyvemsi hicbir tat alamiyorum.
veya yanlis cekirdek mi aldim acaba ?
Onun için yoğun çaba sarfediyoruz ama eli kulağında. Bi bakarsınız sabaha satışta olurlarToplu alıma yetişecek mi acaba? Bir de neler gelecek?![]()
Süper haberOnun için yoğun çaba sarfediyoruz ama eli kulağında. Bi bakarsınız sabaha satışta olurlar![]()
2. alım dün geçti elime , buzluk dolu .ilgi tavanOnun için yoğun çaba sarfediyoruz ama eli kulağında. Bi bakarsınız sabaha satışta olurlar![]()
Her ay yeni anket açılıyor. Aynı kavurucu iki ay boyunca devam etmiyor yani. Bugün yarın açılır.Şimdi mayıs ayı için yeni anket açılacak mı yoksa aynen mi devam edecek ben muhabbetleri anlayamadım. Açılacaksa ne zaman açılacak bazen 3 4 gün foruma girmiyorum kaçırmak istemem. Benim de gönlümden geçen daha uygun fiyatlı sevdiğim bir kavurucu var fakat daha adını burada duymadım önceki ankette iyi bir oy almıştı. Bakalım bu sefer olur belki
Bugün açacaklardı. Ama yarına kaldı galiba. Belki bugün açılır, bugünün bitmesine 38 dakika var daha. O zamana kadar @mvscoffee nin videosunu izlicem. İzlediğim tek vlogger :d Tavsiye.Her ay yeni anket açılıyor. Aynı kavurucu iki ay boyunca devam etmiyor yani. Bugün yarın açılır.
Edit: 26 Nisan'da açılacakmış, iki üç sayfa önce yazılmış.