• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni çekirdeklerden ötürü Petra dedim. Bir de williams'ın sitesinde 2 çeşit kahve var şu an (ki onlar da bilindik çekirdekler galiba), toplu alım yapılsa nasıl olacak bu işler, merak etmedim değil.

@gokhanozcan Selamlar,

Başlık altındaki yorumlarda william's ın adını çok görünce bir bakayım istedim hangi kahveler var,bende yalnızca iki tane kahve gördüm.Aynı soru benimde aklıma geldi açıkçası.

Merhaba arkadaşlar,
Bu aralar iki dükkanımızda tadilattaydı üretimhanemizi taşıdık ve cafemizin açılışını yaptık :)
Bu dönem yoğun geçtiği için kahveler konusunda uzun süredir aynı seçkimiz vardı ^.^
Herşey düzene oturdu, yeni kahvelerimizi seçtik ve ithalatını başlattık.
Bu ayın sonu elimizde ulaşacağını ön görüyoruz.
Yeni kahveler;
Ethiopia - Guji hambela Buku Organic - Natural - Heirloom - 2020 hasat
Brazil - Cerrado Mineiro Gildo Neto - Natural - Moundo Novo - 2020 hasat
Colombia - El Mirador Huila - Acedic Natural - Catiope - 2020 hasat
Brazil - Sitio Agua Limpa - Natural - Yellow Catuai - 2020-2021 hasat

Panama esmeralda geisha ve sameon Abay elimizde çok az kaldı önümüzdeki hafta başı ikawada kavurucaz.
Yarın saat 12:00 itibari ile sitede stoklar açılacak.
Son 6 adet Sameon Abay
Panama esmeralda geishadan 15 adet eklicez stoklara (elimizde hala yeşil kalıcak sonraki haftalarda kavurmak için)
Cuma günü ve Pazartesi kavrumları yapılacak.
En geç çarşamba günü tüm siparişleri kargolamış olucaz.

Bu hafta sonuna yetiştirmeye çalışıcaz kahveleri hergün cuppinglerini yapıyoruz :)
En geç pazartesiye son bir cupping daha yapıp notalarını yazıp eklemiş oluruz ^^

@Go_Master Selamlar

Paylaşım için teşekkür ederim.Naturaller beni heycanlandırdı açıkçası,bu postu fark etmiş olsaydım oyumu william's dan yana kullanabilirdim :)

Yorumlardan anlaşılan Petra, William’s ve Overdose kapışacak gibi duruyor.
Ben oyumu Antalya’da olup denemek istediğim için İncommon’a verdim.

Bir tek dileğim var kavurucular diğer kavurucular ile iletişime geçip potansiyel sorunlar ve yoğunluk için alabilecekleri önlemleri almaları.

Williams (y) Her ay çıkmayacağını bilerek oy verirdim, bu ay umudum var :D

yine ona vermeyeyim diğerine oy atayım derken, berikine oy vermiş bulundum...
hadi hayırlısı, keyifli bi toplu alım olsun ☕

İstediğim Kavurucular arasından ve Mart ayı toplu alımındaki gibi indirim yapabilecek bi kavurucunun kazanmasını diliyorum..

Petra firmasını daha önce denedim hatta elimde 2 çeşidi mevcut,gayet güzel kavrumları olan çekirdekler.Ancak farklılık olması açısından birde Williams’ı denemek adına Oyumu Williams’a kullanıyorum

Geri