• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhaba @cemtolgaizm sipariş kargoda gözüküyor ancak bildirim almadım takip no rica edebilirmiyim acaba

Sipariş no ; e3090dc74059817566

Ethiopia Korate, Rwanda Gitega Hills, Colombia Siracusa seçeneklerinde öğütme tipi seçeneği yok. Çekirdek olarak öğütülmeden alamıyor muyum yoksa otomatik olarak öğütülmeden çekirdek mi gelecek?
Çekirdek olarak gelir. Ögütüm seçenegi yoksa kafalarına göre ögütüp göndereceklerini sanmıyorum sonuçta nitelikli kahve satıyorlar ögütüm seçenegi bir opsiyon :D

Merhaba arkadaşlar, tahmin edersiniz ki bayram dönüşü yoğunluğumuz var. Bayramın 1. gününden itibaren sipariş verenler öncelikli şu anda. Sırayla gönderim yapıyoruz. Geisha siparişleri ön siparişte zaten biliyorsunuz açıklamada yazıyordu. Perşembe-Cuma gibi kargolanacak onlar. Bu nedenle gecikmeler olabilir. Takip no gibi taleplerinizi whatsapp hattımıza yazarsanız daha doğru olur, onlar daha uzman :)
Sevgiler

Son zamanlarda aldığım ve içtiğim en beğendiğim kahve kavrumu çok iyi anaerobic olmasına rağmen tüm çekirdekler aynı renkte (diğer kavurucuların dediği gibi işlemeden dolayı biri siyahımsı biraz açık renkte değil) tadı tamamen yormayan bir tat sanki kahve aromalı meyve suyu gibi çayımsı çok düşük bir gövdesi var ama kahvede burundi kahvelerinde olan o tattanda var değişik bir kahve 500gr aldım bi 500gr daha almak istiyorum ay sonuna kalırsa😅

Son zamanlarda aldığım ve içtiğim en beğendiğim kahve kavrumu çok iyi anaerobic olmasına rağmen tüm çekirdekler aynı renkte (diğer kavurucuların dediği gibi işlemeden dolayı biri siyahımsı biraz açık renkte değil) tadı tamamen yormayan bir tat sanki kahve aromalı meyve suyu gibi çayımsı çok düşük bir gövdesi var ama kahvede burundi kahvelerinde olan o tattanda var değişik bir kahve 500gr aldım bi 500gr daha almak istiyorum ay sonuna kalırsa😅
Yorumunuz için teşekkür ederim afiyet şifa olsun …

bugün sipariş versem direk mağazadan alabilir miyim gün içerisinde? Kargoyla uğraşmamak adına. @cemtolgaizm

@cemtolgaizm
Tam otomatik espresso bazlı kahveler yapan makine için hangi çekirdeği önerirsiniz?

1713357755198.png

Şöyle bir alım yaptım bende :) Filter Blend meraktan aldım bakalım.

Merhabalar. Panama Carmen Estate 250 gr sepete ekleyemiyorum. Stok yok gözüküyor. Ancak 500 gr stok açık, düzeltebilir misiniz? @cemtolgaizm

8eb0fa132609537582 No ile siparişi geçtim ben de. Heyecanla bekliyorum.

Yarımşar kg El Salvador Finca Divina Providencia ve filter blend ile alıma katıldım. Emeği geçenlere teşekkür eder, herkesin memnun kaldığı bir alım olmasını dilerim.

Merhaba, site üzerinden kargo bilgilerine/takibe ulaşmanın yolu nedir acaba? Siparişin hangi aşamada olduğunu görme imkanımız yok galiba. Bilgilendirebilecek biri varsa çok müteşekkir olurum.

Geri