• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Maalesef, kiloluk filtre kahvede bir çalışmamız yok .

200 ve 250 gram şeklinde ilerliyoruz.

Espresso da şu an Haruki serisi 1 kiloluk olarak satışta .

Bir kaç gün içerisinde yeni 500 gramlik single origin Espresso’muz satışa çıkacaktır .
Merhaba,

Siparişimi tamamlamak için bahsi geçen yeni 500 gramlık single origin espressonuzun satışa çıkmasını beklemekteyim. Çıkış tarihiyle alakalı bir kesinlik oluştu mu ?🙂

Merhaba,

Siparişimi tamamlamak için bahsi geçen yeni 500 gramlık single origin espressonuzun satışa çıkmasını beklemekteyim. Çıkış tarihiyle alakalı bir kesinlik oluştu mu ?🙂
şuan satışta olan brezilya kahvesi olması lazım

şuan satışta olan brezilya kahvesi olması lazım

Mart ayında bu kahve için demleme önerileri girilmiş forma. Acaba hasat yılı mı değişti🤔

Ben 1 kiloluk haruki espresso ve 500g brazilya kahvesinden sipariş vermeyi düşünüyorum ama kafamda 2 soru var,
biraz fazla uygun gibi geldi bunun sebebi bayat veya ucuz ürün olması mı? Diğer bir sorum ise saklama olarak öğütülmüş ile çekirdek farkı var mıdır çekirdek olarak saklasam taze kalma süresi artar mı?
@Niji Coffee Co.

Fazenda gr belirtilmemiş. Fiyat kg. mı gerçekten bir de indirim😯

Herkese merhabalar ,
Umarım iyisinizdir .
Kampanya yarın geceye kadar devam edecektir .
Birazdan Brasil El Dorador reçetesini websiteye ekliyorum .
Sevgilerimle , Alireza

Sipariş verdiğimde kargo ücreti vs. olmuyordu şimdi kargo teslim edilirken yurtiçi kargodan 158tl alıcı ödemeli fatura diye mesaj geldi. Bu durum hakkında Niji’ye mesaj mail ve arama yaptım ama geri dönüş gelmedi sebebini bilen var mı? @Niji Coffee Co.

edit: İletişim sağlandı halloldu kargo ile sıkıntı olmuş, Firma ile alakalı bir sorun yok

Ekli dosyalar

• IMG_7812.jpeg
    IMG_7812.jpeg
    96.6 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Sipariş verdiğimde kargo ücreti vs. olmuyordu şimdi kargo teslim edilirken yurtiçi kargodan 158tl alıcı ödemeli fatura diye mesaj geldi. Bu durum hakkında Niji’ye mesaj mail ve arama yaptım ama geri dönüş gelmedi sebebini bilen var mı? @Niji Coffee Co.
Nijinin bölgesindeki kargo şubeleri çok sıkıntılı. Daha önce de oldu benzer durumlar. Paket gelene kadar firmadan dönüş almazsanız ücreti ödeyip teslim alın. Alireza bey havale ile telafi eder.

Geri