• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Merhabalar, daha önce kahve çekirdeklerinizden alıp memnun kalmıştım o yüzden #12449 no ile toplu alıma katıldım 8 mart öğleden önce sipariş oluşturdum kargo süreleri hakkında bilgi bulamadım, önümüzdeki 1-2 gün içinde kargoya verilir mi?
not: mart toplu alım başlığına yazacaktım ancak oy kullanamadığım gibi konuya cevap da yazamıyormuşum.

Honduras espresso kavrumu 8.5/115 oranıyla ön ısıtılmış suda Türk kahvesi olarak demledim. Kavrum 4 günlük olmasına rağmen güzel bir fincan çıktı. Espresso tüketicilerinin seveceği bir çekirdek olacaktır diye tahmin ediyorum.

Selamlar Alireza Bey, öncelikle toplu alım ve emekleriniz için teşekkürler. Sitenizde Matruşka 9 ve El Mirador Tabi için reçete mevcut değil, paylaşabilmeniz mümkün mü?

Bu yoğun döneminizde kolaylıklar diliyorum.
Merhabalar efendim , öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim.
Umarım kahveleri beğenirsiniz.
Matruşka 9 reçetesini birazdan ekleyeceğim ve Tabi ise yarın çıkaracağım.
Sevgilerime , Alireza

Merhabalar, daha önce kahve çekirdeklerinizden alıp memnun kalmıştım o yüzden #12449 no ile toplu alıma katıldım 8 mart öğleden önce sipariş oluşturdum kargo süreleri hakkında bilgi bulamadım, önümüzdeki 1-2 gün içinde kargoya verilir mi?
not: mart toplu alım başlığına yazacaktım ancak oy kullanamadığım gibi konuya cevap da yazamıyormuşum.
Merhabalar, ilginiz için çok teşekkür ederim.
Muhtemelen yarın kargoya verilir .
Sevgiler

Honduras espresso kavrumu 8.5/115 oranıyla ön ısıtılmış suda Türk kahvesi olarak demledim. Kavrum 4 günlük olmasına rağmen güzel bir fincan çıktı. Espresso tüketicilerinin seveceği bir çekirdek olacaktır diye tahmin ediyorum.
Afiyet olsun ☕

Bugün 3 Mart kavrumu Matruşka ile toplu alımın açılışını yaptım 🙂 Oldukça tatmin edici bir çekirdek, bana Elkin Guzman Strawberry çekirdeğini anımsattı.

Merhaba,
8 Mart Cuma günü verdiğim siparişimle ilgili hala bir güncelleme maili alamadım, herhangi bir kargo firmasından sms de gelmedi, size mail attım geri dönüş de alamadım. Bir çok insanın siparişi eline ulaşmış durumda fakat ben sipariş vereli 5 gün oldu ve hala bir güncelleme alamadım.

Mevcut kahvem az kalmışken, degasssing sürecini kendi adıma kısaltmak için sizlerden kendi kahve tüketimime göre erken sipariş veriyorum fakat 5 gün olmasına rağmen gelen giden yok. Bu durumda yine kendimce uyguladığım yöntemim maalesef sonuçsuz kalıyor.

12474 no’lu siparişimle ilgili bilgilendirme alabilir miyim lütfen?

Merhaba,
8 Mart Cuma günü verdiğim siparişimle ilgili hala bir güncelleme maili alamadım, herhangi bir kargo firmasından sms de gelmedi, size mail attım geri dönüş de alamadım. Bir çok insanın siparişi eline ulaşmış durumda fakat ben sipariş vereli 5 gün oldu ve hala bir güncelleme alamadım.

Mevcut kahvem az kalmışken, degasssing sürecini kendi adıma kısaltmak için sizlerden kendi kahve tüketimime göre erken sipariş veriyorum fakat 5 gün olmasına rağmen gelen giden yok. Bu durumda yine kendimce uyguladığım yöntemim maalesef sonuçsuz kalıyor.

Yurtiçi kargo uygulamasını indirdiniz mi?

Bir de o yöntemi deneyebilirsiniz.

App telefonumda var, kaldı ki sms ile bilgilendirme yapılıyor zaten…
App telefonumda var ve kargo yola çıktığını SMS ile değil app ile öğrendim.

Her zaman mesaj gönderilmediği için uygulamanın yüklü olup olmadığını daha güzel ifadeyle sorununuzu çözmek için söylemiştim..

Ali reza bey en kısa süre içerisinde dönüş sağlayacaktır. Afiyetler olsun!

App telefonumda var ve kargo yola çıktığını SMS ile değil app ile öğrendim.

Her zaman mesaj gönderilmediği için uygulamanın yüklü olup olmadığını daha güzel ifadeyle sorununuzu çözmek için söylemiştim..

Ali reza bey en kısa süre içerisinde dönüş sağlayacaktır. Afiyetler olsun!
Yok dostum, app’den de sms’ten de mailden de bir güncelleme veya haber alamadığım için buraya yazdım zaten maalesef…

Merhaba,

merhaba @tonytjunc , yeni gelen siparişleri saymazsak eğer sizlerin siparişleri ile beraber birçok ürün çıktı. Kargo birimine bizzat kendimiz tüm bilgileri göndererek önceden ayarlama yapıyoruz. Fakat kargo şubesinden kaynaklı problemden dolayı maalesef bilgi alış-verişi yapamadık. bugün sabah hepsini tek tek kontrol ederek bizzat ben sizlere e mail attım. Umarım ki elinize geçtiğinde mutlulukla tüketirsiniz. Anlayışınız için çok teşekkür ederim:)
Sevgilerimle Kevser...

merhaba @tonytjunc , yeni gelen siparişleri saymazsak eğer sizlerin siparişleri ile beraber birçok ürün çıktı. Kargo birimine bizzat kendimiz tüm bilgileri göndererek önceden ayarlama yapıyoruz. Fakat kargo şubesinden kaynaklı problemden dolayı maalesef bilgi alış-verişi yapamadık. bugün sabah hepsini tek tek kontrol ederek bizzat ben sizlere e mail attım. Umarım ki elinize geçtiğinde mutlulukla tüketirsiniz. Anlayışınız için çok teşekkür ederim:)
Sevgilerimle Kevser...
Güncellemeyi aldım, teşekkürler…

Merhaba KAHVE SEVERLER!

Ben Kevser ve sizlere yeni oluşumumuz olan Niji Coffee Co. ‘dan bahsetmek için buradayım.

Niji, kelime anlamı ‘’Gökkuşağı’’ , Japoncada ‘bugün ile geleceğin arasındaki yol’ anlamını taşır. Kendimi en motive hissettiğim , en enerjik , bir şeyler yapmaya en istekli olduğum ruh halim , kahvemi demlerken içimi kaplayan mutluluk , ne istediğimi ya da ne istemediğimi farkettiğim , kendimi sorguladığım o an hep havanın yağmurdan sonra güneşin açtığı andır. Bana kattığı anlamdan aldığım bu ilhamla Niji yoluma adım atmış oldum…

Niji, aynı zamanda etik tüketiciliği zorlayan ve daha bilinçli, daha sorumlu çalışmalarımızın yansıması olarak yaratıldı. Bu yaratım sayesinde, yılların tecrübesi ve sadık müşteri kitlesinin talepleri doğrultusunda kavurma atölyemizde, kendi kahvelerimizi üretmeye ve müşterilerimizle buluşturmaya başladı. Sizleri de Gaziantep’te bulunan kahve atölyemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Niji ailesi olarak yaptığımız her işi büyük bir özen ve titizlikle ele alıyoruz. Sizlere daha iyi bir kahve deneyimi yaşatmak için çekirdekten kavurmaya, kavurmadan siz değerli müşterilerimize giden yolu tutkuyla sahipleniyor, gerektiğinde proaktif oluyor ve kahve severleri aradığı tatlarla buluşturarak hayatın her anında yanlarında olmaktan mutluluk duyuyoruz...

Ek olarak belirtmek isteriz ki : Kahve Kulübü üyelerine özel, 13 Şubat Pazar akşamına kadar vermiş olduğunuz tüm siparişlerde %15 indirim ya da kargo bedava olacaktır. Sipariş oluşturmak için bizlere instagram : @nijicoffeeco üzerinden ulaşabilirsiniz.

İyi kahveye dair soru, öneri ve görüşleriniz için bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir ve bizlere sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz. Kahve Dolu Günler Dileriz!
Antep'te gidilecek yerler listesi yapmıştım oralı ve civarlı dostlarımla, derhal ekleme yapıyorum. 😍

Sitede bir kullanıcı girişi yok, benim siparişim eski iş yerime gitmiş ama orayı adres olarak vermediğime eminim, şöyle bir sorun var ki kontrol edemiyorum adresin doğruluğunu çünkü giriş yapabileceğim bir yer bulamadım. Ben görmediysem, yardımcı olur musunuz?

Geri