• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Tebrikler @Alireza Razzaghzadeh ayrıca Dünya Şampiyonasında başarılar 🤜

Ayrıca;

Hoon abimiz burada Q grader Carly e, Q grader olan bir çok kadın var ama kavurucu tarafı erkek egemenliğinde ne düşünüyosun diye sorduğunda sen @KEVSERATMC yı tanımıyosun diyordum içimden, Tebrikleeer 🤗

Yeni çıkacak seri Infinity'deki; Janson Geisha'nın künyesi tanıdık gelmişti, fakat nerede gördüğümü hatırlayamıyordum. Archer's mış. Büyük ihtimalle bu kahve. Profillemeye de başlamışlar sanırım merakla bekliyorum.

Kavurma Yarışması ilk 2 Nijiden Kevserle, Alireza, sıralama gelsin onu da yazarım 🎉
Heyecanla seyrediyoruz şu an.

Niji diye yazılır Şampiyon diye okunur.

SCA 2024 Türkiye Kavurma Şampiyonası 1️⃣. 🥇
SCA 2024 Türkiye Kavurma Şampiyonası 2️⃣. 🥈
SCA 2023 Türkiye Kavurma Şampiyonası 4️⃣. 🥉
SCA 2023 Türkiye ibr. Cezve Şampiyonası 1️⃣. 🥇
SCA 2022 Türkiye Demleme Şampiyonası 1️⃣. 🥇

Ayrıca;

Hoon abimiz burada Q grader Carly e, Q grader olan bir çok kadın var ama kavurucu tarafı erkek egemenliğinde ne düşünüyosun diye sorduğunda sen @KEVSERATMC yı tanımıyosun diyordum içimden, Tebrikleeer 🤗

Herkese merhabalar,
Umarım iyisinizdir.

Geç geri dönüş yaptım kusura bakmayın lütfen , çok yoğun bir tempoda barista yarışmasına hazırlanıyorum… maruz görün lütfen…

Tebrik mesajlarınız için çok çok teşekkür ediyorum, sizlere minnettarım…
Umarım ülkeyi çok iyi bir şekilde dünya yarışmasında temsil ederiz , tek hedefimiz bu…

Sevgilerimi iletiyorum,
Alireza Razzaghzadeh

Kavurma Yarışması ilk 2 Nijiden Kevserle, Alireza, sıralama gelsin onu da yazarım 🎉

Heyecanla seyrediyoruz şu an.

1. Alireza
2. Kevser
Kazanan Gaziantep oldu.

Herkese iyi günler dilerim.:love:
Kavurma yarışması çok uzun ve dolu dolu geçti. Bildiğiniz gibi sabah erken saatlerde başlayan bir yarışmaydı. Planlama ve organizasyon mükemmel bir şekilde ilerledi. Her şey zamanında oluyordu fakat biz yarışmacıların stresi en çok yoran kısım oldu.(sanırım en çok stresi ben yaşadım:))
Mutluluğumuz şampiyonluklarla taçlandı ama hala bu güzel şampiyonluğun tadını çıkartamadık.:D
Bu hafta gerçekleşecek olan Barista yarışmasında Alireza bey de olacak. Bu yüzden yoğunluğumuz şampiyonluktan hemen sonra diğer yarışma için oldu.
Bu yoğunlukta güzel mesajlarınıza geç döndüğümüz için lütfen affedin. Her şey çok çok teşekkür ediyorum. Umarım Mart ayında birçok kupa ile başlarız ve sizlerle beraber daha fazla zaman geçiririz.🤍

Ayrıca;

Ve en çok bu mesaj ile yarışmadaki derecemin önemini direk görmüş oldum:Dçok sağolun:giggle:

Niji diye yazılır Şampiyon diye okunur.

SCA 2024 Türkiye Kavurma Şampiyonası 1️⃣. 🥇
SCA 2024 Türkiye Kavurma Şampiyonası 2️⃣. 🥈
SCA 2023 Türkiye Kavurma Şampiyonası 4️⃣. 🥉
SCA 2023 Türkiye ibr. Cezve Şampiyonası 1️⃣. 🥇
SCA 2022 Türkiye Demleme Şampiyonası 1️⃣. 🥇
efendim tüm şampiyonlukları bir arada görünce bir heyecanlandım😁:love:

Niji'de hiç Etiyopya çekirdeği gördüğümü hatırlamıyorum. Yeni seçkisinde de yok. Siz Etiyopya sevmez misiniz kuzum @Niji Coffee Co.
Bombe vardı geçen yıl toplu alımda ilk kez alım yaptım sonra çuvalın dibini görene kadar her ay siparis verdim. Bir daha öyle bombe bulamadım ne yazık ki!

Merhaba,

Toplu alım etkinliğiyle birlikte Niji'den sipariş vermek istiyorum ama seçenekler arasında kayboldum, şimdiye kadar sadece sezy coffee deneme setlerinden sipariş verdim aralarında en beğendiğiklerim narenciye, çiçeksi, kuruyemiş aromalarına sahip dengeli asitideki çekirdekler oldu örnek; https://sezycoffee.com/urun/nicaragua-flores-del-cafe/

Niji için de bu profillere yakın önerebileceğiniz ya da farklı olsa bile şunu kesinlikle dene diyebileceğiniz kahveler var mı? Nitelikli kahve hobisine yeni başladığım için her türlü öneriye açığım farklı profillerde çekirdekleri de denemek isterim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Toplu alım etkinliğiyle birlikte Niji'den sipariş vermek istiyorum ama seçenekler arasında kayboldum, şimdiye kadar sadece sezy coffee deneme setlerinden sipariş verdim aralarında en beğendiğiklerim narenciye, çiçeksi, kuruyemiş aromalarına sahip dengeli asitideki çekirdekler oldu örnek; https://sezycoffee.com/urun/nicaragua-flores-del-cafe/

Niji için de bu profillere yakın önerebileceğiniz ya da farklı olsa bile şunu kesinlikle dene diyebileceğiniz kahveler var mı? Nitelikli kahve hobisine yeni başladığım için her türlü öneriye açığım farklı profillerde çekirdekleri de denemek isterim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Şimdiye kadar içtiğim en temiz kahve olarak la loma sidra öneririm ben damla sakızı hafif limon notaları ve sadece benim aldığım (kök zencefil) ile bence tercihler arasına girebilir eğer söylediğim notaları seven birisiyseniz deneyebilirsiniz 🙂

Selamlar Alireza Bey, öncelikle toplu alım ve emekleriniz için teşekkürler. Sitenizde Matruşka 9 ve El Mirador Tabi için reçete mevcut değil, paylaşabilmeniz mümkün mü?

Bu yoğun döneminizde kolaylıklar diliyorum.

Geri