• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Pekiiii yok mu bi şubat özel indirimimiz paketler bitmesin diye açıp koklayıp koklayıp geri kapatıyoruz 😁
Kahvelerimizi beğenmenize sevindik, Bizler için en büyük mutluluk sizin geri bildirimleriniz oluyor.

Şubat ayı için planladığımız anlamlı bir kampanya vardı bunu sizlerle paylaşmak isteriz.

Maalesef tam bir yıl önce ülkecek büyük bir acı yaşadık. Bizde Gaziantep'de bu felaketin hem mağduru, hem de şahidi olduk. Aradan bir sene geçmesine rağmen hala kapanmayan yaralar ve ihtiyaç sahibi bir çok aile var.

Bugün, yani 6 şubat günü, bütün kahve satışlarından elde edeceğimiz geliri depremzedelere bağışlayacağız.

Sevgilerimizi iletiyoruz
Niji Coffee Co

Şubat ayı için planladığımız anlamlı bir kampanya vardı bunu sizlerle paylaşmak isteriz.

Maalesef tam bir yıl önce ülkecek büyük bir acı yaşadık. Bizde Gaziantep'de bu felaketin hem mağduru, hem de şahidi olduk. Aradan bir sene geçmesine rağmen hala kapanmayan yaralar ve ihtiyaç sahibi bir çok aile var.

Bugün, yani 6 şubat günü, bütün kahve satışlarından elde edeceğimiz geliri depremzedelere bağışlayacağız.

Sevgilerimizi iletiyoruz
Niji Coffee Co

Bugün buruk bir gün. Bende Gaziantep'te yaşayan bir birey olarak çevremde hissediyorum maalesef.

Hakikaten anlamlı bir kampanya olmuş. Bende bir katkı sağlayayım istedim.

1707208429911.png

Kahvelerimizi beğenmenize sevindik, Bizler için en büyük mutluluk sizin geri bildirimleriniz oluyor.

Sevgilerimizi iletiyoruz
Niji Coffee Co
Yüreğinize sağlık. Ben de @selamet gibi katkıda bulunmak istedim #12189 numaralı sipariş ile.

Niji indirim yaparsa ayın kahvecisine ayıp yapmış oluyor mu :)
Geçen ay için o fikir benden çıkmıştı ama bilgi eksiğim varmış. Bu ay zaten baştan katılmayan bir kavurucu olarak hiç ayıp etmiş olmazlar.

Bugün matruşka 7 esperanza’yı demledim tekrardan kuru kokuda yeşil çay ve mango aromada karpuz mango pudra şekeri çilek ve kırmızı elma baskın geldi bana son olarak kupa bittiğindeki koku karpuzlu icetea içilmiş bardak kokusuydu

Kahve kulübü ailesi selamlar. Sizlere güzel haberlerimiz var. Matruşka serimizi herkes biliyor artık sanırım. Biz Matruşka ile bir deneyim serisi yapmayı amaçlamıştık. Sizlerden gelen geri bildirime baktığımızda bunu başardığımızı görüyoruz. Matruşka serisinin yanında yeni bir seri ile daha sizleri mutlu etmek istiyoruz. Ve karşınızda yeni serimiz: Infinity

Biliyorsunuz, Infinity İngilizce kelime anlamı olarak sonsuz demek. Bizde bu kahve serimizde sınırımız yok diyoruz ve dünyada ki sayalı tarlaların, en seçkin çekirdeklerine ulaşacağınız bir seri hazırlıyoruz. Bu kahvelerin hepsi yarışma kahvesi standartında, en üst segment çekirdeklerden oluşan bir seri olacak. Sadece ülkemizde değil, dünyada da ulaşması güç çiftliklerin çekirdekleri sizler için getireceğiz. Kahve severlerin damaklarını hayran bırakacak çeşitlilik olacak.

Infinity serisi ayrıca özel bir paketleme de olacak. Henüz bütün detayları netlik kazanmadı ama paketleme olarak ta sınırları zorlamak istiyoruz. Zaten bu tarz kahveler tüm dünyada az gramajla satılıyor. Bu seriye özel paketler tek dozluk olacak. Bu seri hakikaten çiftlikleri, lezzeti ve paketiyle bir başka olacak.

Gelelim serinin ilk kahvesinin detaylarına:

Infinity #1

Panama Janson Lot 152
Ülke: Panama
Çiftlik: Janson Coffee
Lokasyon: Volcan Baru, Hacienda Las Lagunas
Varyete: Geisha
İşlem: Natural, 96hrs Fermantasyon
Rakım: 1,700 masl
Hasat: 2023

Kısa sürede sizleri bu seri de buluşturmak istiyoruz. Şubat ayı kavurma yarışması ve barista yarışması ile bizler için yoğun geçiyor. Bu ilk kahveyi sitemize ekledik ama muhtemelen mart’in ilk haftası satışta olacak.

Kahve kulübü ailesi selamlar. Sizlere güzel haberlerimiz var. Matruşka serimizi herkes biliyor artık sanırım. Biz Matruşka ile bir deneyim serisi yapmayı amaçlamıştık. Sizlerden gelen geri bildirime baktığımızda bunu başardığımızı görüyoruz. Matruşka serisinin yanında yeni bir seri ile daha sizleri mutlu etmek istiyoruz. Ve karşınızda yeni serimiz: Infinity

Biliyorsunuz, Infinity İngilizce kelime anlamı olarak sonsuz demek. Bizde bu kahve serimizde sınırımız yok diyoruz ve dünyada ki sayalı tarlaların, en seçkin çekirdeklerine ulaşacağınız bir seri hazırlıyoruz. Bu kahvelerin hepsi yarışma kahvesi standartında, en üst segment çekirdeklerden oluşan bir seri olacak. Sadece ülkemizde değil, dünyada da ulaşması güç çiftliklerin çekirdekleri sizler için getireceğiz. Kahve severlerin damaklarını hayran bırakacak çeşitlilik olacak.

Infinity serisi ayrıca özel bir paketleme de olacak. Henüz bütün detayları netlik kazanmadı ama paketleme olarak ta sınırları zorlamak istiyoruz. Zaten bu tarz kahveler tüm dünyada az gramajla satılıyor. Bu seriye özel paketler tek dozluk olacak. Bu seri hakikaten çiftlikleri, lezzeti ve paketiyle bir başka olacak.

Gelelim serinin ilk kahvesinin detaylarına:

Infinity #1

Panama Janson Lot 152
Ülke: Panama
Çiftlik: Janson Coffee
Lokasyon: Volcan Baru, Hacienda Las Lagunas
Varyete: Geisha
İşlem: Natural, 96hrs Fermantasyon
Rakım: 1,700 masl
Hasat: 2023

Kısa sürede sizleri bu seri de buluşturmak istiyoruz. Şubat ayı kavurma yarışması ve barista yarışması ile bizler için yoğun geçiyor. Bu ilk kahveyi sitemize ekledik ama muhtemelen mart’in ilk haftası satışta olacak.
Meşakkatli bir süreç sonrasında yeni serimizi görünce duygulandım 🙏🏻

Bugün buruk bir gün. Bende Gaziantep'te yaşayan bir birey olarak çevremde hissediyorum maalesef.

Hakikaten anlamlı bir kampanya olmuş. Bende bir katkı sağlayayım istedim.

Ekli dosyayı görüntüle 31655

Yüreğinize sağlık. Ben de @selamet gibi katkıda bulunmak istedim #12189 numaralı sipariş ile.

Geçen ay için o fikir benden çıkmıştı ama bilgi eksiğim varmış. Bu ay zaten baştan katılmayan bir kavurucu olarak hiç ayıp etmiş olmazlar.
Böylesi özel bir günde yanımızda duran herkese çok teşekkür ederiz🤍Deprem zamanında gelen yardımlarda çalıştığımız birkaç dernek vardı. Ve onların sayesinde bir okulun bahçesine oyun çadırı ayarlanmıştı.6 Şubat’ta gelen parayı da tekrardan oraya gönderdik🙏🏻

Niji diye yazılır Şampiyon diye okunur.

SCA 2024 Türkiye Kavurma Şampiyonası 1️⃣. 🥇
SCA 2024 Türkiye Kavurma Şampiyonası 2️⃣. 🥈
SCA 2023 Türkiye Kavurma Şampiyonası 4️⃣. 🥉
SCA 2023 Türkiye ibr. Cezve Şampiyonası 1️⃣. 🥇
SCA 2022 Türkiye Demleme Şampiyonası 1️⃣. 🥇

Son düzenleme:
Geri