• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

La loma sidrayı deneyen oldu mu biraz daha almak istiyorum ama almama rağmen deneyemedim henüz

La Loma Sidra daha satışa çıkmadan önce değerlendirdiğimiz, bizim kör cupping masamızda ki en iyi çekirdeklerden biriydi. Bu dediğim masada, esmeraldalar, leridalar, lpetler vardı yani. Bu fiyata bu performansta olması zaten akıl dondurucu.

Lezzet olarakta kuru kokuda, çiçek notalarını alabiliyorsunuz. İçtiğinizde baskın olarak limon otu geliyor. Tatlı asitidesi var. Bitişi uzun ama temiz.

La Loma Sidra daha satışa çıkmadan önce değerlendirdiğimiz, bizim kör cupping masamızda ki en iyi çekirdeklerden biriydi. Bu dediğim masada, esmeraldalar, leridalar, lpetler vardı yani. Bu fiyata bu performansta olması zaten akıl dondurucu.

Lezzet olarakta kuru kokuda, çiçek notalarını alabiliyorsunuz. İçtiğinizde baskın olarak limon otu geliyor. Tatlı asitidesi var. Bitişi uzun ama temiz.
Yapma hocaa yapma değirmen alacaz yaa şimdi hem borca girip kahve hemde değirmen almak durumunda kalacam😁

Cüzdanımıza bu yaptığınız adil değil.Siz de yargılanacaksınız (!)
ama gönüllerde 😂😊yorumunuz ve öneriniz için teşekkürler ben de çok kararsızdım seçenekler arasında.Spesifik başka bir öneriniz var mıdır?

Mutlak deneyin dediklerim:

-Rum Barrel (Niji’den 2 kg yakın aldım, bu cumartesi yine alırım 2 paket daha)
-Sidra
-Azamia

Merak ettikleriniz varsa cumartesi canlı canlı tadım notlarını aktarayım.

La Loma Xo Rum Barrel'de çok iyi. Sidrayı alırken onu da eklemeyi unutmayın :)
Mutlak deneyin dediklerim:

-Rum Barrel (Niji’den 2 kg yakın aldım, bu cumartesi yine alırım 2 paket daha)
-Sidra
-Azamia

Merak ettikleriniz varsa cumartesi canlı canlı tadım notlarını aktarayım.
Çok incesiniz öneriler icin çok çok teşekkür ederim 😊
Sidra,Rom Barrel ve Granja Paraiso 92 ile bir sepet oluşturdum.Siparis vermiş olsam da paylaşmaya fırsat bulabilirseniz ilgiyle okuyacağım 😊

Hocam Granja Paraisoyu da anlantsanız. Nasıl deneyim oluşturuyor tadım yapanlar varsa paylaşım güzel olur.

Hocam Granja Paraisoyu da anlantsanız. Nasıl deneyim oluşturuyor tadım yapanlar varsa paylaşım güzel olur.
Geçen ay hediye olara gönderilmişti bana bu kahve. Sidra'ya yakın temizlikte, oldukça meyvemsi, orta ve orta üstü asidite ve parlaklıkta. Çok çözmenize de gerek yok. Origami air s, kono ve clever ile demlemeler yaptım. En çok kono ve origami profilleri hoşuma gitti. Origami'de th3 ile hızlı oldukça parlak ve meyvemsi. Kono+th3 ile 20-25 saniye kadar daha yavaş, ama oldukça dengeli, buruk tatlı, limonvari lezzetler, görece daha uzun bir after-taste ortaya çıktı. Sitede verilen reçete iyi çalışıyor. Nestle su bu aralar tuhaf olduğu için 5lt damla 92c su ile demlemeleri yaptım. Sevgiler.

Kenya ndaroini ve matruşka #8 sipariş vermiştim, ikisine de bayıldım. Özellikle matruşkayı sitedeki v60 tek döküş reçetesiyle demledim, yasemin notası ve tatlılık ön plana çıktı 😍

Sidra - Rum Barrel ve Frınsa sipariş verdik bakalım deneyeceğük :) Rum barrel ve Sidra beklenti büyük

@Niji Coffee Co. La Valentina için su markası, sıcaklık, süre tavsiyeniz var mı? 17/34 gram çıktıyı 25 saniyede aldım. Su sıcaklığı 93 derece civarı. Pek verim alamadım da.

Sidra - Rum Barrel ve Frınsa sipariş verdik bakalım deneyeceğük :) Rum barrel ve Sidra beklenti büyük
Rume berel ilk demleme Americano olarak denedim. Tek keleme ile bayıldım.
Niji gönlümü aldı.😍

Bir karşilaştirma da isterim. Özellikle aynı çekirdek seçtim. La loma x firmadan aldiğim için. Niji bu kadar hemojen kavurur ise x firmanin defekt kavurma dan hiç bişey aklima gelmez.

Ekli dosyalar

• 20240113_105123.jpg
    20240113_105123.jpg
    92.9 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba @Niji Coffee Co. , 12091 nolu siparisteki 2 cekirdegin kavrum tarihleri nedir acaba? paket ustundeki tarih okunmuyor.

Geri