• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

@Niji Coffee Co. selamlar, difluid R2 model refraktometreyi satışa sunma düşünceniz var mı?

La Joya Nitro 16.12 kavrum
15/240
60-150-240 2.30'
90° Sardeş su

İlk denemelerim içime sinmese de kahve bekledikçe daha güzel bir hal almaya başladı. Kremamsı yağlı gövdesi süt içiyormuş hissi yaratıyor ki bunu ilk defa deneyimledim çok hoşuma gitti. Alan arkadaşlara tavsiyem kavrumun üzerinden en azından yirmi gün beklemeleri. Bekledikçe kahve daha kompleks bir hal alıyor kakaolu süt tadına yeşil elmamsı malik asidite eşlik ediyor. Tekrardan elinize sağlık.
Afiyet olsun , en kısa zamanda reçeteyi deneyeceğim.
Elinize sağlık 🙌✨☕

Paketleme ve kargolama muthisti.Guatemala la joya anaerobik içiyorum muhteşem kahve.Sarı meyveler ve fermente tat çok yoğun
Afiyet olsun , beğendiğinize sevindim ;

İlerde reçetenizide paylaşsanız süper olur ,biz ve diğer arkadaşlar da denemiş oluruz.

Yeniden afiyet olsun ☕🙌

Sevgilerimle, Alireza

sevgili @Niji Coffee Co. timemore c3 için bir klik ayarı ve su öneriniz var mıdır :)
Merhabalar efendim , umarım iyisinizdir…

Timemore c3 elimde bulunmuyor ama en son comandante ile aynı ayar diye biliyordum ; tabi emin değilim yine arkadaşlardan yardım isterim bu konuda …

Su ise nestle öneriyorum …

Şimdiden afiyet olsun ☕✨

Sevgili @Niji Coffee Co. ,

Az önce siparişim elime ulaştı. Oldukça şık ve özenli bir paketti, elinize sağlık. Ayrıca kahve paketlerinin renkleri de çok güzel, söylemeden geçemeyeceğim.

Kahveleri deneyince ayrıca yorum yapacağım ama ufak bir önerim olacak, "Siparişiniz yola çıktı" maillerinde takip kodu olan yere link ekleseniz keşke. Tıklayınca kargo takip sayfasına gitse. Küçük bir şey ama deneyimi olumlu etkiliyor bence.

Ayrıca filtre paketlerinde üretim tarihi 2022 olarak kalmış, bir de espresso paketi üzerinde bir tarih varsa da ben bulamadım. :)

Son düzenleme:
#11226 ile Niji'den ilk siparişimi verdim ben de, özellikle la joya nitroyu heyecanla bekliyorum. Bu zamanda bu fiyatlara bu kahveleri bulmak inanılmaz bir iş, indirim kodu için ayrıca teşekkürler

Nijicim selamlar @Niji Coffee Co. bir ufak aldığım kahveleri yorumlamaya geldim. Java haluya birşey demeyeyim malum sayfa sayfa yorum var zaten, muzun içindeki o lifli kısmın tadını alınca bir ufak dumur oldum açıkçası ama pozitif yönde.
La joyalarınızın yeterli reklamı yapılmadığını düşünüyorum, zira millet ne tırt çekirdekleri yağlıyor da ballıyor. Natural anaerobik olan aromada adeta ayva çiçeği, sarı meyve ağaçları çiçek açmışçasına. Damakta da aynen devam. tertemiz bir anaerobik.
Random gülme tadında ne yöntem bulduysa uygulanmış diğer çekirdeği (nitro/laktik/maserasyon/daha başka acaip fermantasyonlar) alırken dedim ki en kötü sirke gibi birşey çıkar yarışma kahvesi ayarında salataları şenlendiririm sos yaparım. Ama heyhat, bu da tertemiz çıktı ya! Belli belirsiz fermente tatlar, hafif kırmızı meyveler, tatlı bir asidite. Demek ki çiftlik fermantasyon işine iyi arge yapmış, kafa patlatmış. Bu kadar karışık işlemlerden böyle temiz içim çıkarmak zordur çünkü.

Özetle, ellerinize sağlık nijicim. Başarılı kavrumunuz bana keyifli kahveler olarak geri döndü. Sağolun varolun.

Matruşka serisi bitti mi yoksa unexpected journey diye hikayenin öncesini anlattığınız bir seri daha gelir mi?
Negzel film izler gibi içiyorduk kahvemizi(:

Matruşka serisi bitti mi yoksa unexpected journey diye hikayenin öncesini anlattığınız bir seri daha gelir mi?
Negzel film izler gibi içiyorduk kahvemizi:)
O sırada Alireza: "2018 hasat yeşil çekirdekleri post-fermantasyona tabi tutma" fikri çık aklimdan

ethiopia bombe qonqana'dan şu ana kadar 1.250 kg tükettim gerçekten bayıldığım bir çekirdek oldu. Her sabah işe bu kahveyi demleyip getiriyorum. Az önce yeni bir sipariş verdim içinde 500 gram dana qonqana vardı :D. Bunun yanında yeni kahvelerini ve daha önce almadığım hulu banana'yı da ekledim. Niji benim favori kavurucularımdan biri olmayı çok kısa sürede başardı, teşekkürler.

Sevgili @Niji Coffee Co. ,

Az önce siparişim elime ulaştı. Oldukça şık ve özenli bir paketti, elinize sağlık. Ayrıca kahve paketlerinin renkleri de çok güzel, söylemeden geçemeyeceğim.

Kahveleri deneyince ayrıca yorum yapacağım ama ufak bir önerim olacak, "Siparişiniz yola çıktı" maillerinde takip kodu olan yere link ekleseniz keşke. Tıklayınca kargo takip sayfasına gitse. Küçük bir şey ama deneyimi olumlu etkiliyor bence.

Ayrıca filtre paketlerinde üretim tarihi 2022 olarak kalmış, bir de espresso paketi üzerinde bir tarih varsa da ben bulamadım. :)
Merhabalar Umut bey ,

Umarım iyisinizdir .

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim … umarım kahveleri beğenirsiniz.

Notumu aldım , pazartesi günü toplantımızda konuşacağım… sizden çok teşekkür ederim .

Sevgilerimle, Alireza

selamlar
james hoffmann french press tekniği ile brasil beija flor demlemesi yaptım
sonuç muazzam oldu french press'te bu kadar iyi sonuç alabileceğimi düşünmemiştim,
artık yeni ofis kahvem bu olcak sanırım

Merhabalar, toplu alımda çekirdeklerinizi çok sevmiştim, elinizde Brasil Fazenda Sao Lourenco Espresso degassing tamamlanmış veya tamamlanmak üzere çekirdek var mı ? @Niji Coffee Co.

Merhabalar , ilginiz için teşekkür ederiz .
Vardır diye biliyorum ; yine bakıp size geridonerim .

selamlar
james hoffmann french press tekniği ile brasil beija flor demlemesi yaptım
sonuç muazzam oldu french press'te bu kadar iyi sonuç alabileceğimi düşünmemiştim,
artık yeni ofis kahvem bu olcak sanırım

Günaydınlar efendim ;

Sabah sabah bu geridonuşunuz bizi çok mutlu etti , afiyet olsun 🙌☕

Kullandığınız reçeteyi rica edeceğim , bizde demlenmiş oluruz .

Sevgilerimle, Alireza

Geri