• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Niche zero beyaz (ceviz ahşap detaylı)

Ürünün Fiyatı
32000

mrsandman

Barista
İsim
Emrah Tepe
Daha fazla  
İsim
Emrah Tepe
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche Zero, fellow ode gen2
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Ataşehir
Biz bakmaya kıyamıyoruz adam satıyor☺️

Tek kullanıcısıyım. Bianca ile beraber aldım. Yaklaşık 8 senelik. 1742 shot aldığıma göre 31kg kahve ögütmüşüm.
IMG-20260801-WA0014.jpg
Ceviz parçaları edeko design Emrah yaptı sagolsun. Orjinal kutusu ve orjinal ahsap parçaları mevcuttur. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

Ürün sizin istediğiniz fiyatı koyabilirsiniz tabikide ama 8 senelik ürünü de sıfırından daha yüksek bir fiyata koymak da işinizi çok zorlaştıracaktır iyi satışlar

Ekran Resmi 2026-09-04 09.45.48.pngEkran Resmi 2026-09-04 09.47.10.png
İngiltereden getirmek için de biraz uğraşmanız gerekecek. Yolcu yanında gelmeden gelmesi imkansız artık. Zaten son fiyatımda bu demedim tekliflere açığım.

aradığım öğütücüyü bulmam şerefine 28.000 kargo benden

Screenshot_20260905_214509_Chrome.jpg
Tabi birde bu var. Unutmuşum.

adamın konusuna değil asıl buraya yazayım da sendeki fırsatçılık sesli dile gelmiş olsun. 8 sene boyunca kullanılmış bir ürünü neredeyse sıfırına yakın bir fiyata satmaya çalışmak serbest piyasayla adam smith le kapitalizmle ilişkilendirilemez direk keriz avı ile fırsatçılık ile ilişkilendirilir. Hele hele ürün yurtdışından alınıp getirilirken herhangi bir gümrük vergisi vs oluşmamasına rağmen. ülkedeki bu durum senin gibilerin işine geldi iki gün sonra çalışıp çalışmayacağı belli olmayan ürünü kitlemeye çalışıyorsun.

Son düzenleme:
adamın konusuna değil asıl buraya yazayım da sendeki fırsatçılık sesli dile gelmiş olsun. 8 sene boyunca kullanılmış bir ürünü neredeyse sıfırına yakın bir fiyata satmaya çalışmak serbest piyasayla adam smith le kapitalizmle ilişkilendirilemez direk keriz avı ile fırsatçılık ile ilişkilendirilir. Hele hele ürün yurtdışından alınıp getirilirken herhangi bir gümrük vergisi vs oluşmamasına rağmen. ülkedeki bu durum senin gibilerin işine geldi iki gün sonra çalışıp çalışmayacağı belli olmayan ürünü kitlemeye çalışıyorsun. he bir de, terbiyeni takın boru moru diyorsun o işler belli olmaz
ilanlar hakkında hiçbir alakam yok lakin sizin amacınızı da çözebilmiş değilim hadi şunu anlarım bana pahalı geldi yazayım ikeride almak isteyen araştırsın ki sizin böyle bir amacınız yok gibi. E o zaman derdiniz nedir beğenmediyseniz saçma bulduysanız fiyatı almayın zorla değil ya

ilanlar hakkında hiçbir alakam yok lakin sizin amacınızı da çözebilmiş değilim hadi şunu anlarım bana pahalı geldi yazayım ikeride almak isteyen araştırsın ki sizin böyle bir amacınız yok gibi. E o zaman derdiniz nedir beğenmediyseniz saçma bulduysanız fiyatı almayın zorla değil ya
hocam ilk yazdığım mesajı okursan sadece pahalı olduğunu söyledim alan alır dedim bu kadar. bunun üzerine 2 arkadaşın yazmasına cevap verdim.

Öncelikle bir şeyi net belirteyim. Fırsatçıyım arkadaşım. Adam kazikliyorum. Gidip ağlayarak günlüğüne yazabilirsin.
Insan gibi anlattık 31kg kahve çekmişim dedik. 8 sene durunca değer mi kaybediyor değirmen.
Ama senin sıkıntın ne değirmen ne de fiyatı. Senin sıkıntın yediğin kazıklar. Ama burası ağlama duvarı değil. Şimdi donunu taytının üstüne giy ve uç git supermen.

Öncelikle bir şeyi net belirteyim. Fırsatçıyım arkadaşım. Adam kazikliyorum. Gidip ağlayarak günlüğüne yazabilirsin.
Insan gibi anlattık 31kg kahve çekmişim dedik. 8 sene durunca değer mi kaybediyor değirmen.
Ama senin sıkıntın ne değirmen ne de fiyatı. Senin sıkıntın yediğin kazıklar. Ama burası ağlama duvarı değil. Şimdi donunu taytının üstüne giy ve uç git supermen.
yok ya olur mu 8 senede değer kazanır hatta.. içinde elektronik bileşen, switch, yay, motor, redüktör dişlisi olmadığı için ve 8 yıllık zamanda aşınma, ısı ve neme maruz kalmadığı için değeri katlanarak artar. benim önerim bir sene daha bekleyip 100 bine satman olur. bu da son mesajım kaça satarsan sat fırsatçı seni.

Hahaha sektir lan göt. Çekemiyorsan uydu anteni tak. Ancak gidersin. Hadi naş.
yok ya olur mu 8 senede değer kazanır hatta.. içinde elektronik bileşen, switch, yay, motor, redüktör dişlisi olmadığı için ve 8 yıllık zamanda aşınma, ısı ve neme maruz kalmadığı için değeri katlanarak artar. benim önerim bir sene daha bekleyip 100 bine satman olur. bu da son mesajım kaça satarsan sat fırsatçı seni.

Kimin cevap veremediğini gördük. Atbaşı. Hani yazmayacaktın. Günlüğünde sayfalar mi bitti.

Geri