• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Motorcu kahveseverler buraya.

Herkese selam.
Ben de yeni kahveci eski motorcu olarak yerimi alıyorum. 30 Yıldır motosiklet kullanıyorum. Bu zamana kadar, scooter, racing, cross, tooring, enduro vs vs klasik hariç hemen hemen her türü kullandım. Şu anda da africa twin kullanıyorum. Şehir içnde kullanmaktan çok keyif almıyorum. Uzun yol yapmayı daha çok seviyorum.
Kahve işi çok ilginçmiş bu kadar bağımlı olacağımı düşünmezdim. Artık nerdeyse susayınca kahve demleyecek hale geldim.

merhabalar;
eski motorcu ve yeni kahveci olarak ben de aranızdayım, Honda NC 750x DCT kullanıyorum
yollarda kahve demleyip, yudumlarken görüşmek üzere

sevgiler

İstanbul-Kavacık tayım

Bende 10 yıldır motor kullanicisiyim. 4 yildir Honda NC 750x kullanıyorum.

Honda Forza 250 ile bende aranızdayım...

X-Max 250 ile ben de aranızdayım :)

Takribi 4 yıldır motorsiklet kullanıyorum, artık xmax benim için terlik gibi oldu 😆 Geçenlerde bir Ducati Multistrada 1200S e yükseldim, sonra kendimi telkin ettim, sonra da eskiden beri yükseldiğim Africa'ya bir gözümü çevirdim vs. derken kafalar karışık. :geek:,

Tekeriniz düz bassın arkadaşlar.

X-Max 250 ile ben de aranızdayım :)

Takribi 4 yıldır motorsiklet kullanıyorum, artık xmax benim için terlik gibi oldu 😆 Geçenlerde bir Ducati Multistrada 1200S e yükseldim, sonra kendimi telkin ettim, sonra da eskiden beri yükseldiğim Africa'ya bir gözümü çevirdim vs. derken kafalar karışık. :geek:,

Tekeriniz düz bassın arkadaşlar.

bu kurlarla.. bu vergilerle artık zor yükseliriz biz..

herkese keyifli sürüşler, tekerinize taş değmesin 👊

sezon açılsın (en azından benim için, tatlısu motorcusuyum çünkü :D)
pandemi de belki biraz olsun etkisini yitirmiş olur hem, İstabul da ki motorcu arkadaşlarla bir organizasyon yaparak
motorcuların mabedi olan Şile-Teke-Darlık vs gibi güzel lokasyonlarda bir gazlama-gezi yaparız. ilk mola da kahvemizi demleriz (y)

çok da keyifli olur 🛵🏍️

sezon açılsın (en azından benim için, tatlısu motorcusuyum çünkü :D)
pandemi de belki biraz olsun etkisini yitirmiş olur hem, İstabul da ki motorcu arkadaşlarla bir organizasyon yaparak
motorcuların mabedi olan Şile-Teke-Darlık vs gibi güzel lokasyonlarda bir gazlama-gezi yaparız. ilk mola da kahvemizi demleriz (y)

çok da keyifli olur 🛵🏍️
süper olur , çekirdek değişiriz biraz :)

Reklam olmasın da bizim mekana beklerim motor sohbeti için salgın geçerse, ben genelde olmam orada ama jaberli olursa ben de gelirim. asıl sahibi de iyi motorcudur caffe soske'nin. Bomontide, yakında kask ile gelene indirim isteyeceğim :)

Ben gazcıydım eskiden, şu an pist harici ülke yollarında gazlamamaya söz verdim kendime. 98 model karbüratörlü 4 silindir 750cc yarış motorum var.
Bu sabah Youtube ana sayfama Barkın babuşun Avrupalı Seyahat Ensdurosu Karşılaştırması videosu düştü, videoyu yayınlandığı zaman en az 3-4 defa izlemiştim, sıkı takipçisiydim babuşun. Görünce bir tur daha izledim, Gökhan hocaya ara ara denk geliyoruz sosyal medyada ama yav bu Berhan başkan nerelerde acaba diye düşündüm ve şimdi bu forumda denk gelmek harika bir sürpriz oldu, selamlar hocam! :)

Yeri gelmişken, bir Türkçe paylaşım sitesinde "motorcu" kelimesi geçiyorsa, orada sevgili Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu'nu anmadan geçmek olmaz diye düşünüyor, kendisini saygıyla ve minnetle selamlıyorum. Bize öğrettiği her şey için, hayatımızı defalarca kurtardığı için minnettarız kendisine 🙏🏻

Sezon geliyor, kış görünümlü Nisan ayı bitse, yağmursuz kuru günler gelse de motora binebilsek.

2 yıl önce kaza geçirip köprücük kemiği kırığıyla atlattığımdan beridir motora binemiyorum. Kırığım iyileşti ama 50 yaşında kılıbık biri olarak eşimden izin alamıyorum. Bu pandemi döneminde metrobüs vb. toplu taşıma tehlikesi yerine motora binmek daha mantıklı deyip havalar düzelince bineceğim.

Kaza geçirince Nolan N87 model kaskım kafamı korurken kendini feda edip pert olmuştu. Yeni kask bakıyorum ama iyi markaların fiyatları uçmuş. Caberg Duke 2 model bir kask gördüm satış sitelerinde, hem güneş vizörü var (benim için şart, kışın bulutlu havada bile ışık gözümü alıyor) hem yanında pinlock ile geliyor hem testleri sertifikaları falan iyi gibi. Shoei - schubert gibi pahalı kasklara para verene kadar bunu alsam aynı koruma olacak gibi. Bu kaskı kullanmış olup aman haa ben aldım çok rahatsız diyecek varsa haber verirse sevinirim.

Sezon geliyor, kış görünümlü Nisan ayı bitse, yağmursuz kuru günler gelse de motora binebilsek.

2 yıl önce kaza geçirip köprücük kemiği kırığıyla atlattığımdan beridir motora binemiyorum. Kırığım iyileşti ama 50 yaşında kılıbık biri olarak eşimden izin alamıyorum. Bu pandemi döneminde metrobüs vb. toplu taşıma tehlikesi yerine motora binmek daha mantıklı deyip havalar düzelince bineceğim.

Kaza geçirince Nolan N87 model kaskım kafamı korurken kendini feda edip pert olmuştu. Yeni kask bakıyorum ama iyi markaların fiyatları uçmuş. Caberg Duke 2 model bir kask gördüm satış sitelerinde, hem güneş vizörü var (benim için şart, kışın bulutlu havada bile ışık gözümü alıyor) hem yanında pinlock ile geliyor hem testleri sertifikaları falan iyi gibi. Shoei - schubert gibi pahalı kasklara para verene kadar bunu alsam aynı koruma olacak gibi. Bu kaskı kullanmış olup aman haa ben aldım çok rahatsız diyecek varsa haber verirse sevinirim.

Mrb lar, yaşlarımız yakın ve ben de tatlısu motorcusuyum,😅 kışın soğuk ve yagmurlu pis diye binmem (hatta aku yu söktüm sarj da duruyor) bugun yarın diye gün sayıyorum ben de.. motor bir tutku bırakamıyorsunuz her şekilde.. eğitim İse ön planda olmalı 👍🏼👍🏼

Caberg Duke 2 Legend kullandığım kask 👍🏼 Daha once de Caberg Sintesi modelini kullandım-simdi boysttım kullanmaya da arada devam ediyorum memnun kaldığım için Tekrar caberg aldım ( Nolan da kullandım)
Duke Çene açılar arasındaki en sağlam kaslardan, Bunu Sharp testlerinden kontrol edebilirsin 👍🏼 kötü yanı nedir diye sorarsan bence biraz ağır bir kask, Ses konusuna gelince, Sıfır ses alan kask yok hepsi bir miktar sesi içeri alır Duke Legend da öyle, ben zaten kulaklık kullanıyorum Sürüş konforunu çok arttırıyor sanada tavsiye ederim.. Sormak istediğin başka bir şey olursa yazarsın. Benim modelin fotosunu aşağıya yükledim 👍🏼

Belki sezon da birlikte süreriz keyifli güvenli sürüşler 👍🏼👍🏼

Ekli dosyalar

• 96900934-7EE4-415B-8AE7-57642B95B4F8.jpeg
    96900934-7EE4-415B-8AE7-57642B95B4F8.jpeg
    48.9 KB · Görüntüleme: 7
  • EC76CBBE-D684-4CCF-B1C5-056272BEE5F4.jpeg
    EC76CBBE-D684-4CCF-B1C5-056272BEE5F4.jpeg
    51.5 KB · Görüntüleme: 7
Mrb lar, yaşlarımız yakın ve ben de tatlısu motorcusuyum,😅 kışın soğuk ve yagmurlu pis diye binmem (hatta aku yu söktüm sarj da duruyor) bugun yarın diye gün sayıyorum ben de.. motor bir tutku bırakamıyorsunuz her şekilde.. eğitim İse ön planda olmalı 👍🏼👍🏼

Caberg Duke 2 Legend kullandığım kask 👍🏼 Daha once de Caberg Sintesi modelini kullandım-simdi boysttım kullanmaya da arada devam ediyorum memnun kaldığım için Tekrar caberg aldım ( Nolan da kullandım)
Duke Çene açılar arasındaki en sağlam kaslardan, Bunu Sharp testlerinden kontrol edebilirsin 👍🏼 kötü yanı nedir diye sorarsan bence biraz ağır bir kask, Ses konusuna gelince, Sıfır ses alan kask yok hepsi bir miktar sesi içeri alır Duke Legend da öyle, ben zaten kulaklık kullanıyorum Sürüş konforunu çok arttırıyor sanada tavsiye ederim.. Sormak istediğin başka bir şey olursa yazarsın. Benim modelin fotosunu aşağıya yükledim 👍🏼

Belki sezon da birlikte süreriz keyifli güvenli sürüşler 👍🏼👍🏼
Caberg Duke 2 alayım o zaman.
Daha önceki kaskım ilk kaskımdı, daha güvenlidir diye tam kapalı almıştım ama benzincide vb. kısa duraklamalarda kaskı çıkarıp takmak zor gelmeye başlamıştı. Çene açılır kasklar en azından kısa duraklamalarda açıp bir miktar ferahlarım diye düşünüyorum.

Gürültü konusu da daha önce yalnızca Nolan N87 kullandım, başka kask kullanmadığım için farkı bilemeyeceğim, benim motor scooter zaten çok
hızlı gitmiyorum, otoban gibi boş düz yolda en fazla 140 yapabilen bir motor olduğu için yüksek hızda gürültü sorun olmaz bana. Haa, tek sorunu 120'yi falan geçince ön camdan yukarı yönelen hava akımı tam kask hizama vuruyor o zaman ses yapıyor ama çok fazla yüksek hızlara çıkmıyorum, önden kaska vuran hava akımı için de ön camın üzerine ilave takılan parçalardan alma niyetim de var.

Aslında çok da tatlısu motorcusu sayılmazdım. Kışın soğukta bile eğer havada yağış yoksa yani yola çıkarken yerler kuruysa Beylikdüzü - Levent arasında toplam 100km yolu motorla gidiyordum, ekipmanlarım tam kışlık bir de scooterda fazla rüzgar almayınca üşümüyordum. Hatta montun içine neopren mont giyince terlediğim bile oluyordu.

Ben Büyükçekmece taraflarındayım. Yazın Tekirdağ'a kaçıp köfte yer dönerim gibi planlarım var. İstanbul trafiğine girmektense Trakya tarafına gitmek daha rahat geliyor.

Naçizane tavsiyem, full face kasktan yana olur. İnanın benzincide rahat alacağınız 3 dakikalık nefes canınızdan önemli değil. Motorunuz 50de yapsa 250de yapsa aynı şey geçerli. Bunun yanında ağırlık benim için önemli bir etken, zaten rüzgara karşı gidiyoruz boynumuz dirençle karşılaşıyor. Ses ise önemsiz gözükmesine rağmen aslında insanı en çok yoranın ses olduğunu düşünüyorum. Bunları en iyi şekilde sağlayanda full face kasklar.

Caberg Duke 2 alayım o zaman.
Daha önceki kaskım ilk kaskımdı, daha güvenlidir diye tam kapalı almıştım ama benzincide vb. kısa duraklamalarda kaskı çıkarıp takmak zor gelmeye başlamıştı. Çene açılır kasklar en azından kısa duraklamalarda açıp bir miktar ferahlarım diye düşünüyorum.

Gürültü konusu da daha önce yalnızca Nolan N87 kullandım, başka kask kullanmadığım için farkı bilemeyeceğim, benim motor scooter zaten çok
hızlı gitmiyorum, otoban gibi boş düz yolda en fazla 140 yapabilen bir motor olduğu için yüksek hızda gürültü sorun olmaz bana. Haa, tek sorunu 120'yi falan geçince ön camdan yukarı yönelen hava akımı tam kask hizama vuruyor o zaman ses yapıyor ama çok fazla yüksek hızlara çıkmıyorum, önden kaska vuran hava akımı için de ön camın üzerine ilave takılan parçalardan alma niyetim de var.

Aslında çok da tatlısu motorcusu sayılmazdım. Kışın soğukta bile eğer havada yağış yoksa yani yola çıkarken yerler kuruysa Beylikdüzü - Levent arasında toplam 100km yolu motorla gidiyordum, ekipmanlarım tam kışlık bir de scooterda fazla rüzgar almayınca üşümüyordum. Hatta montun içine neopren mont giyince terlediğim bile oluyordu.

Ben Büyükçekmece taraflarındayım. Yazın Tekirdağ'a kaçıp köfte yer dönerim gibi planlarım var. İstanbul trafiğine girmektense Trakya tarafına gitmek daha rahat geliyor.

Ben Kavacik ta oturuyorum, antrenman ve biraz olsun nefes almak icin kisa mesafe polonezkoy - bozhane - riva ya gidiyorum, ama genel De hep kendimi sile-teke-darlik virajlarin da buluyorum 😄 keyifli surus ve antrenman icin iyi bir lokasyon, bilirsiniz motorcularin Madebidir buralar 👍🏼

Cam ustu ruzgar saptiriciyi (mumkunse ayarli model) tavsiye ederim, ben kullaniyorum, surus keyfini arttiriyor ve dayak yemiyorsunuz ruzgardan, 👍🏼

Geri