• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Moccamaster cam pot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Serhans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Serhans

Üye
İsim
Serhan
Daha fazla  
İsim
Serhan
Merhaba, moccamaster select modeli cam pot ihtiyacım var. Hiç bir yerde stokta gözükmüyor. Yardımcı olabilecek birileri var mı!

Merhaba, benim de aynısında ihtiyacım var. Bu sabah moccamaster cam potu kırdım. Çok mutsuzum. Moccamaster web sitesinde stokta görünmüyor, diğer sitelerde de bulamadım.

Kafessa Ankara showroomda vardı, ankaradaysanız bir bakın isterseniz.

Aynen , internette stok gözükmüyordu, mail ile iletişim kurdum ve Ankara'da varmış hallettim. Hypercoffe , sende bir mail at istersen kafessa'ya istersen.

Merhaba,
Bugün biz de iş yerindekini kırdık. Kaffesa Ankara'yı aradık ama ellerinde kalmamış ve ne zaman geleceğini bilmiyorlar.
Bunun yerine muadil olabilecek bir ürün var mıdır?

Merhaba,
Bugün biz de iş yerindekini kırdık. Kaffesa Ankara'yı aradık ama ellerinde kalmamış ve ne zaman geleceğini bilmiyorlar.
Bunun yerine muadil olabilecek bir ürün var mıdır?
Kötü olmuş, kafede mi kullanıyordunuz?

Ben bulunca pek alternatif araştırmadım açıkçası , ama illaki birşeyler vardır , umarım uygun bir şey bulursunuz.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-01-07 at 13.38.59.jpeg
    WhatsApp Image 2026-01-07 at 13.38.59.jpeg
    148.9 KB · Görüntüleme: 26
Dün Moccamaster'dan cam pot stoklara girdi diye mail geldi ama web sitesi üzerinden sipariş veremedim. Firmaya yazdım, cevap bekliyorum.

Geri