• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Moccamaster Almalı Mıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4PieD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Moccamaster mı Sage SDC400 mü?

• Kullanılan toplam oy
    25
Ofiste uzun süre Konchero Preciso kullandım, gayet güzel iş görüyordu.
Moccamaster'a ucuz yollu bir alternatif olabilir.

Moccamaster cup one kullaniyorum. Ozellikle bunu tercih etmemin sebebi evde benden baska kahve icen kisi olmadigi icin eve misafir de gelmiyor. Daha once melitta optima kullaniyordum ondan da memnundum ancak tek fincan icin karaf yikama, alt plaka isitma hosuma gitmedi.

Tavsiyem batch demleme yapacaksan yani cok miktarli. Sage veya moccamaster gibi modellere yonelme. Aiden daha uygun olabilir manuel programlanabilir.

Termoslu kulanmayin. Cok kullanissiz. Termosa ihtiyac varsa da harici bir karafancam termosdan bosaltin.

Tek fincan icin makinaya ne gerek var diyebilirsiniz. Ama manuel demleme tutarlilik saglanmasi zor. Suyun isisi dokusu vs zor oluyor. Moccamaster cup one da bu sabit oranda sabit sicaklik ve hizlarda geliyor. Ayarlamayi cekirdek ogutme kalinligi ve gramajdan yapiyorum degisken parametrem azalmis oldu.

Geri