• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milet Coffee Açıldı (Ankara)

Geçen hafta aslında uzaktan halledebileceğim bir işim olmasına rağmen uğramayı düşündüğüm birkaç yer olması (akvaryum ve kahve ile alakalı) nedeniyle Ankara'ya gittim. Aklımdaki ilk mekan Milet Coffee idi. Sayit Bey'in demlediği kahveleri harika bir sohbet eşliğinde (adını sormayı unuttuğum, mekanın müdavimi bir başka kahvesever arkadaş ile birlikte) deneyimleme şansım oldu. Sadeliğin şıklığını yansıtan çok güzel bir mekan olmuş. Kahveyi seven herkesin mutlaka uğraması gereken bir yer olduğunu düşünüyorum. Elinize sağlık Sayit Bey. Yolunuz açık olsun...

Son düzenleme:
Milet Coffee'ye birbirinden güzel kahvelerinden tekrar içme niyetiyle gittim. Sayit bey hem çok ilgili hem de müşterilerine yaklaşımını çok samimi buluyorum.Mümkün olduğu kadar bir şeyler ikram etmeye çalışıyor. Bu da çok güzel bir tavır bizim kültürümüzde. Esnaflıktan anlamak dedikleri şey bence böyle bir şey. Kendisine teşekkür ederim. Nitelikli kahveleri sevenlere mutlaka denemelerini tavsiye ederim. Bol kazançlar diliyorum.

3 Günlük gezimin her gününde uğradım, her şeyiyle çok memnun kaldım. Sayit bey çok bilgili ve samimi, merak ettiğim şeyleri tüm detaylarıyla açıkladı. Stoktaki kahveler ve kavurucular da oldukça çeşitli ve her zevke hitap eden tarzda.

Sayit Bey gerçekten tüm övgüleri hak ediyor 😊 Çok sıcakkanlı samimi biri mekanında felaket kahve ve pour over ekipman çeşidi var. Forumdan geldiğinizi de mutlaka söyleyin. Bundan sonra Ankara’ya gittiğimde ilk fırsatta yanına gitmeye çalışacam. Gerçekten çok zor bir şeyi yapıyor. Çok çeşit yapıp bunları da taze sunmak hiç de kolay değildir... 👏 👏 👏

Merhaba! 👋 Burası tam da benim gibi kahve tutkunları için yaratılmış harika bir mekan. ☕️✨ Birbirinden farklı demleme ekipmanları ve 50’den fazla nitelikli kahve seçeneğiyle burası adeta saklı bir cennet! 🌴💎

Kahvelerin hepsi taptaze. ♨️ Türk kahvesinin bile 'Soy' cezvede yapıldığında ne kadar farklı ve lezzetli olabileceğine şahit oldum. Üstelik o efsanevi tatlara sahip 'Geisha' kahvesini içmek de nihayet burada nasip oldu! 🌸👑 Tüm bunlara mekan sahibinin o içten ve hoş sohbeti eklenince deneyim gerçekten paha biçilemez bir hal alıyor. 🗣️😊

Mekanın sımsıcak, insanı saran çok güzel bir atmosferi var. 🏡 Çekirdeklerin tüm detayları incelikle düşünülüyor ve her kahveyi en özel, en doğru yöntemle demlenmiş olarak içebiliyorsunuz. ⏳💧

Küçük bir tavsiye: Buraya gelirken yanınızda gam, keder, dert veya bilgisayar falan getirmeyin! 🚫💻 Kendinize şöyle rahatça 2-3 saat ayırın, en özel sunumuyla en az iki farklı kahve deneyip kendinize bir iyilik yapın. Bırakın ruhunuz biraz şımarsın! 💆‍♀️✨ Hatta içtiğiniz o efsane kahveleri hi.postroast.tr adresine kaydedin ki bu güzel anılar hep saklı kalsın. 😉📝

Her şey inanılmaz güzel ve keyifliydi. Ben kahve seçimi olarak 'Ultra' serisinden bir tercih yaptım; böylesine farklı karakterlere sahip kahveleri keşfetmek inanılmaz eğlenceli oluyor. 🎢☕️ Hatta aynı kahveyi, üst üste farklı demleme ekipmanlarıyla hazırlayıp aradaki o çarpıcı lezzet farklarını hep birlikte deneyimledik. Bunlar neler mi? Kalita, Orea, Aeropress, Origami.🧪🔬

Bence bu nadide çekirdekler tükenmeden herkes gidip tüm kahvelerin tadına bakmalı! 🏃‍♂️💨😍

Merhaba! 👋 Burası tam da benim gibi kahve tutkunları için yaratılmış harika bir mekan. ☕️✨ Birbirinden farklı demleme ekipmanları ve 50’den fazla nitelikli kahve seçeneğiyle burası adeta saklı bir cennet! 🌴💎

Kahvelerin hepsi taptaze. ♨️ Türk kahvesinin bile 'Soy' cezvede yapıldığında ne kadar farklı ve lezzetli olabileceğine şahit oldum. Üstelik o efsanevi tatlara sahip 'Geisha' kahvesini içmek de nihayet burada nasip oldu! 🌸👑 Tüm bunlara mekan sahibinin o içten ve hoş sohbeti eklenince deneyim gerçekten paha biçilemez bir hal alıyor. 🗣️😊

Mekanın sımsıcak, insanı saran çok güzel bir atmosferi var. 🏡 Çekirdeklerin tüm detayları incelikle düşünülüyor ve her kahveyi en özel, en doğru yöntemle demlenmiş olarak içebiliyorsunuz. ⏳💧

Küçük bir tavsiye: Buraya gelirken yanınızda gam, keder, dert veya bilgisayar falan getirmeyin! 🚫💻 Kendinize şöyle rahatça 2-3 saat ayırın, en özel sunumuyla en az iki farklı kahve deneyip kendinize bir iyilik yapın. Bırakın ruhunuz biraz şımarsın! 💆‍♀️✨ Hatta içtiğiniz o efsane kahveleri hi.postroast.tr adresine kaydedin ki bu güzel anılar hep saklı kalsın. 😉📝

Her şey inanılmaz güzel ve keyifliydi. Ben kahve seçimi olarak 'Ultra' serisinden bir tercih yaptım; böylesine farklı karakterlere sahip kahveleri keşfetmek inanılmaz eğlenceli oluyor. 🎢☕️ Hatta aynı kahveyi, üst üste farklı demleme ekipmanlarıyla hazırlayıp aradaki o çarpıcı lezzet farklarını hep birlikte deneyimledik. Bunlar neler mi? Kalita, Orea, Aeropress, Origami.🧪🔬

Bence bu nadide çekirdekler tükenmeden herkes gidip tüm kahvelerin tadına bakmalı! 🏃‍♂️💨😍
Afedersiniz, yazınızın tamamını yapay zekaya mı yazdırdınız?

@Yetkin Hocam arkadaş post roast botu falan değildir, değil mi 😁

Geri