• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

MHW-3BOMBER

@kahvemodcom 'un yeni ürünleri getirmesini bekliyorum. Meteor dripper, yumurta dripper, splitter vs.

Meteor dripperı özel kılan bir şey var mı? Bana herhangi bir düz taban gibi göründü ama estetik olarak güzel duruyor.

@kahvemodcom 'un yeni ürünleri getirmesini bekliyorum. Meteor dripper, yumurta dripper, splitter vs.

Meteor dripperı özel kılan bir şey var mı? Bana herhangi bir düz taban gibi göründü ama estetik olarak güzel duruyor.
ahım şahım bir olayını göremedim ben de bir ekstra işte melodrip tarzı bir ekipmanla beraber geliyor galiba( yumurta dripper için söyledim)

Son düzenleme:
Bu markanın tamper matı fiyat performans olarak çok güzel, tavsiye ederim
Puck screeni de gayet güzel.

Buz toplarını çok beğenemedim beklentim daha yüksekti ve Türkiye’de satılanlar standsız sadece ikişer adet top.

Tamper matı muadillerinden etli ve kaliteli hissettiriyor.

Flash tamperi de güzel ama siyah kaplama olanında hafif toz kalıyor fırçalamak gerekiyor arada.

Wdtsi açısı ayarlanabilir ve standı da kendisi de gayet kalın malzemeden yapılmış.

Genel olarak f/P ürünleri var

Yurtdışında 119 dolar (5000 TL) ye satılıp da Türkiye'de 9000 liraya satılan elektrikli kettle ını kullanan var mı? Susuz çalışma emniyeti olmasıyla ilgimi çekti. Fellow dahi yok bu özellik sanırım.

Merhaba bu Kettle için fikri, yorumu olan var mı?

Ben kullandım birkaç kere. Full splitter kullanarak demleme yapılınca kahve çözünmüyor. En sağlıklısı bir tık ince öğütüp blooming + 1döküş yapıp sonrasında kalan 2 döküşü splitter ile yapmak. Tabi demlemeye, döküş sayısına göre değişir. Son döküşlerde kullanınca çok temiz, aromalar yerinde oluyor.

Yurtdışında 119 dolar (5000 TL) ye satılıp da Türkiye'de 9000 liraya satılan elektrikli kettle ını kullanan var mı? Susuz çalışma emniyeti olmasıyla ilgimi çekti. Fellow dahi yok bu özellik sanırım.
Ben kullaniyorum hocam yurtdisindan almistim 110$a. Gayet memnunum. Suyu isitip bir sure kullanmadiginizda otomatik kapatiyor kendini (yaklasik 20-30dk olabilir) susuz kapanma olayini denemedim. Ama genel olarak kalite hissiyati yuksek.

Meteorite dripper kullanan var mı? Nasıl? Gerçi alüminyum falan diyor ben bir tık çekindim, Bialetti değil sonuçta.

Geri