• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mhw-3Bomber R3 El Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TayfunTmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dediğiniz gibi acı tarafa doğru kayıyor sürekli. O zaman bir süre daha kahve öğütmeye devam edeceğiz.
250 gr uygun fiyatlı bir kahve alıp 20 klikte öğütüp evde Türk kahvesi olarak kullanın bu süreci hizlandiracaktir .
Söylediğiniz Aralık ise 80 ile 90 arasına denk gelmektedir . Ben değirmen açılana kadar 110 120 klik olarak demliyordum mümkün olduğunca da süreyi uzatıyordum ( aldığım tat bu konuda belirleyici oluyordu )

250 gr uygun fiyatlı bir kahve alıp 20 klikte öğütüp evde Türk kahvesi olarak kullanın bu süreci hizlandiracaktir .
Söylediğiniz Aralık ise 80 ile 90 arasına denk gelmektedir . Ben değirmen açılana kadar 110 120 klik olarak demliyordum mümkün olduğunca da süreyi uzatıyordum ( aldığım tat bu konuda belirleyici oluyordu )
Merhaba hocam espresso için kaç klik olmalı. Birde 1'den 11'e kadar ayarı var anlatır mısınız rica etsem?

Merhaba hocam espresso için kaç klik olmalı. Birde 1'den 11'e kadar ayarı var anlatır mısınız rica etsem?
Merhaba;

Espresso için çekirdeğine göre değişiyor. Ben espresso için 28 ile 33 klik arası kullanıyorum. Öğütücü üzerinde 0'dan 11 kadar rakamlar var. Her bir rakamın arası 5 klik. 0'dan diğer 0'a 60 klik eder.

Merhaba;

Espresso için çekirdeğine göre değişiyor. Ben espresso için 28 ile 33 klik arası kullanıyorum. Öğütücü üzerinde 0'dan 11 kadar rakamlar var. Her bir rakamın arası 5 klik. 0'dan diğer 0'a 60 klik eder.
Filtre olarak kaclik kullanmalıyım hocam? Birde denemelik Türk kahvesi için kaclik klik ve filtre önerirsiniz?
Son olarak hocam 1-2 fıs su sıksam zarar verir mi değirmene?

Filtre olarak kaclik kullanmalıyım hocam? Birde denemelik Türk kahvesi için kaclik klik ve filtre önerirsiniz?
90 - 120 arası kavruma, işleme göre
kullanabilirsiniz. Naturaller için 115 örneğin. Bir iki fıstan birşey olmaz. Her öğütüm sonu değirmeni hafiften temizleyin. Kağıt konusu ayrı bir konu. Ben Cafec tradinational öneririm tek kâğıt derseniz.

Su sıkmayın Fırça ile temizlik yapin .
Turk kahvesi için 20 ile 25 klik arasında espresso için 30 40 arasında filitre için 70 ile 120 arasında cold brew için 120 130 arasında kullanıyorum. Wger değirmen 0 ise 250 gr turk kahvesi öğütümü yapıp öyle kullanın.
Öğütümu yaparken değirmeni 45⁰ acıyla tutup yavaş yavaş yapin . Her rakam arası 5 klik Su ile asla temas etmesin .

Siz çekirdeğe sıkmaktan bahsediyorsunuz diye düşünmüştüm, temizlemek için değirmene direk sıkmaktan bahsediyorsanız yapmayın. @toy01

bazı yorumlarda değirmenin etrafına silikon halka takarak tutuşun kolaylaştığı yazılmış, özellikle mhw ile uyumlu olarak bunu nerden temin edebilirim?

bazı yorumlarda değirmenin etrafına silikon halka takarak tutuşun kolaylaştığı yazılmış, özellikle mhw ile uyumlu olarak bunu nerden temin edebilirim?
İçinden kendi silikon halkası çıkıyor

Kahveye meraklı biri olarak uzun süredir manuel değirmen araştırıyordum. Sonunda MHW-3Bomber Blade R3 modeliyle karşılaştım. Malzeme kalitesi, öğütüm tutarlılığı ve tasarımı gerçekten çok başarılı. Daha önce yurt dışında denk gelmiştim ama fiyatı nedeniyle tereddüt etmiştim. Şimdi Türkiye'de daha makul fiyata satılıyor, ulaşmak çok daha kolay. Ben siparişimi şu siteden verdim: https://kahvemod.com/urun/mhw-3bomber-blade-r3-manuel-kahve-degirmeni/
Ciddi ciddi evde pour-over veya espresso yapanlara tavsiye ederim. Gerçekten memnun kaldım.

Kahveye meraklı biri olarak uzun süredir manuel değirmen araştırıyordum. Sonunda MHW-3Bomber Blade R3 modeliyle karşılaştım. Malzeme kalitesi, öğütüm tutarlılığı ve tasarımı gerçekten çok başarılı. Daha önce yurt dışında denk gelmiştim ama fiyatı nedeniyle tereddüt etmiştim. Şimdi Türkiye'de daha makul fiyata satılıyor, ulaşmak çok daha kolay. Ben siparişimi şu siteden verdim: https://kahvemod.com/urun/mhw-3bomber-blade-r3-manuel-kahve-degirmeni/
Ciddi ciddi evde pour-over veya espresso yapanlara tavsiye ederim. Gerçekten memnun kaldım.
Ben de tam bu ürünün az önce kahvemod a eklendiğini yazacaktım fakat kahvemod un fake hesapları benden önce davranmış. 2 3 seferdir bu tarz sahte incelemeler ile kendi sattığınız ürünlere yorum yaptığınızı görüyorum ve çok samiyetsiz buluyorum. daha önceden sizden alışveriş yapmış bulunmaktayım ve fazlasıyla memnun kalmıştım bu durumu size yakıştıramıyorum.

Ben de bu değirmenden sonunda aldım, tüm mesajlara göz attım "sıfırlamak, sıfır noktasını bulmak" gibi şeylerden bahsedilmiş, yani kullanmadan önce bir ayar yapmamız mı gerekiyor, eğer öyleyse nasıl yapacağız???

Ben de bu değirmenden sonunda aldım, tüm mesajlara göz attım "sıfırlamak, sıfır noktasını bulmak" gibi şeylerden bahsedilmiş, yani kullanmadan önce bir ayar yapmamız mı gerekiyor, eğer öyleyse nasıl yapacağız???
Sıfır noktasını bulmak oldukça basit öğütüm ayar kısmını sağdan sola çevirip artık çevirlmeyecek hale gelince 0 noktasına gelmiş oluyor. 3 tur döndürülüp 0 dan 33 e kadar ayar yapabiliyorsunuz.

Ekli dosyalar

• Screenshot 2025-06-04 at 18.40.34.png
    Screenshot 2025-06-04 at 18.40.34.png
    28.1 KB · Görüntüleme: 54
Bende bu değirmenden aldım birde yanında Delonghi 35.31 aldım basınçlı sepet kullanıyorum şimdilik makine yeni olduğu için falan click ayarını bir türlü tutturamadım önerisi olan veya basınçlı sepet kullanan varsa açığım

Ben arçelik makinede 40 (8) yaptım, daha az olunca hiçbir şey akmadı makineden, sanırım gücü buna yetiyor, 23 falan yapan varmış mesela yorumlarda ama bende olmadı... Bu arada 16-18 gram koyuyorum precision basket basınçsız ims marka, amazondan aldım

Geri