• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mhw-3Bomber R3 El Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TayfunTmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Darbeli değirmen olmuş bu :LOL:
Öyle zaten, 1zpresso ya , Comandanteye , Timemore a hatta Kingrinder a bile darbe vurdu 😝

Ama bende ki Bosch un darbesiz modeli bilerek öyle aldım, sağdan soldan rulman toplamayalım sonra 😅

Hiç elektrikli almayın, alın R3/Mavo + vidalama hem eve farklı bir katkı hem boşuna masraftan kurtulma, hiç bişey olmuyor ısınmıyor bile, bunlar elektrikli değirmen satıcılarının hurafeleri 🤣🤣

Hiç elektrikli almayın, alın R3/Mavo + vidalama hem eve farklı bir katkı hem boşuna masraftan kurtulma, hiç bişey olmuyor ısınmıyor bile, bunlar elektrikli değirmen satıcılarının hurafeleri 🤣🤣
Bu değirmenle birlikte bir şarjlı vidalama espressoda gerçekten iş görür, hatta giriş segment elektrikli değirmenleri de (Lelit Fred vb) tokatlar.
Aslında marangoza değirmeni sabitlemek için basitçe bir stand da yaptırılabilir; bir yanı açık dikey bir kutu şeklinde. Değirmen içine sabitlenip pekâlâ konforlu bir kullanım sağlanabilir.

Türk kahvesi, espresso ve moka pot öğütümlerinden sonra kavanoza bir kaç defa sertçe vurmak gerekiyor, haznedeki çentik bir miktar kahveyi tutabiliyor.

Bu arada şöyle bir bakındım, Bosch GSR 120 li modeli 1. viteste 400 rpm dönüyor.

Buna göre;

Niche Zero 330 rpm
Arco Goat Story 360 rpm
Baratza Sette 30 360 rpm
Baratza Encore 450 rpm
Sage Pro Grinder 550 rpm
Baratza Sette 270 1100 rpm
dönüyor,

hele ki düz bıçaklar 1000 üzeri dönüyor, onlarda yanmayan kahve bunda mı yansın, ey ahali açın gözünüzü ne makine yanar ne kahve bırakın yaa 🤣🤣

Konuyu açıldığından beri takip ediyorum, pour over için el değirmeni bakıyorum. Alternatiflerimden biri Timemore C3 ESP Pro. R3'ü öneriyor musunuz sayın ahali?

Geri