• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı MHW-3BOMBER R3 El değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Desmond
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
3500

Desmond

Yeni Üye
İsim
Engin
Daha fazla  
İsim
Engin
Espresso Makinesi
Gaggia New Classic Evo 2023 RI9481/19
Değirmen
İdose DF64 Gen2 Single Dose
Ekipmanlar
MHW-3BOMBER Cube Coffee Scale 2.0 Mini
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
1 Temmuz 2024 Ali express üzerinden satın aldığım ürün ihtiyaç fazlalığından satılıktır. Değirmen ile yaklaşık 2,5 kilo kahve öğütülmüştür. Kutu içeriğiyle eksiksiz olarak teslim edilecektir.
İzmir merkezde elden teslim edebilirim, şehir dışına alıcı ödemeli kargoyla gönderebilirim. Fiyatı 3.500 TL.

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    115.6 KB · Görüntüleme: 106
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    88.7 KB · Görüntüleme: 109
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    87.4 KB · Görüntüleme: 109
  • 5.jpeg
    5.jpeg
    85.4 KB · Görüntüleme: 107
  • 6.jpeg
    6.jpeg
    162.4 KB · Görüntüleme: 103
@kahvekahve Bu durumda Aliexpress siz oluyorsunuz. 😊
Ben de Aliexpress'ten alıp kargodan geldiği gün kendisine aldığım fiyata satmıştım. Almaktan vazgeçmiştim ama o kadar indirimli almıştım, faydam dokunsun diye iptal-iade işlerine girmemiştim. Benden sıfır olarak almıştı diyebilirim sanırım. 1-2 öğütüm yapıp test edip kutulayıp kendine göndermiştim. Sonradan pişman olup tekrardan forumdan bu değirmeni aldım bu arada. 3.500 liraya aldım ben de birkaç hafta önce.
Muhtemelen bu da çok kısa süre içinde satılacak.

Ben de Aliexpress'ten alıp kargodan geldiği gün kendisine aldığım fiyata satmıştım. Almaktan vazgeçmiştim ama o kadar indirimli almıştım, faydam dokunsun diye iptal-iade işlerine girmemiştim. Benden sıfır olarak almıştı diyebilirim sanırım. 1-2 öğütüm yapıp test edip kutulayıp kendine göndermiştim. Sonradan pişman olup tekrardan forumdan bu değirmeni aldım bu arada. 3.500 liraya aldım ben de birkaç hafta önce.
Merak edenler için güzel bir özet olmuştur. Bilgilendirme için teşekkürler :)

aliexpress ülkenize gönderilmiyor diyor siz nasıl almıştınız?

aliexpress ülkenize gönderilmiyor diyor siz nasıl almıştınız?
Gümrük şartları değişti, 150€ olan sınır 30€ bandına çekildi, o sebeple bu tarz yüksek fiyatlı ürünleri sipariş etmek hayal oldu 🤯 ama bu değirmenle ilgileniyorsanız şuan ecobarista sitesinde satışı var, forumda da ikinci el satan bi arkadaş var güncel

Gümrük şartları değişti, 150€ olan sınır 30€ bandına çekildi, o sebeple bu tarz yüksek fiyatlı ürünleri sipariş etmek hayal oldu 🤯 ama bu değirmenle ilgileniyorsanız şuan ecobarista sitesinde satışı var, forumda da ikinci el satan bi arkadaş var güncel
teşekkür ederim sağolun :)

Geri