• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı MHW-3BOMBER Blade R3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan polenta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
6000

polenta

Barista
8 Şubat 2026 tarihinde alınmış olan MHW-3BOMBER Blade R3 modelini ihtiyaç fazlası olması sebebiyle satılığa koyuyorum. Tüm kiti ve faturası mevcuttur. 500 gr civarı öğütüm yapılmıştır maksimumda. Fotoğraflar eklenmiştir.

Son düzenleme:
İmkanlarım sebebi ile ben kargo ile yollayabiliyorum yalnızca ancak görsel ve fatura doğrultusunda ya da ürün konusunda problem yaşamazsınız. İlgileniyorsanız özelden mesaj atabilirsiniz Hocam.
Teşekkür ediyorum bilgi için. Arkadaşım da sadece elden teslim almak istiyor, fikrinizin değişmesi durumunda tekrar haberleşebiliriz. İyi satışlar dilerim.

Geri