• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mhw-3 Bomber X-press58

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oehan13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oehan13

Barista
İsim
Orhan Kavak
Daha fazla  
İsim
Orhan Kavak
Espresso Makinesi
Gaggia Classic Pro (Elegant Modlu)
Değirmen
Eureka Mignon Specialita, Lelit Fred, Comandante C40 Nitro Blade Mk4, MHW-3Bomber Blade R3
Ekipmanlar
Wacaco Picopresso - Fakir Aroma Master - Hario Switch 02 - Origami Air s HaV60 Dripper - Kalita 155 - Deep27 - Timemore B75 - Timemore Kettle - Delter Coffee Press - Aeropress - Bialetti Brikka 2 cup
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Ürün birkaç gün önce elime ulaştı. Kendi sitesinden Avrupaya sipariş verdim. Bir arkadaşım gelirken valizinde getirdi.
Kutu içeriği zengin. Sadece wdt çıkmıyor o da olsa hiçbir eksiği yok. Puck paper bile çıkıyor içinden. Malzeme hissiyatı çok kaliteli. Çok yakışıklı duruyor.
Birkaç deneme yaptım. Güzel sonuçlar verdi, tahminimden daha başarılı çıktılar aldım. Hele seyahat veya outdoor kullanmayı düşünen varsa çok lezzet alacaktır.
Ben seyahatlerde kullanmak için aldım büyük ihtimal çok işimi görecek. Nanopresso dan pico ya geçtiğimde çağ atladım diyordum.
Bu bambaşka oldu.

Artıları:
●Kutu içeriği çok geniş tamper ve dosing ring epey kaliteli.
●58 mm sepet kullandığı için kendi sepetlerinizi kullanmak mümkün.
●Suyu ısıtma özelliği olması güzel. ( normal evdeyken zaren Kettle da ısıtıp koyuyorum ama dışarıda olursa iş görür.)
●Sıcak suyun olmasa bile 3-4 dakika içinde espresso içebilirsin.

Eksileri:
●Sabit pre infusion var kapanmıyor. Sabit 9 bar basınç veriyor. ( Zaten mara kullandığım için basınç profilleme pek yapamıyorum. Ama bunda olsa fena olmazdı.)
●Kutudan çıkan stand çok alçak mhw nin mini tartısı olmasına rağmen tartı ile beraber kullanmak çok zor. Başka tartılar sığmaz bile.
●70 ml su alıyor 20 gr sepet olsa 1/2 oranı alabilirsin anca. 18 gr sepet kullanmak daha faydalı olacaktır.

Tom amcanın da incelemesi var:

Bir arkadaşımdan outin mino vardı kullanmıştım.
Ama ikisi bayağı farklı outin de sepet basınçlı. Isıtma ve şarjlı olması benzer ama bunda 58 mm basınçsız sepet kullanılıyor ki büyük bir artı.
Nanopresso ve picopresso gibi düşünebilirsiniz.
Outin ve pixapresso nanonun elektrikli hali.
Bu alet ise piconun.

Ayrıca pre inf ve sabit 9 bar basınç var.

Böyle bir makine almayı düşünüyorum zamanında outin alacaktım ama hoffmann’ın videosunu izleyince vazgeçtim… espressoya daha yakın bir şey çıkarıyorsa bunu alabilirim

Ürün birkaç gün önce elime ulaştı. Kendi sitesinden Avrupaya sipariş verdim. Bir arkadaşım gelirken valizinde getirdi.
Kutu içeriği zengin. Sadece wdt çıkmıyor o da olsa hiçbir eksiği yok. Puck paper bile çıkıyor içinden. Malzeme hissiyatı çok kaliteli. Çok yakışıklı duruyor.
Birkaç deneme yaptım. Güzel sonuçlar verdi, tahminimden daha başarılı çıktılar aldım. Hele seyahat veya outdoor kullanmayı düşünen varsa çok lezzet alacaktır.
Ben seyahatlerde kullanmak için aldım büyük ihtimal çok işimi görecek. Nanopresso dan pico ya geçtiğimde çağ atladım diyordum.
Bu bambaşka oldu.

Artıları:
●Kutu içeriği çok geniş tamper ve dosing ring epey kaliteli.
●58 mm sepet kullandığı için kendi sepetlerinizi kullanmak mümkün.
●Suyu ısıtma özelliği olması güzel. ( normal evdeyken zaren Kettle da ısıtıp koyuyorum ama dışarıda olursa iş görür.)
●Sıcak suyun olmasa bile 3-4 dakika içinde espresso içebilirsin.

Eksileri:
●Sabit pre infusion var kapanmıyor. Sabit 9 bar basınç veriyor. ( Zaten mara kullandığım için basınç profilleme pek yapamıyorum. Ama bunda olsa fena olmazdı.)
●Kutudan çıkan stand çok alçak mhw nin mini tartısı olmasına rağmen tartı ile beraber kullanmak çok zor. Başka tartılar sığmaz bile.
●70 ml su alıyor 20 gr sepet olsa 1/2 oranı alabilirsin anca. 18 gr sepet kullanmak daha faydalı olacaktır.

Tom amcanın da incelemesi var:

Rabbim bizde boyle bir arkadaş nasip etsin 🤲🤲🤲
Hayırlı olsun hocam

Flair, robot falan mı kastediyorsunuz? Onları hiç kullanmadım.

Sıcaklık düşmesi problemi bence çok yok zaten ben ihtiyaten bir tur ön ısıtma yapıyorum istediğim sıcaklıkta suyu ekliyorum. Ama termometre ile ölçmedim hiç belki incelemelerde vardır.
Ama bardakta çözünmeme veya soğuklukla karşılaşmadım.

Evde mara x v2 kullanıyorum. Zaten onda da direk sıcaklık belirleme veya basınç profilleme yok. Pre inf 8-10 saniye ve 9 bar basınç var bu da aynı sistem. Tabi e61 kadar olamaz sıcaklık ve basınç sabtiliği.
İkisinde yaptığım demlemelerde aman aman fark göremedim. Köt tadımdaben anlayamam ki zaten damağımda da o kadar gelişmiş değil.
Sadece x-press58 de 20 gramlık sepetler biraz büyük oluyor su haznesi küçük kalıyor. 18 gr sepetler için ideal

Tabii ki kesinlikle hele seyahatlerde kullanmayı düşünenler için süper alet hem kendi ısıtma özelliği var hem de çantası ve ekipmanları ile tam kadro hazır. Yıllardır Nanopresso picopresso ile seyahatlerde espresso yapmaya çalışıyorum. Pico çok güzel alet ama biraz nazlı iki tur önden ısıtıyorum 51mm sepet falan kolay olmuyor. Bu hem 58 hem de basıncı ısıtmayı kendi yapıyor

Ben siz paylaştıktan sonra YouTube’da bir gezindim gerçekten üründen insanları çok memnun epey bir övgü almış yani profesyonel makinelere yakın bir espresso çıktısı sunduğuna dair bir çok video izledim yabancı kanallardan. Dolayısıyla gerçekten heyecanlandırıcı bir ürün. Amerika’dan sipariş verdim bir arkadaşım getirecek? Tabi yanında iyi bir öğütücü olmalı siz ne kullanıyorsunuz?

Df64 gen 2 var seyahatler içinde Timemore c5 esp pro

alet inanılmaz derecede CERA+PCM03S-MAX benziyor. sanırım biri fason ama hangisi veya ikisi de. iki cihaz da 58mm ve 150w cera eylül 2025 çıkmış. bomber ekim 2025 cera daha ucuz. cera+ alide 225 usd . bomber 350 usd (abd) , almanya fiyatı 360 euro kendi sitesinde. aradaki fark az değil. değirmen alınır. cera+ app ile telefona bağlanıyor. çanta stand temper gibi farklılıklar mevcut.

bomber

1772115648585.png

cera+

1772115694812.png

1772115879317.png1772116168373.png
1772117872563.png

Son düzenleme:
alet inanılmaz derecede CERA+PCM03S-MAX benziyor. sanırım biri fason ama hangisi veya ikisi de. iki cihaz da 58mm ve 150w cera eylül 2025 çıkmış. bomber ekim 2025 cera daha ucuz. cera+ alide 225 usd . bomber 350 usd (abd) , almanya fiyatı 360 euro kendi sitesinde. aradaki fark az değil. değirmen alınır. cera+ app ile telefona bağlanıyor. çanta stand temper gibi farklılıklar mevcut.

bomber

Ekli dosyayı görüntüle 42338

cera+

Ekli dosyayı görüntüle 42339

Ekli dosyayı görüntüle 42340Ekli dosyayı görüntüle 42341
Ekli dosyayı görüntüle 42343
outin haric ikape, mhw vs vs piyasadaki bir çok travel espresso yapıcının ana makinesi Cera+ tarafından üretiliyor.

Geri