• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Merhaba, ODTÜ mezuniyet projem ile ilgili bir anket paylaşmak istiyorum!

ceydaydinli

Yeni Üye
İsim
Ceyda Aydınlı
Daha fazla  
İsim
Ceyda Aydınlı
Merhaba! Ben Orta Doğu Teknik Üniversitesi 4. sınıf öğrencisiyim. Bitirme projesi kapsamında LAV ile yaptığım iş birliği çerçevesinde bu anket V60 kahve demleme deneyimini anlamak ve alışkanlıkları analiz etmek üzerine iç görüler edinmek amacıyla hazırlanmıştır.
Geri bildirimleriniz tamamen anonim olup, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize uygun bir ürün oluşturmama yardımcı olacak ve tamamlamak yaklaşık 5 dakikanızı alacaktır.
Katılımınız için teşekkür ederim.

Merhaba Ceyda Hanım. Doldurdum. Keşke LAV gibi firmalar bizim için düzgün bardaklar üretmeye başlasalar, bu konu ile ilgili ankette biraz ağladım. :')

Ben de anketi doldurdum. Umarım sonucunda kullanıcı isteklerine uygun ürünler üretilir.

Merhaba! Ben Orta Doğu Teknik Üniversitesi 4. sınıf öğrencisiyim. Bitirme projesi kapsamında LAV ile yaptığım iş birliği çerçevesinde bu anket V60 kahve demleme deneyimini anlamak ve alışkanlıkları analiz etmek üzerine iç görüler edinmek amacıyla hazırlanmıştır.
Geri bildirimleriniz tamamen anonim olup, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize uygun bir ürün oluşturmama yardımcı olacak ve tamamlamak yaklaşık 5 dakikanızı alacaktır.
Katılımınız için teşekkür ederim.
Ben de doldurdum. Bol şanslar

Geri