• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Melitta dripper

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aventus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hafta sonu Starbucks’da gördüğüm seramik Starbucks Pour Over’da mağazada inceleyemesem de gördüğüm kadarıyla Melitta dripper ile aynı gibi. Ufak bir incelemesi de varmış.

Immersion ı rahatlıkla önerebilirim . Artık sadece onu kullanıyorum.
İmmersion ben de aldım ama kendimce nasıl kullanacağıma karar veremediğim için kutusunda bekliyor. Bana bir tarif verebilir misin? Başlangıç için yol gösterici olması açısından.

Hafta sonu Starbucks’da gördüğüm seramik Starbucks Pour Over’da mağazada inceleyemesem de gördüğüm kadarıyla Melitta dripper ile aynı gibi. Ufak bir incelemesi de varmış.

Starbucks dripper'ın büyük boyunu uzun süre kullandım.

Artı olarak saydam plastik V60 02, cam Kalita 185 ve Hario Immersion edindim. (Artı Güralita 185)

%80 iki kişilik demleme yapıyorum buna rağmen artık büyük oranda iki kez işlemi göze alarak Hario Switch i kullanıyorum. Tek demleme için zaten hep Immersion.

Kişisel beğenimi sıralarsam:

Hario Switch - Kalita 185 (cam) - Starbucks melitta - V6 02

V60 ı ben beceremedim , yapan arkadaşlar çok diye duyuyorum ama dediğim gibi ben başarılı olamadım.

Eşim ve benim en keyif aldığımız fincanlar Switch ile yaptıklarım oluyor. Ona yakın diyebileceğimiz kalita 185 ile olan demlemelerim.

Herkese keyif alacakları fincanlar dilerim.

Starbucks dripper'ın büyük boyunu uzun süre kullandım.

Artı olarak saydam plastik V60 02, cam Kalita 185 ve Hario Immersion edindim. (Artı Güralita 185)

%80 iki kişilik demleme yapıyorum buna rağmen artık büyük oranda iki kez işlemi göze alarak Hario Switch i kullanıyorum. Tek demleme için zaten hep Immersion.

Kişisel beğenimi sıralarsam:

Hario Switch - Kalita 185 (cam) - Starbucks melitta - V6 02

V60 ı ben beceremedim , yapan arkadaşlar çok diye duyuyorum ama dediğim gibi ben başarılı olamadım.

Eşim ve benim en keyif aldığımız fincanlar Switch ile yaptıklarım oluyor. Ona yakın diyebileceğimiz kalita 185 ile olan demlemelerim.

Herkese keyif alacakları fincanlar dilerim.
Biraz daha gövde seviyorsunuz siz demek ki.

İmmersion ben de aldım ama kendimce nasıl kullanacağıma karar veremediğim için kutusunda bekliyor. Bana bir tarif verebilir misin? Başlangıç için yol gösterici olması açısından.
Burada özetle bahsetmiştim. Son fotoğrafta da video var.

Yine Burada bir tarif daha var.

Genel olarak ön demlemeyi artık hep immersion ile yapıyorum, bu da kanallanma nın önüne geçiyor .

Yarın detaylı sorunuz olursa cevaplamaya calisirim. @jackjoker in de bir excel tablosu var.
O da faydali olabilir.

Bu anlatım çok yeterli başlangıç için. Deneyip takıldığım yer olursa rahatsız ederim. Çok teşekkürler.

Migrosda az önce gezerken gordum melitta dripper aynısı 40 TL merak edenler için

Ekli dosyalar

• IMG_20200908_124958.jpg
    IMG_20200908_124958.jpg
    42.5 KB · Görüntüleme: 89
Adıni unuttum şimdi baya pahalı bir dripper var akışı ayarlayabildigimiz.O tarz bir sey yapsaymış bari v60’ın altına kilit mekanizması takıp bu kadar pahalıya satılmasına hic sicak bakamadım.

Goat Story Gina benZer bir sisteme sahip

Linkdeki ürün olması lazım. Starbucks’dakinin fiyatına bakmamıştım, muhtemelen 100TL altı değildir.

Starbucksa da baktım 125 TL bende v60 ve kalita olduğu için almadım ama merak edenler için gönderdim Starbucks ile aynı fark yok

Arkadaşlar melitta benzeri touch me dripper migrosda indirime girmiş

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-09-12-18-54-47-573_com.inomera.sm.jpg
    Screenshot_2020-09-12-18-54-47-573_com.inomera.sm.jpg
    54.5 KB · Görüntüleme: 63
Geri