• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Melitta Aromaboy Filtre Kahve Makinesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bucolie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu anda instagramda ufak bir like yarışmasında bu filtre kahvesini kazanmaya çalışıyorum. Sadece UK/EU bölgesinde katılınabiliyor yarışmaya. Ben de Hollanda’ya geçen aylarda taşındım ve böyle ufak bir filtre kahvesi arayışındaydım. Yorumumu beğenip bana destek olabilir misiniz 🥲🥲🥲
İsim: berkergundogdu

Yıkar orayı bu forum. Beğendim. Yalnız bu elemanlar genelde kendi içlerinde paylaşıyor, sonuçtan haberdar edersin bizleri.

Şu anda instagramda ufak bir like yarışmasında bu filtre kahvesini kazanmaya çalışıyorum. Sadece UK/EU bölgesinde katılınabiliyor yarışmaya. Ben de Hollanda’ya geçen aylarda taşındım ve böyle ufak bir filtre kahvesi arayışındaydım. Yorumumu beğenip bana destek olabilir misiniz 🥲🥲🥲
İsim: berkergundogdu

Beğendim sevgili Berker. İyi günlerde kullanman dileğiyle...

Merhaba,

Su ara bu makinayi arastirmaktayim. Hikayeden biraz bahsedeyim

Bardak : 200ml royal copenhagen ince porselen
Icim : 2 kap iciyorum bu da yaklasik dudak payini dusersen 360-370 gibi birsey yapar

Sehir evimde melitta optima kullaniyorum 102 tipi filtre kullaniyor bu makina. Buna 2 ile 3 kapin ortasina kadar su dolduyorup demliyorum ve memnun aroma alabiliyorum. Bu makinadan cok memnunum.

Gelelim asil sikintili mevzuya, yazlik evimde melitta enjoy top var. Bunun kapasitesi optimadan daha fazla 1x4 filtre kullaniyor. Ancak ictigim kahve miktari icin bu filtre galiba fazla buyuk. Ne denediysem bu turlu guzel kahve demliyemedim bu makinayla bir turlu olcusunu ayarlayamiyorum. Heralde en az 4 kaplik demlemek gerekli ki basarili demleme olsun o zaman da kahve fazla isiniyor bayatliyor ziyan olabiliyor.

Simdi bana 350-400 ml civari demleme yapacak bir makina lazim.

1. Aromaboyda maksimuma kadar su doldurunca kac ml kahve aliyorsunuz ?

2. Diyelim ki ust kapagini acik demliyoruz. Akitilan su azaldikca ustten su ekleyip kapasiteyi bir tik yukseltebilir miyiz?

3. Mocamaster one cupu da dusundum ama onda karaf yok. Ben kocaman bardaga kahveyi doldurup icmeyi sevmiyorum. Ben kucuk fincanda 150-200 ml incecik porselen de iciyorum. Bir kapi bitirince 10 dakika ara verip karafdan kalanini dolduruyorum bu senaryoya tam oturan bir makina bulamadim

Geri