• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı

Arkadaşlar ben ayın 18 inde ve dün 2 ayrı sipariş vermiştim, ancak benim siparislerime herhangi bir kargo bilgisi girilmemiş siparişlerim bölümünde. Acaba benzer bir durum yaşayan var mi? Dün verdiğim siparişin gecikme durumunu göz önüne alıyorum zaten; ancak 18 inde verdiğim sipariş ile ilgili hiç bir gelisme olmaması acaba gözden mi kacirildi diye düşünmeme sebep oluyor. Sizlerin gelen siparişlerini görünce ister istemez içim gidiyor :))

Merhaba, yanıt için çok teşekkür ederim.🙏
Ancak ben siparişimi aynı anda verdim.🙂
Tek siparişte, iki adet aynı ürün.✔
Bence, Kahve Fabrikası yetkililerinin, Siparişler bölümünden, benim siparişime bir bakmaları gerekir.👍
Ama dediğiniz gibi, ben gelenlerin keyfini çıkacağım. 🤗🙂😃
Benzer durum bende de olmuş ama gelen kahevelerin mutluluğu paha biçilemez :)

Merhaba Şerif bey, ben 3X250gr.'dan iki adet sipariş etmiştim, bu sabah 1 adet gelmiş. Ben şu an işteyim ve hiç deneme fırsatım bile olmadı, ancak akşam birini ve tatil süresince diğerlerini de deneyeceğim. Oysa deneyip yeni sipariş de verecektim. Bilmiyorum ne olacak, lütfen kargolanmayan siparişime bakabilirmisiniz?
Ben de aynı durumdayım. Şimdilik acelesi yok.

Benim kahveler de teslimat adresi yerine fatura adresine gitmiş, dün teslim edilmiş. Ofise gitmediğim için eve teslim yazmıştım. Artık ofise ne zaman dönersek o zaman içebileceğiz.

Benim de elime yeni ulaştı kahvelerim iftari bu sefer daha heyecanlı bekliyorum. :) Emeği geçen herkese çok teşekkürler Şerif Abi'ye ve yönetici arkadaşlara.
20200523_155326-jpg.2418

Ekli dosyalar

• 20200523_155326.jpg
    20200523_155326.jpg
    90.3 KB · Görüntüleme: 342
Benim de kahveler elime ulaştı. Sitede halen sipariş durumu üretim sürecinde görünüyordu bu sebeple artık bayramdan sonraya kaldı deyip umudu kesmiştim.
Güzel sürpriz oldu :) . Tekrar çok teşekkür ederim Şerif Bey ve emeği geçen arkadaşlara.

sitede üretim aşamasında gözüken şiparişim 21 mayısta kavrulmuş hiç habersiz bir şekilde az önce elime ulaştı. açıkcası bayram sonuna bekliyordum aklımdan silmiştim bile. sürpriz oldu. benim gibi kargo numarası olmayan arkadaşlar merak etmeyin bugün gelmediyse bayram sonuna gelecektir. bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkürler. bayram şekerlerim Şerif Abi’den :)

Kahveler az önce elime ulaştı.Kahve kulubü organisazyon da emeği gecen arkadaşlarıma teşekkürler. @SerifBasaran bey böyle bir alternatifi yaratdığı ve ailesi, calışma arkadaşlarına teşekkür ü bir borç bilirim .İyiçalışmalar.😎

Ekli dosyalar

• 20200523_165203.jpg
    20200523_165203.jpg
    85.3 KB · Görüntüleme: 48
şimdi bana da paketim ulaştı. ancak maalesef sadece 3x250 gr'lık paketlerim geldi, aynı fatura içindeki 3x100 gr'lık deneme kahvelerim ulaşmadı elime :(

Şerif Hoca çözecektir zaten, yoğunlukta sanırım bazı siparişler bu şekilde karıştı. @SerifBasaran

IMG_3487.jpgIMG-3486 (1).jpg

Son düzenleme:
Ben @SerifBasaran beyin kendi kahvelerine vereceği puanı çok merak ettim. Özellikle Ana Sora'yı Hasbean satsa 95 verirdi herhalde 🤪
Hasbean sattı bu kahveyi daha önce. Oradan da almıştım ama iyi bir demleme için gerekli ekipmanlar pek yoktu elimde.
En Aşağıda 90 puan vermiş, görebilirsiniz. :)

Teşekkürler arkadaşlar @campos @Kdundar. Normal bir süreçte olsak Büyükçekmece'den Tuzla'ya bile gelirdim de şu anki ortamda evden bile dışarı çok çok nadir çıkıyorum. Hem Şerif bey sürpriz yapabileceğini belirtti, o ihtimal bir yetti bana. :)

Aaa, Büyükçekmecede biri daha varmış. İstanbulun bu ucunda bir ben bir de Cenker var sanıyordum.

Benim siparişi d ekargoya verilmiş görünüyor ama henüz Büyükçekece'ye ulaşmamış, aras kargo ikitelli atarma merkezinde görünüyor. Sanırım bayramda sonraya kalacak. Zaten dert etmiyorum, önceki siparişimden 150-200gr kadar brezilya kaldı hala, beni iki - üç gün idare eder, o zamana kadar da kahve gelmiş olur.

Aaa, Büyükçekmecede biri daha varmış. İstanbulun bu ucunda bir ben bir de Cenker var sanıyordum.

Benim siparişi d ekargoya verilmiş görünüyor ama henüz Büyükçekece'ye ulaşmamış, aras kargo ikitelli atarma merkezinde görünüyor. Sanırım bayramda sonraya kalacak. Zaten dert etmiyorum, önceki siparişimden 150-200gr kadar brezilya kaldı hala, beni iki - üç gün idare eder, o zamana kadar da kahve gelmiş olur.

Cenker ile tanışmıştık, bana Buzdağı su getirmişti hatta. Kahve borcum vardı ona virus patlayınca ödeyemedim. :cry:

Cenker ile tanışmıştık, bana Buzdağı su getirmişti hatta. Kahve borcum vardı ona virus patlayınca ödeyemedim. :cry:

Cenker çok iyi bir genç arkadaşımız. Komşu sayılırız ama normal günlerde benim her gün Levent'e gidip gelmek zorunda kamam yüzüden buralarda pek dışarı çıkamadığım için faza görüşemedik. Şimdi iki ayı geçti evden çalışıyorum ama şimdi de haftada bir markete çıkmak dışında çıkamıyoruz evden. Buraları okuyorsa ona da çok çok selamlar.

Cenker çok iyi bir genç arkadaşımız. Komşu sayılırız ama normal günlerde benim her gün Levent'e gidip gelmek zorunda kamam yüzüden buralarda pek dışarı çıkamadığım için faza görüşemedik. Şimdi iki ayı geçti evden çalışıyorum ama şimdi de haftada bir markete çıkmak dışında çıkamıyoruz evden. Buraları okuyorsa ona da çok çok selamlar.

Whatsapp'ta bazen yazdığını görüyorum da, forumu ne denli takip ediyor bilmiyorum.

Antep’e de az evvel geldi fabrika güzelleri.

Mng poşetiyle Aras teslimatı. Paket çok yıpranmış. Üstten bir bantla çuval ağzı gibi bantlanmış alt taraftan yırtılmış. Kahve paketleri ezilmiş kochere patlamış çekirdekler az miktarda dökülmüş olarak geldi. Paketleri açmadım daha umarım çekirdekler ezilmemiştir. İçinde bulunduğumuz durum malum,bu nedenle buna da şükür. Bayramdan evvel gelmesi de cabası.
1E546B28-3811-4FEF-8C91-125392E3ECE1.jpeg8369658F-40F6-419B-9067-E98B655DC123.jpeg

Siparişi eksik gelenlere selam :p
@SerifBasaran abiden bayram hediyesi 3x100gr olan siparişi 3x250gr göndermiş sağolsun. Şaka bir yana bana da fazla geldi Şerif abi bilgilerinize.

4461E1C9-91E8-413A-A137-BE80AC61B871.jpeg

Son düzenleme:
bu durumda 3*250gr sipariş veren birine de benim 3*100gr + 3*250gr gitmiş olabilir :LOL: 🤷‍♂️

3*100 lük paketlerden 3 adet “city plus” sipariş geçmiştim; Aras kargo normalde bugün bulunduğum mahalleye dağıtım yapmayacağını belirtti yani bayram sonrasına kalacaktı. Bayram süresince kahvesiz kalmamak için yaklaşık 2,5 ay sonunda ilk kez (kahve uğruna) dışarı çıktım ve kargomu teslim aldım. Fakat bir de ne göreyim, kahvelerin hepsi “full city plus”.Sonuçta yine kahvesiz kaldım. Sanırım tamamı yanlış paketlere sahip bir benim.

3*100 lük paketlerden 3 adet “city plus” sipariş geçmiştim; Aras kargo normalde bugün bulunduğum mahalleye dağıtım yapmayacağını belirtti yani bayram sonrasına kalacaktı. Bayram süresince kahvesiz kalmamak için yaklaşık 2,5 ay sonunda ilk kez (kahve uğruna) dışarı çıktım ve kargomu teslim aldım. Fakat bir de ne göreyim, kahvelerin hepsi “full city plus”.Sonuçta yine kahvesiz kaldım. Sanırım tamamı yanlış paketlere sahip bir benim.

İyi bayramlar Ana sorayı açıp içebilirsiniz belirgin bir fark yok.

Benim 2x250 + 3x100 gramlık paket de Ankara 'da başka bir yere gidiyor. Bayramı geçtik, bayram sonrası da kahvesiz kaldım. Yine market kahvesine muhtaç kaldık.

Geri