• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

36706 yarın çıkar o zaman;);)

Merhaba, indirim devam ediyor mu. ayrıyeten bugün sipariş versem pazartesi veya salı bende olur mu?

Arkadaşlar selam. Yıllardır bu sitedeyim ama şu toplu alım olayına hiç girmedim. Süreç nasıl işliyor ve tam olarak nasıl yapıyorsunuz?

Arkadaşlar selam. Yıllardır bu sitedeyim ama şu toplu alım olayına hiç girmedim. Süreç nasıl işliyor ve tam olarak nasıl yapıyorsunuz?
Her ayın ortalarına doğru belirlenen birkaç kavurucu arasında seçim oluyor. Forum üyeleri bir kavurucuya oy verip ayın son gününü yani sonuçların açıklanmasını bekliyor. Kazanan kavurucu bir indirim oranı belirleyip kod veriyor. Seçilen kavurucunun sitesinde kodu kullanarak ay boyunca indirimli kahve siparişi oluşturabiliyorsunuz. Bu döngü böyle her ay devam ediyor.

Müthiş etkinlikmiş ya. Haziran ayını takip edeceğim. Çok teşekkürler:)

Merhabalar!
Tadıma ben de katıldım. Bol keyifli demlemeler dilerim 🙏
Kargom 22.05.2026’da geldi. Çok teşekkür ederim. Tüm kahveler de 19-20.05.2026 tarihlerinde kavrulmuş.

Her ne kadar erken olsa da Aricha Adorsi’yi açtım ve makine ile demledim. Sonuç gayet lavanta notalarını seçebildim ve hafif bir acılık da var. Kuvvetle muhtemel gazsızlaşma süreci bitmediğinden. Yarın için farklı bir deneme yapacağım, sonucu da paylaşacağım.
(Evet, kahveler alıyorsunuz ama sonuçları yazmıyorsunuz minvalindeki iletiyi okudum.)

Son düzenleme:
Geri