• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Çok beğendiğiniz, ikinciye aldığınız kahveler oldu mu? Sepete bir kahve daha ekleyeyim katkılarınızla.

Meetlab seçkisi bitmiş 😁😁😁

Merhabalar Sayın Kad Huai,

Bizler iyzico ile iletişime geçtik bir aksilik yaşanıyorsa destek@iyzico.com adresine mail atılmasını talep etmektedirler. Kampanya dahiline eklendi bilgisi bize geçiliyor fakat daha fazlasını göremiyoruz edemiyoruz iyzico nun kendi kampanyası bizle direkt bağlantılı değil faydalı olabileceğini düşündüğümüz için böyle bir kampanya var ise yararlanırsın istedik . Şartlar koşullar kendi uygulamalarında mevcut. Bize bir bilgi geçildiği anda tekrar paylaşıyor olacağız.

Meet Lab Coffee

Dun kampanyaya dahil olup siparis gectim. Sonrasinda da onerdiginiz gibi destek adresine mail attim. Iyzicodan aldigim mail bu sekilde

İlgili site kampanya kapsamında olmadığından yükleme yapılamamaktadır.​
https://www.iyzico.com/kendim-icin/2025-bayram-kampanyasi üzerinden kampanya detaylarına erişebilirsiniz.​

Kahve Kulübü’nün değerli üyeleri,

Toplu alım etkinliğimizin son gününe gelirken, bu yolculukta bizimle olduğunuz için yürekten teşekkür ederiz.

Birlikte kahveye duyduğumuz tutkuyu paylaşmak, farklı damak zevklerine hitap eden seçkileri sizlere ulaştırmak bizim için büyük bir mutluluktu. Meet Lab olarak her zaman en özel ve yarışmacı çekirdekleri sizlerle buluşturmak için çalışıyoruz. Bu alımda gösterdiğiniz ilgi, desteğiniz ve samimi geri bildirimleriniz bizim için çok kıymetliydi.

Seneye tekrar bir araya gelmek dileğiyle,
Fincanlarımız hep dolu, sohbetimiz hep sıcak olsun ☕

Sevgilerimizle,

Meet Lab Coffee

Merhabalar, bu iki kahveyi aldım, hızlıca teslim edildi çok teşekkürler. afiyetle demleyip içiyorum,

yalnız aklımda The Pearl çekirdeği ile ilgili 2 soru var,
  • 1. bu çekirdeğin degassing süresi için kavrulma tarihine ihtiyacım var bunu göremedim pakette,
  • 2.si bu vakumlu ambalaj/şişe açıldıktan sonra sanırım bir işe yaramıyor ve farklı bir kilitli ambalajda saklamak gerekiyor doğru mudur?
teşekkürler.
Bu iki kahve ile alıma katıldım, umarım lezzetli bir deneyim olur. teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 39073

Geri