Colombia Monteblanco Blueberry. Koku da enfes, tad da. Ama degass için 1 ay beklemekte yarar var.Çok beğendiğiniz, ikinciye aldığınız kahveler oldu mu? Sepete bir kahve daha ekleyeyim katkılarınızla.
MerhabaAma degass için 1 ay beklemekte yarar var.
Bitislerde bir miktar acilik, hoslanmadigim eksi tatlar hissettim hocam. Bir ayı geçtiğinde ise o tatlar yok olmuştu.Merhaba
Nasıl bu sonuca vardınız? Teşekkür ederim
iyzico üyelik aktiflestirmek için bütün kimlik bilgilerini vs istiyor. Öyle olunca, 250 tl indirim alcam diye vermek istemedim bütün bilgileri.Bi gelişme oldu mu hocam, ben de alışveriş yapacağım, iyzico ile yaparim ona göre.
Merhabalar Sayın Kad Huai,
Bizler iyzico ile iletişime geçtik bir aksilik yaşanıyorsa destek@iyzico.com adresine mail atılmasını talep etmektedirler. Kampanya dahiline eklendi bilgisi bize geçiliyor fakat daha fazlasını göremiyoruz edemiyoruz iyzico nun kendi kampanyası bizle direkt bağlantılı değil faydalı olabileceğini düşündüğümüz için böyle bir kampanya var ise yararlanırsın istedik . Şartlar koşullar kendi uygulamalarında mevcut. Bize bir bilgi geçildiği anda tekrar paylaşıyor olacağız.
Meet Lab Coffee
Bu iki kahve ile alıma katıldım, umarım lezzetli bir deneyim olur. teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 39073