• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de 12943 ile katıldım, 3 farklı çekirdek deneyeceğim ilk etapta espresso için, öne çıkan olursa 1KG sipariş geçmeyi planlıyorum ay sonuna doğru.

Bu arada panelde 30 Temmuz 2021 tarihinde BRAZIL GILDO NETO × 1kg çekirdeğe indirimli, kargo dahil 135 TL ödediğimi görünce içim acımadı değil.

#12948 numaralı sipariş ile Peru Cafe Del Futuro için katıldım🙏🏽😊

Santos ile katıldım.

@William sitede 350 Tl üstüne kargo halen 35 TL gözüküyor,kontrol eder misiniz?

Kahve almak istedim ama kahve kalmamış nerdeyse,aşırı pahalaı birkaç kahve harici kahve yok.
Merhaba,

Colombia Rafael amaya ve Ruanda Muhondo maalesef kalmadı.
Colombia rafael amaya bandında ki kahvemizi en kısa sürede siteye eklemiş olacağız.
Bunlar dışında, Brazil santos, Brazil Sousa, Peru Cafe del Futuro stoklarda mevcut uygun fiyatlı kahve olarak yakında bir stok problemide gözükmüyor :)

2023-05-02_13-26-47.png

Siteyi açmayı çalıştığımda gördüğüm uyarı !!!

web siteniz güvenlik uyarısı vermekte
1683027853631.png

kilosu 2000 . 3000 vb .kahve arkadaşlar benim için mi çok bu fiyatlar kahve ya 300 - 500 olsun hadi kilosu en fazla 1500- 2000 - 3000 vb nedir ya şaşkınım açıkçası
Eminönü'nde bile zift gibi kara, kapı önünde çuvalda satılan kahvelerin kilosu 270 TL olmuş o kahvelerle bu kahveleri karıştırmayın. Hem burada uygun fiyatlı alternatif kahveler var hem forumda fiyat performans kavuruculara bakabilirsiniz. Sezy coffee bunlardan biri mesela.

Geri