William
Barista
sousa aldım ancak v60 tarifi bulunmuyor v60 uygun mudur kavrum
Tüm kahvelerimizin kavrumları omni Cafe del Futuro ve Sousa nın tariflerini yarın siteye yüklemiş olacağız.Santos ve Sousa kavrumları nasıl? Filtre mi yoksa Omni mi
sousa aldım ancak v60 tarifi bulunmuyor v60 uygun mudur kavrum
Tüm kahvelerimizin kavrumları omni Cafe del Futuro ve Sousa nın tariflerini yarın siteye yüklemiş olacağız.Santos ve Sousa kavrumları nasıl? Filtre mi yoksa Omni mi
Merhaba,Kahve almak istedim ama kahve kalmamış nerdeyse,aşırı pahalaı birkaç kahve harici kahve yok.
Merhaba,Exclusive Series’i dükkanda deneme imkanımız var mı?
Kahve almak istedim ama kahve kalmamış nerdeyse,aşırı pahalaı birkaç kahve harici kahve yok.
kilosu 2000 . 3000 vb .kahve arkadaşlar benim için mi çok bu fiyatlar kahve ya 300 - 500 olsun hadi kilosu en fazla 1500- 2000 - 3000 vb nedir ya şaşkınım açıkçası
kurumsal networklerde bazı siteler yanlış kategoride gözüküyor. güvenlik filtremeleri hatalı. sorun olmaz yani.
çalıştığın şirketin it'sine atarsan daha iyi olur. tabii böyle ünlemli yazmaya yerse.
Ünlem yazınca ne oluyormuş.çalıştığın şirketin it'sine atarsan daha iyi olur. tabii böyle ünlemli yazmaya yerse. (!)
Eminönü'nde bile zift gibi kara, kapı önünde çuvalda satılan kahvelerin kilosu 270 TL olmuş o kahvelerle bu kahveleri karıştırmayın. Hem burada uygun fiyatlı alternatif kahveler var hem forumda fiyat performans kavuruculara bakabilirsiniz. Sezy coffee bunlardan biri mesela.kilosu 2000 . 3000 vb .kahve arkadaşlar benim için mi çok bu fiyatlar kahve ya 300 - 500 olsun hadi kilosu en fazla 1500- 2000 - 3000 vb nedir ya şaşkınım açıkçası