• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sana mı sorucam uslubumu terbiyesiz, sen kimsin ki benim üslubumu belirliyorsun. 51 yaşımdayım ben, savaştan tut da açlığa, çin'den avrupaya, yaşadım gördüm
Sen neyi gördün de bana akıl veriyorsun.
Onun bunun yalakası
Sizi güzelim editörlere ve yönetime @NoDRaC havale ediyorum, yaşamışsınız da biraz boş yaşamışsınız gibi, akıl yaşta değil baştadır.
1) Akıl vermedim tavsiye verdim
2) Pardon da kimin yalakasıyım ?
3) Terbiyesiz derken ?
var mı daha duyar kasmanız, bide masaya çıkıp tepinin isterseniz.

Akıllı insan üstüne vazife olmayan işlere karışmaz. Ayağına basılmadıysa tabi, belli ki ben tekerleğinize çomak soktum, yoksa neden.
Yazdıklarım ortadayken, hal böyleyken, saygı sınırları aşılmamışken yani durup dururken hiç tanımadığın birine, seninle uzaktan yakından alakası yokken nasıl üslup dersi veriyorsun. Hocam mocam tavırlar ? Durup dururken insanları sinir ediyorsun , vur kır yıprat, işine gelmeyeni klüpten attır.
Siz neyin peşindesiniz ? Ayıp değil mi insanlara saldırmak asıl ben senden şikayetçiyim, vicdanı olan, dürüst olan görür sizin tahrikkar davranışlarınızı. İnsanların yüzüne söyleyemediğiní arkasından deme, avatar olmasa bunları yüzüme diyebilir misin.

seninle uzaktan yakından alakası yokken nasıl üslup dersi veriyorsun

aynen aynen.PNG
bu üslubu kullanmayın bence,
Ayıp değil mi insanlara saldırmak asıl ben senden şikayetçiyim, vicdanı olan, dürüst olan görür sizin tahrikkar davranışlarınızı.
Şaşkınlıkla okuyorum yazdıklarınızı, forumun güzel yanı bu ya görür tabi ki herkes her şeyi, bana gelmiş onun bunun yalakası de, terbiyesiz de, onla bunla itham et, sonra saldıran, tahrik eden ben olurum tabi, 885 tane mesajım var ne kimseye bir kötü söz söyledim ne de aşağıladım. Belli ki at gözlüğünüz var her şeyi nasıl görmek istiyorsanız öyle görüyorsunuz.
işine gelmeyeni klüpten attır.
Ben yönetici ya da karar mercisi değilim saygı sınırınızı aşıyorsanız yönetim gereğini yapar, kim olursa da yaptı zaten.

Şunu da ek geçeyim "HOCAM" bir hitap şeklidir, camideki hocaya da hocam dersiniz, derste ders veren öğretim görevlisine de hocam dersiniz ya da tanımadığınız birine hitap etmek için hocam dersiniz, tavır değil yani ama durun simdi siz ders veriyor dersiniz.
...
Komiksiniz ya valla, aklınızı başınıza alın biraz, düşünmeyi de unutmayın bu arada, düşünmek iyidir beyni dinç tutar, küflenmez. Size son mesajım, hakeden hakettiğini yaşar. / ByYalaka

Son düzenleme:
Hocam,
Sen şimdi yukarda yazdıklarına "like", benim yazdıklarıma "sad" atanları, senin üslubumu beğenmeyip tartıştığım arkadaşı tanımadığını mı söylüyorsun, tesadüfen yoldan geçerken mi takıldın üslubuma, eğer öyleyse ortada bir tanışıklık yoksa, ben %50 hatalıyım.
Sen benin yazdığım mesajı tekrar oku. Demagoji yapma.demek mi üslup bozukluğu.
Sen neye istinaden tanımadığın birine bu şekilde hakaret ediyorsun, sen kimsin bana üslup tavsiye ediyorsun,
Bence sen siz bir klansınız, dışarıdan birisinin arkadaşına laf çakmasına içerledin ve kibarlık kisvesi altında çamur yapıp beni zıvanadan çıkartacaksın ki admin beni atsın..
Atsın, tüm yazışmaları okuyan vicdan sahibi herkes bana hak verir, sen yok yere olay yarattın ???. Atın
Bakalım ne olacak ben de merak ettim.
Mevlam görelim.neyler, neylerse güzel eyler.
Herşeye rağmen sana tavsiyem, bir C.tesi akşamını eğlenerek geçirmen,

Hocam,
Sen şimdi yukarda yazdıklarına "like", benim yazdıklarıma "sad" atanları, senin üslubumu beğenmeyip tartıştığım arkadaşı tanımadığını mı söylüyorsun, tesadüfen yoldan geçerken mi takıldın üslubuma, eğer öyleyse ortada bir tanışıklık yoksa, ben %50 hatalıyım.
Sen benin yazdığım mesajı tekrar oku. Demagoji yapma.demek mi üslup bozukluğu.
Sen neye istinaden tanımadığın birine bu şekilde hakaret ediyorsun, sen kimsin bana üslup tavsiye ediyorsun,
Bence sen siz bir klansınız, dışarıdan birisinin arkadaşına laf çakmasına içerledin ve kibarlık kisvesi altında çamur yapıp beni zıvanadan çıkartacaksın ki admin beni atsın..
Atsın, tüm yazışmaları okuyan vicdan sahibi herkes bana hak verir, sen yok yere olay yarattın ???. Atın
Bakalım ne olacak ben de merak ettim.
Mevlam görelim.neyler, neylerse güzel eyler.
Herşeye rağmen sana tavsiyem, bir C.tesi akşamını eğlenerek geçirmen,
Nau nau

Hepimiz aynı düşüncede olmak veya aynı noktada uzlaşmak zorunda değiliz. Ama birbirimize düşüncesine saygı duymak tartışırken toplumsal kurallara uymak zorundayız. Bir mesajı beğenmeyebilir veya yanlış anlamış olabilirsiniz bu durumda “Raporla” butonunu kullanabilir veya ilgili kişi ile özel mesaj aracılığıyla düzgün bir üslup ile iletişime geçebilirsiniz.

Forum kurallarına aykırı davranışta bulunamazsınız maalesef.

Geri