• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hangi firmadan bahsettiğinizi bilmiyorum ama kavrumu iyiyse her türlü aradaki farka değer. Uzun zamandır toplu alımlara katılıyorum, memnun kaldığım firmalar sadece Zümrüt Karaca, Null, Preon ve Montag oldu bunun haricindekilerden memnun kalmadım. Memnun kalıcaksam 30-40 lira fazla verebilirim.
Natural Bombe'nin Preon fiyatı indirimsiz 130TL iken bahsedilen firmada 165TL. Preon'un kavrumunun da gayet başarılı olduğunu göz önüne alırsak, böyle fiyat farkları "bence" balon.
Edit: Şimdi Nutz'a baktım, 108TL. Fiyattan bağımsız, kavrum gayet homojendi ve yine gayet keyifliydi. Siz deneyip beğenmemiş olabilirsiniz sadece örnek vermek için yazdım.

Son düzenleme:
Natural Bombe'nin Preon fiyatı indirimsiz 130TL iken bahsedilen firmada 165TL. Preon'un kavrumunun da gayet başarılı olduğunu göz önüne alırsak, böyle fiyat farkları "bence" balon.
Edit: Şimdi Nutz'a baktım, 108TL. Fiyattan bağımsız, kavrum gayet homojendi ve yine gayet keyifliydi. Siz deneyip beğenmemiş olabilirsiniz sadece örnek vermek için yazdım.
Preon beni şaşırtan bir örnek oldu, fiyat performans olarak kesinlikle çok iyi. Montag ve Null piyasaya göre daha pahalı satıyor buna katılıyorum ama yine de 30-40 lira daha az ücret ödeyip sürpriz ile karşılaşmaktansa iyi kahve içeceğime emin olduğum bir yerden sipariş veririm.

Ben isim vermedim ama bilen biliyor. Kavrum farkı demek diğerlerine haksızlık, ben hepsini biliyorum.
Starbucks önü caddede egsoz dumanı içinde içenler gibi içenler için farkı çok ama nasıl fark, biz de bilebilsek.
Kafede Kahve içmek için ambians ararım,

Hilltown kronotropta baristo arkadaş kahve demlerken bakayım dedim, suyu bocaladı gitti, birader ne iş dedim, blooming, 2. 3. Tur içten dışa dıştan içe ? Çok zaman alıyor öyle dedi. Etrafa baktım kimse yok.. fincana 50 tl o zaman, oğlum işin bu..

Gents. You know better than me, I'm just an old man.

Coffeebeanantalya 2 farklı düşünceye de like yapmış😂 isim vermem. Ama kahveler aynı ben denedim hepsini.

Ben isim vermedim ama bilen biliyor. Kavrum farkı demek diğerlerine haksızlık, ben hepsini biliyorum.
Starbucks önü caddede egsoz dumanı içinde içenler gibi içenler için farkı çok ama nasıl fark, biz de bilebilsek.
Kafede Kahve içmek için ambians ararım,

Hilltown kronotropta baristo arkadaş kahve demlerken bakayım dedim, suyu bocaladı gitti, birader ne iş dedim, blooming, 2. 3. Tur içten dışa dıştan içe ? Çok zaman alıyor öyle dedi. Etrafa baktım kimse yok.. fincana 50 tl o zaman, oğlum işin bu..

Gents. You know better than me, I'm just an old man.
Belli ki hepsini biliyorsunuz ve piyasaya hakimsiniz.

Kronotrop'un çekirdek seçkisi hiç bu kadar kötü olmamıştı. Santa Rosa'yı saymazsak geriye kalan kahveleri hiçbir durumda tercih etmem.
Siz sevmemiştiniz zaten ama başkalarının sevdiği Lakto Fermente bile bitti, geriye pek bir şey kalmadı.

Kronotrop'un son gelen zammına göre abonelik fiyatları aynı kaldı. İlla kronotrop denemek isteyen değerlendirebilir. Hatta üyeliğini şimdi başlatıp gönderimlerini yeni kahveler çıkınca bile yaptırabilir diye biliyorum.

Geri