• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben normalde Montag'ı çok seviyorum, ama toplu alımı hiç iyi hatırlamıyorum, çok kötü diye kalmış aklımda.

Bir yanım garanticilik yapıp Clean Cup de, diğer yanım da kernel'e bak diyor da Kernel'in acilen google arama motorunda çıkmak için bir şey yapması gerek, 6 tane sayfa açtım hiçbiri kernel değildi, forum sayfası bile kendi sayfalarından önde çıkıyor :D

Ps. Kernel'in ekibini gördüm şimdi. Arka planda The National çaldığından mıdır nedir, iyi müzik yapan alternatif/indie müzik bandine benziyorlarmış + puan bunlar hep :D

Karasız kalmış olsam da içimden gelen ses Kernel dedi 🤨 keyifli bir alım ayı olsun, kim seçilirse seçilsin kahveler üzmesin 😋

1650567633629.pngYıllar var ki biz seninle bakışarak konuşuruz
Sevdalanmış kalbimizle rüyalarda buluşuruz...

Department'in güzel bir seçkisi var. Department bu ay
Bu ay bir sebepten ötürü elime Department numunesi geldi 6 farklı kahve içeriyordu, honey process colombia finca el rubi ve el salvador finca el gobiado dışındaki kahveler maalesef vasattı. Vaadedilen tadım notaları pek yansımamıştı. Tabii bu benim kişisel tecrübem.

Ulusal'ın kahvelerini 100, 110, 120 tl yw satan firmlara varken, indirim sonrası 140 , 150 tl ye almak için mi bir firmaya oy veriyoruz..
Marketing böyle birşey demek..
Hangi firmadan bahsettiğinizi bilmiyorum ama kavrumu iyiyse her türlü aradaki farka değer. Uzun zamandır toplu alımlara katılıyorum, memnun kaldığım firmalar sadece Zümrüt Karaca, Null, Preon ve Montag oldu bunun haricindekilerden memnun kalmadım. Memnun kalıcaksam 30-40 lira fazla verebilirim.

Geri