• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Uzun zamandır yoğunluğumdan kahve demleyecek vaktim bile olmadığından alımlara da ara vermiştim, geri dönmüşken %35 indirim oranı görmek güzel oldu. Ben de alıma Filter Base 1 ve Panama Chevas ile katıldım. Bütçemizi zorlamadan günde 1-2 fincan kahvemizi içebiliyoruz. Aylık alımlarda bu indirim oranlarını görmeye devam etmek isteriz. Olwen Coffee'ye de teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Jairo Arcila kahveleri ile ilgili bir gelişme var mı? Lychee tekrar stoklara girecek mi?

Edit: Sanırım kahve stoğa girdi ama sitede tükendi görünüyor. Mail geldi ama link farklı kahveye yönlendiriyor. Bir hata mı oluştu. Umarım bitmemiştir. Lychee'i bir hayli merak ediyorum çünkü.

Lychee tüm stoklar tükendi üzgünüz.Ek stok açılmıştı fakat oda tükendi.

İlginize teşekkür ederiz.

Lychee tüm stoklar tükendi üzgünüz.Ek stok açılmıştı fakat oda tükendi.

İlginize teşekkür ederiz.
Yeni gelecek kahveler ile ilgili bir gelişme var mı? Tahmini tarih verebilir misiniz?

İki gündür o mu bu mu derken sepetimden 2 kahvenin de kayışını izledim. Önceki mesajlarınızda stok sorunu görünmüyor demiştiniz ona güvenmiştim ne yazık ki.

Espresso 3 lüsünden 250şer gr ile alıma katıldım
Base3 için yazıyorum
Paketin neredeyse 60-80 gramı içi boş ve kırık çekirdekle doluydu
Toplu alım etkinliğinde elbette daha uygun fiyata alabiliyoruz, mutlaka firma sahipleri bizler için bir tasarruf sağlıyolar sağolsunlar ama bu kadarı bana fazla geldi.
Yine de etkinlik için teşekkür ederim

Az önce indirim kodunu girdim, fakat beklenmedik bir hata şeklinde uyarı verdi ve indirimi uygulamadı.

Alaçatıdan selamlar, #1738 ile yerimizi aldık. Teşekkürler iyi haftalar herkese :coffee:

Ekli dosyalar

• 001cd18d-eb33-4b3f-ae27-4fe61b87c128.jpeg
    001cd18d-eb33-4b3f-ae27-4fe61b87c128.jpeg
    16.4 KB · Görüntüleme: 34
Son alışverişimden fazlasıyla memnun kalınca iki paket daha Idido aldım sadece. Montag Funky Berry ile art arda demliyorum genelde benzer oldukları ve ikisi de şu an elimdeki ilk 3'te olduğu için. Bu sene iyi anaerobik Etiyopya yaptı şimdiden, ki en sevdiğim kombo yıllardır.

Kargonun da HepsiJet'ten(önceki siparişim onunla gelmişti en azından yine siteden sipariş verdiğim halde) Yurtiçi'ne geçmesi de iyi olmuş açıkçası, olduğum semtte en iyi seçenek şu an.

Son alışverişimden fazlasıyla memnun kalınca iki paket daha Idido aldım sadece. Montag Funky Berry ile art arda demliyorum genelde benzer oldukları ve ikisi de şu an elimdeki ilk 3'te olduğu için. Bu sene iyi anaerobik Etiyopya yaptı şimdiden, ki en sevdiğim kombo yıllardır.

Kargonun da HepsiJet'ten(önceki siparişim onunla gelmişti en azından yine siteden sipariş verdiğim halde) Yurtiçi'ne geçmesi de iyi olmuş açıkçası, olduğum semtte en iyi seçenek şu an.
Ben de ididoyu festivalde içmiştim güzel kahveydi. Funky berry ile benzer demişsiniz fakat bölge ve çiftlik olarak da uyuşuyor bu arada. Aynı kahve olabilir ama emin olamadım.

Ben de ididoyu festivalde içmiştim güzel kahveydi. Funky berry ile benzer demişsiniz fakat bölge ve çiftlik olarak da uyuşuyor bu arada. Aynı kahve olabilir ama emin olamadım.
Mümkün ama karakter olarak benzer olsa tat profili farklı yine(Funky daha turuncu taraftayken, Olwen kırmızı-mor tarafta mesela). Montag'da şu an Loring olduğu için zaten belirgin farkları var gövdede ve tatlılıkta ya(iyi ya da kötü değil farklı sadece).

Onun dışında farklı anaerobik Etiyopyalar da var şu an bende ondan genel konuştum biraz.

Son kavrum kahve talebimi forumdan yapmama rağmen değerlendirip, üç kahveyi 10.03 kavrum birini de 09.03 kavrum olarak gönderdiğiniz teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Arkadaşlar spesifik taleplerinizi ya da sorunlarınızı buradan değil de özelden bildirmeniz daha hayırlı olur. Buradaki bir sürü yorum içerisinde firma gözden kaçırabilir. Tabii siz bilirsiniz ama daha hızlı dönüş alacağınızı tahmin ediyorum. Dilerseniz devam da edebilirsiniz. Kişisel olarak kargoda problem yaşadığınızda, kod çalışmadığında vs. forumun geri kalanı olarak bizim çözebileceğimiz, nasihatte bulunabileceğimiz bir durum arz etmiyor.

Arkadaşlar spesifik taleplerinizi ya da sorunlarınızı buradan değil de özelden bildirmeniz daha hayırlı olur. Buradaki bir sürü yorum içerisinde firma gözden kaçırabilir. Tabii siz bilirsiniz ama daha hızlı dönüş alacağınızı tahmin ediyorum. Dilerseniz devam da edebilirsiniz. Kişisel olarak kargoda problem yaşadığınızda, kod çalışmadığında vs. forumun geri kalanı olarak bizim çözebileceğimiz, nasihatte bulunabileceğimiz bir durum arz etmiyor.
Benim yorumum üzerine yaptıysanız bu yorumu, olumsuz bir yorum yapmadım. Bilakis son kavrumdan gönderdikleri için teşekkür ettim. Oruç kafa yanlış anlaşılmış olabilir cümlem.

Benim yorumum üzerine yaptıysanız bu yorumu, olumsuz bir yorum yapmadım. Bilakis son kavrumdan gönderdikleri için teşekkür ettim. Oruç kafa yanlış anlaşılmış olabilir cümlem.
Hayır. Zaten iyi bir şey demişsiniz, herhangi bir sorun da bildirmemişsiniz. Merak etmeyin özel olarak kimseyi işaret etmedim. :)

Yeni gelecek kahveler ile ilgili bir gelişme var mı? Tahmini tarih verebilir misiniz?

İki gündür o mu bu mu derken sepetimden 2 kahvenin de kayışını izledim. Önceki mesajlarınızda stok sorunu görünmüyor demiştiniz ona güvenmiştim ne yazık ki.

Şuan'ki stok durumumuzda

watermelon ve lychee tamamen bitti.

Chelbesa kritik stok

Cesar, uzun vadeli stok

İdido, orta vadeli stok

Lalesa, kritik stok

Las Torres, orta vadeli stok

Chevas, orta vadeli stok

Ombligon ve Java Kritik stok

şeklindedir.

Yeni stok gelecek kahveler için bayramdan sonra bilgilendirme yapacağız.
İlginiz için teşekkür ederiz.

selamlar.

Kargo bilgilendirme.

öncelikle yoğunluktan dolayı yaşanan gecikmelerden ötürü anlayışınız için teşekkür ederiz.

Pazartesi gününden itibaren sipariş tarihi ve saatinden itibaren 24 saat içinde kargoya verebilecek şekilde düzenlemeler yaptık.

NOT

1738 numaralı sipariş dahil alınan siparişler kargoya verildi.

1734-1733-1732-1731-1728-1726-1722-1688 numaralı siparişler 14 mart cumartesi günü kargoya verilecektir.

selamlar.

Geri