• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mart 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu ay kim seçilsin?

• Sezy

Oy: 32 14.5%
  • Rumo

Oy: 22 10.0%
  • Tetra

Oy: 7 3.2%
  • Lot

Oy: 11 5.0%
  • Pangea

Oy: 12 5.4%
  • Cho

Oy: 12 5.4%
  • Vitus

Oy: 9 4.1%
  • Kernel

Oy: 15 6.8%
  • Montag

Oy: 41 18.6%
  • A4

Oy: 8 3.6%
  • Olwen

Oy: 52 23.5%

• Kullanılan toplam oy
    221
  • Anket kapatılmış .

emrekocakurt

Müverrih
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
*BU ANKETE ÜYELİKTEN SONRA 45 GÜNÜNÜ VE 15 MESAJ KOTASINI DOLDURMAMIŞ ÜYELER OY KULLANAMAZ*

+Oy değiştirme açıktır.
+Hastalık sebebiyle gecikme.

Etkinlik koordinatörleri
@emrekocakurt , @kahveanalisti , @gergingörünüşlüadam .

Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.
Ankette yer almayan firmalar ve nedenlerini bu başlıkta görebilirsiniz.

Sezy Coffee
Rumo Coffee & Chocolate
Tetra N Roastery
Lot Coffee Roastery
Pangea Coffee
Cho Coffee
Vitus Coffee
Kernel Coffee Roasters
Montag Coffee Roasters
A4 Kahve
Olwen

Firmalara ait bütün kahveler;

1770887229396.png

Son düzenleme:
Kernel dedim. İstanbul'da iken sürekli kahve içtiğim sevdiğim bir mekandı. Seçkileri de baya iyi duruyor.

bu ay da tetra da ısrarcıyım

Olwen sonradan eklenmiştir @olwencoffeecompany daha önce iletmişti başvurusu sistemde konulacak bana iletilmişti ben atlamışım bu ay @emrekocakurt seçkisine ek olarak Olweni ekledik. 5 SCA ödülü kazanmış birisine sahip bir firmayı es geçmek istemedik.

Olwen diyorum. Seçilmeyen yeni bir firma olsun isterim. Festivalde kahvelerini içmiştim.

Lot diyecektim ama Olwen diyorum. Seçkileri, paketlemeleri hoşuma gitti ve sanırım yeni kahveler de eklenecekmiş.

İşe özenli yaklaştıklarını hissettirdikleri ve tabi ki yeni bir firma için Olwen demek istiyordum ama seçkilerinde bir tane bile yıkanmış işlenmiş kahvenin olmaması düşündürdü...

Biraz funky berry dozu almak için montag diyecektim ancak son anda olwen dedim. Tsirtlerlerde de gözüm kaldı kampanyaya dahil edilir mi :)

Rumo dedim, çünkü aldığım hiç bir kahvesi üzmedi

Sadece espersso alicam.blendini begendigim icin SEZY Coffee

Geri