• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Mart 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Bu ay kim seçilsin?

• 3 Cores

Oy: 0 0.0%
  • Baristocrat

• Coach

• Gordion

Oy: 3 1.1%
  • Williams

Oy: 7 2.6%
  • Kernel

Oy: 6 2.2%
  • Molecule

Oy: 1 0.4%
  • Montag

Oy: 9 3.3%
  • Nok

Oy: 5 1.8%
  • Hound

Oy: 3 1.1%
  • Kimma

Oy: 6 2.2%
  • Aroasting Lab

• Meet Lab

Oy: 14 5.1%
  • Schiller

Oy: 2 0.7%
  • Clean Cup

Oy: 15 5.5%
  • Kronotrop

• Ultra

Oy: 31 11.3%
  • Octagon

Oy: 24 8.8%
  • A4

Oy: 79 28.8%
  • Niji

Oy: 65 23.7%
  • Poka

• Tone

• Kullanılan toplam oy
    274
  • Anket kapatılmış .
Hound coffee diyecektim, boş oy atmamak adına başlıkta adı geçen kavuruculardan Niji diyorum.

Bu ay Octagon diyorum. Loring'le kavuran firma sayısı beş elin parmağını geçmez. Fiyatlar da rakiplere göre uygun. Toplu alımda çıkarsa güzel bir indirim yakalanır.

A4'ün hakkı bu ay.

Parsa Coffee Roasters herhangi bir neden belirtilmeden kaldırılmış ama, bir sebebi var mı? Sitelerinin domaini güvenli değil uyarısı dışında bir açıklama göremedim.

Oy olarak da geçen sene yine bu zamanlarda çok beğendiğim firmayı seçtim.

Bu ay Kimma’ya oy kullandım. Blueberry storm diye sıra dışı bir kahveleri var sırf onun için bile Kimma denebilir. Seçilmeseler bile bu kahveye bi bakılmasını öneririm.

Bu ay A4 olsun

oyumu attım ama değiştirme gibi bir imkanımız olursa niji diyorum bende
çoğu bütçeye uygun çekirdekleri var

• Schiller​

Bu ay Niji'ye oy verdim, çok iyi birkaç çekirdeklerine, kavrumlarına denk gelmiştim. Hem Gaziantep'imize de bir selam çakmış olalım... :)

Meetlab dedim merak ediyorum o sebeple

Kimma diyorum;

Aslı Yaman ve ekibinin bir toplu alımda denenmesi gerektiğini düşünüyorum, ayrıca çekirdek fiyatları genel olarak diğer firmalara nazaran hep daha uygun.

Daha önce hiç seçilmediği için A4.
Bir dahaki aya da Niji seçerim diye düşünüyorum.

Geri