• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Lelit Victoria PL91T ve Konchero Mostro ev tipi değirmen alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan svbnbyrk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

svbnbyrk

Yeni Üye
İsim
Sevban
Daha fazla  
İsim
Sevban
Selamlar, Lelit Victoria PL91T ve Konchero Mostro değirmen ile başlangıç için güzel shot alabilir miyim? Tecrübeli arkadaşların fikirlerini merak ediyorum. 91T zaten kendini kanıtlamış en azından beni ikna etmiş bir makine ama değirmen için daha ucuza kaçmaya çalışıyorum. Önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler.

Değirmen hepsinden önemli. Konchero'nun Espresso makinesi var bende (Konchero Serena) dahili öğütücülü... Onun değirmeni fiyatına göre bence gayet başarılı ama bendeki değirmen sadece espresso için tabii ki. Konchero Mostro'nun incelemesini izlemiştim. Biraz kirli çalışan bir değirmen gibi geldi bana, etrafa sıçratıyor. Eğer bu bütçe aralıklarına kadar çıktıysanız aşağıda linkini bıraktığım ürünü de düşünebilirsiniz belki. Ya da Gaggia Classic Pro ve geri kalan bütçe ile çok daha iyi bir değirmen... Tabii konu sadece espresso ise. He, ben Konchero Serena'dan da gayet memnunum onu da belirteyim. :D O fiyata daha iyi bir seçenek yok.

Teşekkürler öneriniz için, ayrıca incelemenizi gördüm makinenin yapabildikleri çok iyi fiyatına göre PID olması vs zaten biliyorsunuz. Markaya ve ürüne ait satış sonrası çok fazla bilgli yok sizin haricinizde. Konchero'nun sitesine girdiğimde üyelik sistemi ve satış yapılan bir sitede https sertifikasının olmaması bile (mesleğin erbabı birisi olarak söylüyorum kesinlikle kabul edilemez :D) güveni yitirmeme sebeb oluyor açıkcası.

Teşekkürler öneriniz için, ayrıca incelemenizi gördüm makinenin yapabildikleri çok iyi fiyatına göre PID olması vs zaten biliyorsunuz. Markaya ve ürüne ait satış sonrası çok fazla bilgli yok sizin haricinizde. Konchero'nun sitesine girdiğimde üyelik sistemi ve satış yapılan bir sitede https sertifikasının olmaması bile (mesleğin erbabı birisi olarak söylüyorum kesinlikle kabul edilemez :D) güveni yitirmeme sebeb oluyor açıkcası.

Dimi :D Bence bana bir hediye falan yollamaları lazım artık satış sonrası desteği bile ben veriyorum millete. 🤪 Ben telefonla arayarak sipariş vermiştim. Satış temsilcisi ile görüştüm, önce EFT yaptım, anında faturalarım e-postama geldi ve 2 gün içinde iyi paketlenmiş bir şekilde ürünümü teslim aldım. Hatta ürünü siteye de benden sonra eklediler. :D Diğer forumda satış temsilcilerinden Yasemen hanım aktif, sorun veya soru olduğu zaman ilgileniyor. Gerçi sorunum olmadı şu ana kadar. Konchero aslında sektörde bilinen bir marka. Ben de ona güvenerek almıştım, pişman olmadım çok şükür. Tabii daha çok param olsaydı muhtemelen iyi bir Lelit modeli alırdım. Neden bilmiyorum ama, sanırım marka bilinirliği yüzünden. :D

Dimi :D Bence bana bir hediye falan yollamaları lazım artık satış sonrası desteği bile ben veriyorum millete. 🤪 Ben telefonla arayarak sipariş vermiştim. Satış temsilcisi ile görüştüm, önce EFT yaptım, anında faturalarım e-postama geldi ve 2 gün içinde iyi paketlenmiş bir şekilde ürünümü teslim aldım. Hatta ürünü siteye de benden sonra eklediler. :D Diğer forumda satış temsilcilerinden Yasemen hanım aktif, sorun veya soru olduğu zaman ilgileniyor. Gerçi sorunum olmadı şu ana kadar. Konchero aslında sektörde bilinen bir marka. Ben de ona güvenerek almıştım, pişman olmadım çok şükür. Tabii daha çok param olsaydı muhtemelen iyi bir Lelit modeli alırdım. Neden bilmiyorum ama, sanırım marka bilinirliği yüzünden. :D
Hocam bende sizden görüp aldım şimdilik sorunum yok dediğiniz gibi sitesinde daha sektorel makineler de varmış sonradan gördüm bende öyle etiket markası sanıyordum ilk 😀 normal kahve markasiymis ama

Merhabalar, ev için espresso makinası almak istiyorum ancak araştırmalarim sonucu her ne kadar bilgi edinsemde karar verebilecek düzeyde kafamda net bir şey oluşmadı.

Lelit Victoria modeli var kafamda. Günlük iki veya üç shot espresso alabileceğim. Kış mevsiminde cappucino veya misafirlerimin olduğu zaman ardı ardına 3 4 latte art yapabileceğim, yani buhar çubuğunun da yeterli güçte olacaği bir makina arıyorum. Yeni öğrendiğim bilgilerden bir taneside makinayı çalıştırdığımizdaki ısınma süresi oldu. Bu konuda biraz önemli yarım saat ısınma için çok uzun bir zaman. Bütçeme göre makinalara baktığım zaman:
stone lite, profitec go ve lelit Victoria modellerini kafamda alabilirim diye düşündüm. Ancak her makina hakkında detaylı bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Geri