• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Lelit Bianca V3

Ürünün Fiyatı
85.000

Simulatte

Üye
İsim
Utku H. Erdoğan
Daha fazla  
İsim
Utku H. Erdoğan
Merhabalar, barımı bir seviye yükseltmek için cihazımı satmaya karar verdim.

Herhangi bir arıza yaşamamış tamir görmemiştir. İçerisine arıtıcı harici su koyulmamıştır. Süt çubuğu latteci manita için haftada bir kullanılıp her kullanımdan sonra PulyMilk ile temizliğine dikkat edilmiştir. Espresso grup başlığı ise kullanım yoğunluğuna bağlı olarak, 5-6 shot aldığım günlerde günlük. Günde 1 shot aldığım zaman ise maksimum haftalık PulyCaff ile temizlenmiştir. Yaklaşık olarak 1900 shot sayısı görünüyor ancak zannediyorum 1/3ü flash almak ve PulyCaff için sayıldı.

Kutusundan içindeki en ufak aksesuara kadar hepsi özenle saklanmıştır. Sadece tamperi bir kez elimden düştüğü için köşesinden çizilmiştir ancak yanında Normcore 58,5 tamper hediyesi ile bu konuyu telafi edebileceğime inanıyorum.

Cüzzi miktarda pazarlık sünnettir :)

Not: Şehir dışında olduğum için görsel yükleyemedim. Çarşamba günü yükleyeceğim. Test etmek isteyen Perşembe günü itibariyle evime ziyarete gelebilir. Ankara içi elden teslim edilir, Ankara dışı için kargo ödemesi yarı yarıya yapılır.

Fotoğraflar ile güncelliğimizi koruyalım :)

Ekli dosyalar

• IMG_1735.jpeg
    IMG_1735.jpeg
    281.7 KB · Görüntüleme: 203
  • IMG_1737.jpeg
    IMG_1737.jpeg
    298.3 KB · Görüntüleme: 161
  • IMG_1738.jpeg
    IMG_1738.jpeg
    206.6 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG_1739.jpeg
    IMG_1739.jpeg
    242.2 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG_1740.jpeg
    IMG_1740.jpeg
    283.8 KB · Görüntüleme: 160
  • IMG_1741.jpeg
    IMG_1741.jpeg
    262.6 KB · Görüntüleme: 211
Haftasonu için arabayla İstanbul’a geleceğim. İstanbul’dan almak isteyenler için elden teslim fırsatı ile güncel

Hayırlı olsun hocam Linea Mini R, güle güle kullanın. Bunu da inşallah güzel bir arkadaşa satarsınız.
Ben de Lelit Bianca V3 kullanıyorum, merak ettiğim şu: Aradaki fiyat farkını (uçurum da diyebiliriz aslına) göz önünde bulundurursak gerçekten böyle bir kalite farkı var mı kahve çıktısı olarak? Sizi Lelit Bianca V3 de tatmin etmeyip Mini'de tatmin eden husus ne oldu?
Ben de bir değişim düşünüyorum ileride ama bu farka değer mi merak ediyorum.
Çok teşekkür ederim.

Hayırlı olsun hocam Linea Mini R, güle güle kullanın. Bunu da inşallah güzel bir arkadaşa satarsınız.
Ben de Lelit Bianca V3 kullanıyorum, merak ettiğim şu: Aradaki fiyat farkını (uçurum da diyebiliriz aslına) göz önünde bulundurursak gerçekten böyle bir kalite farkı var mı kahve çıktısı olarak? Sizi Lelit Bianca V3 de tatmin etmeyip Mini'de tatmin eden husus ne oldu?
Ben de bir değişim düşünüyorum ileride ama bu farka değer mi merak ediyorum.
Çok teşekkür ederim.

Hocam çok teşekkür ederim, umarım günün birinde siz de böyle bir yükseltme yaparsınız.

( Bu noktada uzun bir süre düşündüm. Kendimi LMR (Linea Mini R) almak için kandırdığım gibi sizi nasıl kandırabilirim diye :)) )

Samimi olmak gerekirse ev kullanıcıları için LMR fiyatı olarak çok yüksek ancak benim nitelikli kahve ile geçirdiğim 7.yılım ve evdeki barımın seviyesini az çok fark edebildiyseniz durumun biraz kişisel tatmin boyutuna geldiği noktada olduğumu söyleyebilirim.

Lelit için değişikliğe üç olaydan dolayı karar verdim.

Bunlardan birincisi üst üste shot alırken (bahsettiğim shot sayısı 7-8), 5. shottan sonra kazanın ısı dengesini sağlamak için 15-20 saniye beklemek zorunda kalmak. Aslında bu durum belki de çoğumuz için bir problem olmayacaktır sonuçta kaç kere üst üste bu kadar shot almak gerekiyor ancak evime müthiş bir kahve barı kurmuşum bir zahmet beklemeyeyim diye geçiriyordum içimden.

İkincisi uyku modundaki bekleme süresi, ben sabah uyanınca makineyi açıyorum genellikle ve ilk ürünümü içiyorum ondan sonra çalışmaya başlıyorum ve 2-3 saat sonra ikinci ürünümü içmek istediğimde makinanın ısınması için 5-6 dk beklemek gerekiyor, ancak geçenlerde LMR kullanma şansım oldu oradaki bekleme süresi 30 saniye bile değil kahve otomatik değirmende öğütülene kadar bir kere flash almak yetiyor.

Son bahanem ise :) LMR ile Acaia tartı bağlantısı. Bu seviyede bir bar kurduğunuzda kahve alırken çıktıyı izleyip doğru saniyede suyu kesmeye çalışmak can sıkıcı oluyor.

Evde Aiden ve EK var. Ve V60 yapmanın keyfini başka bir şey vermiyor ancak benim içmekten esas zevk aldığım ürünler deneysel geishalardan, sidralardan espresso içmek dolayısıyla anneme ve manitama söylediğim şeyi sizlere de söylemiş olayım.

Kardeşim benim alkolüm yok kumarım yok pavyonum yok beni bi salın ya ne için çalışıyorum ben :)

Şahsen ben inandım şu cümleden sonra. 😅

Her şey bir kenara çok iyi tercih hocam günün birinde ahşap kollu şöyle yeşil bir renk neden olmasın bize de nasip. ☺️

Kardeşim benim alkolüm yok kumarım yok pavyonum yok beni bi salın ya ne için çalışıyorum ben :)

Ekli dosyalar

• IMG_6513.jpeg
    IMG_6513.jpeg
    321.3 KB · Görüntüleme: 148
Şahsen ben inandım şu cümleden sonra. 😅

Her şey bir kenara çok iyi tercih hocam günün birinde ahşap kollu şöyle yeşil bir renk neden olmasın bize de nasip. ☺️

Hocam bizim de var bi hayalimiz adım adım geliyoruz :))))

Ekli dosyalar

• IMG_1786.jpeg
    IMG_1786.jpeg
    133.5 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_1787.jpeg
    IMG_1787.jpeg
    181 KB · Görüntüleme: 125
Tartı bağlantısı direk oluyor mu? Sanki modlama gibi birşey yapıyorlardı. Yanlış hatırlıyorda olabilirim.

Maalesef fiyat biraz yüksek olduğundan nakit ödemelerin zor olduğunun farkındayım, dolayısıyla kredi kartıyla ödeme seçeneği fırsatı oluştu.

Niyetlilere günceldir.

Geri