• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Latte Art Öğrenmek İçin Setup Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mowlanc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mowlanc

Yeni Üye
İsim
Azat
Daha fazla  
İsim
Azat
Arkadaşlar selamlar hobiye yeni başlayacağım, latte art öğrenmek istiyorum bütçem maximum 30-35 civarı.

Makine ayrı + Öğütücü ayrı veya Öğütücüsü içinde makine şeklinde düşünüyorum.

Önerileriniz benim için çok değerli.

Amacım: Latte Art öğrenmek ve Kaliteli Espresso içmek istiyorum

( bu bütçeye olmaz da güzel bir cevap benim için :) )

Single boiler bir cihaz almamanızı tavsiye ederim. HX ya da Dual biler cihazlara bakabilirsiniz, ancak hem kaliteli espresso hem süt biraz zor bu bütçeyle. Belki idose adora ve lelit fred ikilisi değerlendirilebilir, Adorayı kullanmadım ama kağıt üstünde fena durmuyor, kullanıcı yorumları da olumluydu diye hatırlıyorum. Fred kullandım başlangıç seviyesinde iş görür bir değirmen.

Bu arada bugün daha iyi anladımki 450ml pitcher biraz küçükmüş art için, 600ml ve üzeri birşeyler almak daha iyi olabilir, büyük olursa pitcher ucu daha yaklaşabiliyor bardağa. hoffmann ve Bryant videolarında değiniyorlar

Geri