• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kumtel V60 Tartı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mfa

Üye
İsim
Mehmet Fatih
Daha fazla  
İsim
Mehmet Fatih
Forumda başlığı görmeyince açmak istedim. Birkaç ay önce Bim'den almıştım, kullanma fırsatım olmadı.
Şimdi kullanmaya başladım. Gördüğüm kadarıyla çok temel ve basit bir tartı. Fonksiyonları çalışıyor.
Herkesin en şikayet ettiği husus, şarj etmemesi. Ben de aynı sorunu yaşadım. Bulduğum çözüm şu:
Kendi orijinal şarj kablosunu tam yuvasına yerleştirmeyin, tam sokarken az bir kısmı dışarıda kalsın.
Zaten şarj etmek için tam yuvaya sokarsanız, kısa bir süre temas olduğu için açılıyor ancak yuvaya tam oturursa
o temas kesiliyor. Dolayısıyla şarj olması için o hassas noktayı bulmak gerekiyor maalesef.
Onun dışında dayanıklı bir tartı gibi duruyor. Timemore'a kıyamadığım için yanıma alamadım.
Bu uygun fiyatlı olduğu için valize koyup uçakta bagaja verebiliyorum. Ayrıca çok hassas görünmediği için
de daha rahat davranabiliyorum kullanırken. Özellikle yazın James Hoffmann'ın tavsiye ettiği 6 dakikalık soğuk demleme
için ideal. Diğer tartıyı espresso makinesinin altında taşımaya gerek kalmıyor :)
 
Valla çok ucuza görünce ben de aldım. Forumda başlık yok ama biri yazmıştı daha önce. Üstüne bi peçete veya katman olması için bir şey koymak gerekiyor yoksa kahvenin sıcaklığı tartıya çok geçiyor. Şarj almama durumu kablodan kabloya değişiyor sanıyordum.
 
Edit: Durduk yere ağırlığı hatalı göstermeye başladı. Mesela 360 gr yazıyordu böyle sanki akış varmış gibi giderek azaldı 300e kadar indi yavaş yavaş. Neyi neden yaptığını anlamadım. Sabah kahvem 360 ml olacakken 450 ml falan oldu sanırım :) Yani ürün ucuz eyvallah ama durduk yere böyle hata vermesi iyi değil. Yedek bir tane daha almıştım bakalım onda da böyle şeyler olacak mı?
 
Bir de espresso makinesinde tel zemin üzerinde sağlıklı sonuç vermiyor tasarımı nedeniyle
 
Edit: Durduk yere ağırlığı hatalı göstermeye başladı. Mesela 360 gr yazıyordu böyle sanki akış varmış gibi giderek azaldı 300e kadar indi yavaş yavaş. Neyi neden yaptığını anlamadım. Sabah kahvem 360 ml olacakken 450 ml falan oldu sanırım :) Yani ürün ucuz eyvallah ama durduk yere böyle hata vermesi iyi değil. Yedek bir tane daha almıştım bakalım onda da böyle şeyler olacak mı?
Bunları hep konuştuk tartıştık çözüm önerilerini paylaştık :)
 
Ben zaten kalın peçete kullanıyordum tartıda ama yeterli gelmedi demek ki.
 
Bu tartı bende de var. Alırken de kullanırken de yüksek beklentim olmadı. Hatta hor kullandım diyebilirim. Hiç pad veya peçete koymadım. Mutfakta tartılacak her şeyi tarttım. Azalma çoğalma da yaşamadım. Şarj etme sorununu ben ilk aldığım zaman yaşadım. Sadece adaptörü değiştirdim o günden sonra hiç öyle bir sorun yaşamadım. 350 tl zaten aldığım dönem 10 dolar civarına geliyordu. Diğer başlıklarda çok gömüldüğünü gördüm o kadar gömülecek bir tartı değil normal düz tartı.
 
Üstten sıvı dökülse bile içine sızması zor. Bu tasarım çok hoşuma gitti. Üst tabla diye bir şey yok. Kendisi tabla oluyor.
 
Ben de bunu kullanıyorum. Şimdiye kadar üzmedi. Ağırlık giderek azalma işini bir iki defa yaptı ama aylardır yapmıyor. Şarj problemi hiç yaşamadım. Ölçümü tutarlı.
 
Laf attığıma bakmayın on numara tartı. Sabah 6:30’da yaptığım bir demleme olduğu için de olabilir. Normalde o hatayı fark edip tepki verirdim
 
Geri
Üst